Nέο πρόγραμμα από το ΕΣΠΑ για κατασκευή e-shop -Επιδότηση 100%, έως 5.000 ευρώ

Nέο πρόγραμμα από το ΕΣΠΑ για κατασκευή e-shop -Επιδότηση 100%, έως 5.000 ευρώ

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Ανάπτυξης, στις επόμενες εβδομάδες θα προκηρυχθεί Πρόγραμμα επιδότησης μέσω ΕΣΠΑ για την κατασκευή e-shop ύψους έως και 30.000 ευρώ.

Μπες στη δωρεάν ενημερωτική λίστα και μάθε όλες τις εξελίξεις και λεπτομέρειες για το νέο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ επιδότησης κατασκευής e-shop για φυσικά καταστήματα.

Η επιδότηση θα αφορά φυσικά καταστήματα, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, που είχαν μείνει εκτός της αγοράς ηλεκτρονικού εμπορίου και θα δώσει την δυνατότητα σε αυτές να διανέμουν και να πωλούν τα προϊόντα τους διαδικτυακά.

Αν θέλετε να είστε ανάμεσα στους πρώτους που θα μάθουν πώς μπορούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα επιδότησης κατασκευής eshop, κάντε εγγραφή στην ενημερωτική λίστα που δημιουργήσαμε για αυτό ακριβώς το σκοπό.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα λαμβάνετε στο email σας κάθε νέο και ενημέρωση που αφορά το συγκεκριμένο Πρόγραμμα επιδότησης.

Η WEBONE, με πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μελέτης και κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων αλλά και της επιτυχημένης προβολής τους μέσα από τις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης (SEO) καθώς και μέσα από τα social media, είναι σε θέση να σας προσφέρει έγκυρες, ασφαλείς και χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν στο Πρόγραμμα.Κάντε δωρεάν εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για να μη χάσετε αυτή την ευκαιρία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη