Οικογένεια με 14 αγόρια, έκανε επιτέλους κορίτσι !!!

Μετά από 14 αγόρια, οι "γονείς του Μίτσιγκαν"  στις ΗΠΑ, καλωσορίζουν ένα κορίτσι !!!

Μια οικογένεια του Μίτσιγκαν που έχει προσελκύσει παγκόσμιο ενδιαφέρον για 14 συνεχόμενα αγοράκια - μια 1 στις 16.384 πιθανότητες, σύμφωνα με την εκπομπή "ΣΗΜΕΡΑ" - έσπασε το σερί.

Την Πέμπτη, ο Jay και η Kateri Schwandt, 45χρονοι και οι δύο, καλωσόρισαν στον κόσμο την Maggie Jayne, το 15ο παιδί και την πρώτη κόρη τους, σύμφωνα με δημοσιεύσεις των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης της οικογένειας.

Πριν από τη Maggie Jayne, οι Schwandts είχαν τους Tyler, Zach, Drew, Brandon, Tommy, Vinny, Calvan, Gabe, Wesley, Charlie, Luke, Tucker και Francisco.

Λίγο μετά το Finley, το 14ο αγόρι τους, γεννήθηκε το 2018, στο Lakeview του Michigan, οι γονείς είπαν στην εκπομπή "ΣΗΜΕΡΑ" ότι εξεπλάγησαν που "ήταν πάλι αγόρι" και ότι το μεσαίο όνομα του Finley "Sheboygan" βασίστηκε σε αυτό απίθανη κατάσταση.

Η οικογένεια Schwandt έχει μια διαδικτυακή σειρά γνωστή ως "14 Outdoorsmen" στην οποία η οικογένεια ασχολείται με διάφορες υπαίθριες δραστηριότητες, εντός και γύρω από τη φάρμα των 200 στρεμμάτων στο δυτικό Μίτσιγκαν.

Σε μια δημοσίευση την περασμένη εβδομάδα που ανακοίνωσε την άφιξη της Maggie Jayne, οι 14 Outdoorsmen είπαν «τα αγόρια είναι ήδη τόσο ενθουσιασμένα».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη