Εφυγε από την ζωή ο Χρήστος Ζορμπάς

SHARE:

Εφυγε από την ζωή ο Χρήστος Ζορμπάς
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 χρόνων άφησε ο ηθοποιός Χρήστος Ζορμπάς.
Ο ηθοποιός «έσβησε» σήμερα, Τρίτη, και τη δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή, η σύζυγος του και η κόρη του μέσω των προφίλ τους στο Facebook.

Τα καλλιτεχνικά βήματα του πατέρα της ακολουθεί η κόρη του Χρήστου Ζορμπά, Σόνια.

Το βιογραφικό του
Το πραγματικό όνομα του Χρήστου Ζορμπά ήταν Χρήστος Τζορμπατζόγλο.
Γεννήθηκε το 1938.

Ο Χρήστος Ζορμπάς είχε στο ενεργητικό του πάνω από 50 ταινίες, συμμετείχε σε εκλεκτές συνεργασίες στον ελληνικό κινηματογράφο ενώ οι περισσότερες ταινίες του είχαν βραβευθεί

Φιλμογραφία

Όταν χορέψουμε μαζί (2003)

Τα δελφινάκια του Αμβρακικού (1993) (καπετάν Μελέτης)

Δέσποινα (1990) (Θόδωρος)

Γρανίτα από χιόνι (1986) (Βαγγέλης)

Ο Γιάννης που έγινε Τζώννης (1986)

Παράξενη συνάντηση (1986)

Η κάθοδος των εννιά (1985)

Ο ρεπόρτερ (1982)

Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)

Ο ήλιος του θανάτου (1978)

Συνομωσία στη Μεσόγειο (1975)

Οι βάσεις και η Βασούλα (1974) (Μεμάς)

Ευδοκία (1970) (νταβατζής)Ο μεγάλος ένοχος (1970) (Μεμάς Γαλιάτσος)

Η ζούγκλα των πόλεων (1970) (αφεντικό χαρτοπαικτικής λέσχης)

Ο Θανάσης η Ιουλιέττα και τα λουκάνικα (1970)

Το κορίτσι του 17 (1969)

Τρικυμία μιας καρδιάς (1969)

Ο ναύτης του Αιγαίου (1968)

Ανοιχτή επιστολή (1968)

Βυζαντινή ραψωδία (1968)

Νύχτα γάμου (1967)

Σιλουέτες (1967)

Συντρίμμια τα όνειρα μας (1967)

Κορόιδο γαμπρέ (1962) (Μηνάς Διαμαντόπουλος)

Τρικυμία μιας καρδιάς (1969)

Μέλι κρέμα Γεωργάκα

Μέλι κρέμα Γεωργάκα
Το λατρεύουν τα παιδιά
Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γνώμη Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Εκλογές 2019 Ελλαδα Ελλάδα Εξοδος επιδόματα Επιχειρησεις Εργασιακά Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια κοροναϊός Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη παιδεία Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζόκερ Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media NFL Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Εφυγε από την ζωή ο Χρήστος Ζορμπάς
Εφυγε από την ζωή ο Χρήστος Ζορμπάς
https://1.bp.blogspot.com/-hzXdaMJIjwQ/X6ruVDOp5dI/AAAAAAADALk/2L5h0G2xyn8oX8pzHj3OmPZf6QNNZQp7wCLcBGAsYHQ/w301-h400/%25CE%25B6%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25BC%25CF%2580%25CE%25B1%25CF%2582.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-hzXdaMJIjwQ/X6ruVDOp5dI/AAAAAAADALk/2L5h0G2xyn8oX8pzHj3OmPZf6QNNZQp7wCLcBGAsYHQ/s72-w301-c-h400/%25CE%25B6%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25BC%25CF%2580%25CE%25B1%25CF%2582.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2020/11/blog-post_59.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2020/11/blog-post_59.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy