Διορίστηκε στο Δημόσιο ο Γρηγόρης Ψαριανός

Το δρόμο για το Μαξίμου πήρε ο αποτυχημένος πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος προσελήφθη στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, ως συνεργάτης.

O πρώην βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός έπειτα από τις εκλογές του 2019, όπου και δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής ως υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία
Συγκεκριμένα εν μέσω του lockdown, σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, ο Γρηγόρης Ψαριανός προσελήφθη στη θέση του συνεργάτη, στο γραφείο του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, στις 23 Νοεμβρίου.

Ο κ. Ψαριανός έχει εργαστεί σε πλειάδα μέσων ενημέρωσης, ενώ έχει διαγράψει πολιτική πορεία και σε πλειάδα κομμάτων καθώς αρχικά δραστηριοποιήθηκε στο ΚΚΕ Εσωτερικού (ξεκινώντας από την οργάνωση νεολαίας Ρήγας Φεραίος), ήταν ιδρυτικό μέλος της ΕΑΡ, του Συνασπισμού και της ΔΗΜ.ΑΡ., εκλέχθηκε βουλευτής Β’ Αθηνών το 2007 και το 2009 με τον ΣΥΡΙΖΑ, το 2012 με τη Δημοκρατική Αριστερά και το 2015 με το Ποτάμι για να έρθει στη συνέχεια όπως προείπαμε η συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που έκανε επερωτήσεις στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για «τις στρατιές των μετακλητών του Μαξίμου». Συγκεκριμένα, στις 7 Ιουνίου 2016, μαζί με τον πρώην βουλευτή του «Ποταμιού» και νυν της ΝΔ Γιώργο Αμυρά, ζητούσε από τον Αλέκο Φλαμπουράρη στοιχεία για τον αριθμό των μετακλητών.

Μάλιστα έλεγε ότι η δημιουργία «υπερδομής συμβούλων και μετακλητών, στερεί τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας της πολιτικής ηγεσίας με την διοικητική ιεραρχία, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο έναν ακόμα αναβαθμό επιβράδυνσης της δράσης της δημόσιας διοίκησης».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη