Οταν πλακώθηκαν στο ξύλο Γκλέτσος- Κωστόπουλος

Ο Απόστολος Γκλέτσος και ο Πέτρος Κωστόπουλος υπήρξαν σύμβολα της δεκαετίας του 1990. Ο ένας ηθοποιός και «πρότυπο» του σκληρού άντρα και ο δεύτερος επιχειρηματίας και εκδότης, σύμβολο της επιτυχίας. Αξίζει να θυμίσουμε ότι εκείνα τα χρόνια, ήταν η χρυσή δεκαετία των περιοδικών που ηθοποιοί σαν τον Απόστολο Γκλέτσο ήταν περιζήτητοι προκειμένου να φωτογραφηθούν στο εξώφυλλο. 

Κερδισμένοι ήταν και οι εκδότες και όσοι φιλοξενούνταν στα περιοδικά, καθώς το «μπουμ» τους ευνοούσε όλους. Πολλά άλλαξαν από την δεκαετία του ΄90. Τα περιοδικά δεν υπάρχουν πια, το λίγο πολύ ψεύτικο γκλάμουρ εκείνων των χρόνων έγινε σκόνη από την κρίση, τα πρότυπα είναι διαφορετικά, και μαζί με όλα άλλαξαν και οι δύο άνδρες, ή τουλάχιστον οι ζωές τους.

Ο Απόστολος Γκλέτσος που στη συνέχεια ασχολήθηκε με την πολιτική και διετέλεσε για πολλά χρόνια δήμαρχος Στυλίδας, μίλησε στην εκπομπή της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου και μεταξύ άλλων αναπόλησαν τα παλιά. Εξάλλου και οι τρεις τους ήταν τότε κομμάτι του star system, ο καθένας από το δικό του πόστο.

Ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε σε αυτήν την συνέντευξη ότι έχει παίξει ξύλο με τον Πέτρο Κωστόποπουλο με αφορμή … ένα εξώφυλλο.

«Μας φορτώνουνε να κάνουμε μια φωτογράφιση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και θα μας έβαζαν εξώφυλλο. Δεν έβαλαν ποτέ εξώφυλλο, μας έβαλαν μέσα. Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα γιατί και κάποιος μου απαντά κάποιος ‘έτσι γουστάραμε’. Κι εγώ πήρα τηλέφωνο τον Πέτρο Κωστόπουλο. Δαρθήκαμε κανονικά, έπεσε ξύλο. Πιαστήκαμε στα χέρια κι έπεσαν κάτι… ψιλές. Όταν λέω ψιλές μπορεί και χοντρές, έπεσαν όμως. Μετά όμως γίναμε φίλοι»

Χαρακτηριστικό από την όλη ιστορία είναι το γεγονός ότι ένα εξώφυλλο «άναβε τα πάθη». Το εξώφυλλο σήμαινε κάποιου είδους «καταξίωση» και σίγουρα χρήματα, και οι νέοι ηθοποιοί ή τραγουδιστές ή παρουσιαστές έβαζαν στόχο να μπουν στο εξώφυλλο σε κάποιο από τα περιοδικά του Πέτρου Κωστόπουλου. Τον ίδιο αγώνα έδιναν και οι υπεύθυνοι του περιοδικού προκειμένου να εξασφαλίσουν κάποιον διάσημο που δεν φωτογραφιζόταν εύκολα ή είχε μεγάλη ζήτηση. 



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη