Γιάννης Μυλόπουλος : "Δεν υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας στα Πανεπιστήμια"

Ο πρώην πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος της "Αττικό Μετρό" κατά την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Γιάννης Μυλόπουλος, αρθρογραφώντας σήμερα σε ενημερωτικό site, υποστηρίζει πως τα Πανεπιστήμια της χώρας βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όσον αφορά την ασφάλεια εργαζομένων, καθηγητών και φοιτητών και δεν χρειάζονται ιδιαίτερα μέτρα αστυνόμευσης τους από την ΕΛ.ΑΣ.

Πολύ πρόσφατα βέβαια, είχαμε την εισβολή κουκουλοφόρων σε γραφείο Πρύτανη Ελληνικού Πανεπιστημίου και διαπόμπευση του, με πινακίδα η οποία αναρτήθηκε στον λαιμό του, από τους απρόσκλητους τραμπούκους.

Γνωστό τοις πάσι είναι βέβαια πως πολλά Ελληνικά Πανεπιστήμια, είναι χώροι ανεξέλεγκτης παραβατικότητας και αγοραπωλησίας ναρκωτικών.

Το τελευταίο διάστημα, γίνεται συζήτηση για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια, καθώς η Κυβέρνηση εχει στα σχέδια ειδική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία θα εγκατασταθεί στο χώρο των Πανεπιστημίων, ώστε να προσπαθήσει να διαφυλάξει το χώρο από κακοποιά και παραβατικά στοιχεία, συναντώντας όμως ιδιαίτερα σθεναρή αντίδραση, από συγκεκριμένες ομάδες πανεπιστημιακών και φοιτητών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη