Μάχη για την ζωή της, δίνει η Σάνεν Ντόχερτι

Συγκλονίζει η Σάνεν Ντόχερτι με την πρόσφατη δήλωσή της ότι σκοπεύει να γράψει αποχαιρετιστήρια γράμματα και να τραβήξει βίντεο για να τα στείλει στην οικογένειά της μετά τον θάνατό της.

Η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός, ετών 49, διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού σε 4ο στάδιο πέρσι και αν και το πάλεψε της έκανε μετάσταση στην σπονδυλική της στήλη. 

Η ίδια δήλωσε πως όταν νιώσει έτοιμη θα ηχογραφήσει μηνύματα και θα γράψει γράμματα για τους αγαπημένους της για να την θυμούνται, σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror.

Ωστόσο, όπως είπε νιώθει ακόμα αρκετά δυνατή και πιστεύει ότι θα καταφέρει να ζήσει για 10-15 χρόνια ακόμη.

Η Ντόχερτι είπε χαρακτηριστικά: «Όποτε έρχεται η στιγμή να το κάνω, μοιάζει τόσο οριστικό. Μοιάζει σα να αποσυνδέεσαι και εγώ δεν αποσυνδέομαι. Νιώθω ότι είμαι ένα πολύ υγιές άτομο. Είναι δύσκολο να αποχαιρετάς όταν νιώθεις ότι θα ζήσεις για ακόμα 10-15 χρόνια.»

Σε λιγότερο από δύο χρόνια έχει υποβληθεί σε χειρουργείο, χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Όταν όμως άρχισε να έχει φοβερούς πόνους στη μέση και εξετάστηκε έμαθε τα δυσάρεστα ότι ο καρκίνος επέστρεψε.

Οι γιατροί της είπαν ότι πλέον είναι πολύ πιθανό να κάνει κι άλλες μεταστάσεις στον εγκέφαλο, τους πνεύμονες και το συκώτι της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη