Σέρρες: Προέβλεψαν τη συμμετοχή του στην ΑΕΚ, την ημέρα της βάπτισης του


Πριν από 17 χρόνια οι γονείς του Μιχάλη Κοσιδη έφτιαξαν ένα προσκλητήριο βάφτισης που έμοιαζε με πρωτοσέλιδο της “Ωρας των Σπορ” και προανήγγειλαν ως “μεταγραφή” της Ένωσης την τελετή-γιορτή για τον μικρό φίλο της ΑΕΚ. Σήμερα, ήτοι 17 χρόνια μετά, εκείνο το προσκλητήριο αποδείχτηκε πως έλεγε την… αλήθεια αφού ο Μιχάλης Κοσίδης και επιθετικός είναι και μπήκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη κάνοντας το όνειρό του -και των γονιών του- πραγματικότητα.

Το προσκλητήριο της βάφτισης του Μιχάλη Κοσίδη



Ο Μιχάλης Κοσίδης γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 2002 στη Θεσσαλονίκη και έγινε επαγγελματίας πριν από λίγες ημμέρες υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2026 με την ΑΕΚ. Έχει ύψος 1,91 μ. και αγωνίζεται ως επιθετικός. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης και σε ηλικία 12 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή.

Το 2017, σε ηλικία 15 ετών, αποκτήθηκε από την Ακαδημία της ΑΕΚ και υπήρξε διαδοχικά μέλος των ομάδων, Κ15, Κ17 και Κ19. Την τρέχουσα σεζόν πρόλαβε να σημειώσει πέντε γκολ και να βγάλει μια ασίστ στις μόλις επτά αναμετρήσεις που έδωσε η Κ19 της ομάδας μας, πριν διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας. Επίσης, υπήρξε διεθνής με την Εθνική Κ18.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη