Κέρδισε σε τζάκποτ 2,1 εκατ. ευρώ και τα έφαγε όλα σε ναρκωτικά και πλαστικές


Ούτε ευρώ δεν έμεινε από τα 2,1 εκατομμύρια που κέρδισε πριν από 18 χρόνια η νεαρότερη νικήτρια λοταρίας στη Βρετανία.

Η Κάλι Ρότζερς κέρδισε στα 16 της χρόνια πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ και 18 χρόνια μετά έχει μείνει άφραγκη!
Η Ρότζερς τράκαρε πρόσφατα με το 4x4 που οδηγούσε ενώ ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και έτσι έγινε γνωστό ότι έκανε τα κέρδη της «φύλλο και φτερό»!
Η 34χρονη κέρδισε το τζακ ποτ όταν ήταν έφηβη αλλά φαίνεται ότι τα ξόδεψε σε τρεις αυξητικές επεμβάσεις στήθους, πάρτι με ναρκωτικά και πανάκριβα ρούχα.
Έδωσε επίσης περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ σε φίλους και συγγενείς ενώ πριν από δύο χρόνια δέχθηκε επίθεση από αγνώστους. Η Ρότζερς κατέληξε αναίσθητη, με μόνιμη βλάβη στην όρασή της και με πλευρά και δόντια σπασμένα.


Η Κάλι Ρότζερς έχει πει ότι η νίκη της στη λοταρία την οδήγησε να πάρει λάθος δρόμους και έχει ζητήσει μεγαλύτερη προστασία για τους νικητές νεαρής ηλικίας.
Όταν κέρδισε το τζακ ποτ, ζούσε με ανάδοχη οικογένεια στο Κοκερμάουθ της Βρετανίας. Λίγο καιρό μετά γνώρισε τον Νίκι Λόσον, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά και μετακόμισαν σε ένα σπίτι αξίας 200.000 ευρώ.
Πέντε χρόνια αργότερα το ζευγάρι χώρισε και η Ρότζερς αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Ο «κατήφορος» όμως δεν είχε τέλος, καθώς της πήραν τα παιδιά και εκείνη ξόδεψε πάνω από 18.000 σε πλαστικές για να τονώσει την αυτοπεποίθησή της. Η ίδια είχε πει ότι είχε ξοδέψει πάνω από 250.000 ευρώ σε κοκαΐνη αλλά έκτοτε το αρνείτο.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη