Θεσσαλονίκη : Η 29χρονη Ειρήνη, μιλά για την περιπέτεια με τον Lamanif

SHARE:

«Εγώ "αφέντρα"; Εκείνος ήθελε να είναι υποτακτικός»
Στην καταγγελία του στο Instagram ο τράπερ Lamanif την παρουσίασε ως μία από τις αφέντρες της Θεσσαλονίκης που τον είχε βάλει στο στόχαστρο και τον εκβίαζε.

Η 29χρονη κοπέλα, λίγες ημέρες μετά τη σύλληψή της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αφού μετά από τυχαίο έλεγχο βρέθηκαν πάνω της μικροποσότητες κοκαΐνης, δίνει τη δική της εκδοχή στο  protothema.gr, για όλα όσα την κατηγορεί μέσα από τις 13 σελίδες της μήνυσης που κατέθεσε στη Δίωξη Εκβιαστών ο 24χρονος καλλιτέχνης.

Απάντησε με μηνύσεις η 30χρονη
Η νεαρή κοπέλα, η οποία κατηγορήθηκε για τη δημιουργία βίντεο και την εκβίαση του 24χρονου ράπερ, υπέβαλε μηνύσεις τη Δευτέρα στο Τ.Α. Καλαμαριάς. Η 30χρονη εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα από αστυνομικούς ύστερα από τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της ο Lamanif, ζητώντας την ποινική δίωξη της ίδιας και τριών ράπερ που ανέβασαν και αναπαρήγαγαν το βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Επίσης μήνυσε, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κι έναν φίλο της-γνωστό ράπερ στον οποίο έδωσε το βίντεο και αυτός το ανέβασε στο διαδίκτυο.

Η εκδοχή της - Περιγράφει την γνωριμία της με τον Lamanif
Η 29χρονη με τη βοήθεια του δικηγόρου της Μιχαήλ Βέρρου περιγράφει τη γνωριμία της με τον Λάμπρο Μανιφάβα, το βιντεάκι, αλλά και πώς το απαγορευμένο υλικό έπεσε στα χέρια του αντιπάλου του και το ανέβασε στο Διαδίκτυο.

«Δεν υπάρχει κανένα κύκλωμα με αφέντρες, δεν έχω τέτοιου είδους προτιμήσεις, αντίθετα με τον ράπερ ο οποίος ικανοποιείται με αυτόν τον τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που τον απομάκρυνα. Δεν ήθελα να συμμετέχω σε πράξεις που δεν μου αρέσουν», ισχυρίζεται η νεαρή Ειρήνη, ενώ για τη σχέση της με τον 24χρονο αναφέρει: 
«Ο ίδιος είπε ότι ήθελε να με παντρευτεί. Είχαμε μια σχέση που κράτησε λίγες ημέρες. Στη συνέχεια, όμως, διαπίστωσα ότι δεν ταιριάζουμε και απομακρύνθηκα».

Στο πεδίο ερευνών για την Ασφάλεια συμπεριλαμβάνονται το περίεργο κύκλωμα σaδoμαζoχiστικών γυναικών που περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στη μήνυσή του ο Lamanif και ο εκβιασμός που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δέχτηκε. 
«Φυσικά και δεν γνωρίζω κανένα κύκλωμα με "αφέντρες".
Δεν έχω καμία σχέση, δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο τρόπος συνεύρεσης και μπορώ να πω ότι μάλλον είμαι εντελώς συντηρητική σε αυτό το ζήτημα. Είναι αδιανόητο και προκλητικό να καταγγέλλει αυτός ο άνθρωπος για αφέντρες τη στιγμή που ξέρει ότι δεν έχω καμία σχέση και ότι αυτός έχει αυτού του είδους τις ορέξεις», 
υποστηρίζει η 29χρονη Ειρήνη.Ενδιαφέρον παρουσιάζει η εκδοχή που δίνει η ίδια για το πώς γνωρίστηκαν: 
«Η γνωριμία μας έγινε πριν από περίπου δύο χρόνια και, όπως ανέφερα, πέρυσι τέτοια εποχή ήρθαμε κοντά και υπήρξε ένα είδος αγάπης.
Μάλιστα ο ίδιος είπε ότι ήθελε να με παντρευτεί. 
Αυτό κράτησε λίγες ημέρες. 
Οταν διαπίστωσα ότι δεν ταιριάζουμε, απομακρύνθηκα. 
Περίπου έναν μηνά αργότερα ξαναβρεθήκαμε και προσπαθήσαμε εκ νέου, αλλά τελικά δεν προέκυψε κάτι. Τον Μάιο του 2020 τον είδα τυχαία σε νυχτερινή έξοδο και αντίθετα με την καταγγελία του ότι εκείνη την ημέρα τον εκβίασα, υπάρχει βίντεο όπου με αγκαλιάζει και με φιλά. 
Εκτοτε, δηλαδή από τα τέλη Μαΐου του 2020, δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μαζί του, επομένως λέει ψέματα ότι τον εκβίασα».

Οσο για το πώς τραβήχτηκε το επίμαχο βίντεο των 25 δευτερολέπτων, η Ειρήνη αναφέρει: 
«Πέρυσι περίπου τέτοια εποχή τον φιλοξένησα στο σπίτι μου για 3-4 ημέρες, αφού ήρθαμε κοντά ο ένας στον άλλον. Κατόπιν παράκλησής του, βιντεοσκοπήσαμε κάποιες στιγμές μας. 
Τα συγκεκριμένα βίντεο ποτέ δεν μου ζήτησε να τα διαγράψω, ούτε διαμαρτυρήθηκε για το ότι υπήρχαν στο κινητό μου. Και φυσικά είναι φαιδρότητα ότι του έριξα κάτι στο ποτό του ώστε να έχει αυτή τη συμπεριφορά. Είναι ντροπή του να μην παραδέχεται τις προτιμήσεις του και να προσπαθεί να με συκοφαντήσει, ενώ είναι αυτός που στην ολιγοήμερη σχέση μας μου δήλωσε ότι είναι υποτακτικός και προσπάθησε να με μυήσει σε τέτοιου είδους συμπεριφορά, που όμως αρνήθηκα, για τον απλό λόγο ότι δεν μου άρεσε καθόλου».

Πώς όμως έφτασε το βίντεο να γίνει η αιτία για να ανέλθει στην επιφάνεια αυτή η κόντρα που οδήγησε τον Lamanif στο σημείο να δηλώνει μέσα από τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι εξαφανίζεται γιατί θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του; 
«Στις αρχές Φεβρουαρίου του 2020, έπειτα από μεγάλη πίεση από έναν παιδικό μου φίλο, ράπερ και αυτός, και αφού του ζήτησα να μην το αναρτήσει πουθενά, τελικά του έδωσα το επίμαχο βίντεο και αυτός με τη σειρά του, χωρίς να γνωρίζω τον τρόπο, το διέδωσε στο Διαδίκτυο. 
Ηταν μια στιγμή απερισκεψίας και ειλικρινά μετανιώνω γι’ αυτό, χωρίς βέβαια να γνωρίζω ότι θα διαδοθεί ευρέως. Προδόθηκε η εμπιστοσύνη μου, ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα δημιουργηθεί τόσο μεγάλο ζήτημα», ισχυρίζεται η ίδια.

Οσο για τον αντίπαλο τράπερ, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που φέρεται να διοχέτευσε το βίντεο, λέει ότι οι δύο μουσικοί είχαν άγρια κόντρα μεταξύ τους: 
«Γνώριζα ότι οι δύο τράπερ είχαν μια διαμάχη, αλλά ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι θα εκμεταλλευτούν εμένα για να προωθήσουν τα συμφέροντά τους. 
Οταν ο Lamanif εξαφανίστηκε, αμέσως ενδιαφέρθηκα και μετά από επικοινωνίες που είχα με κοινούς γνωστούς και φίλους έμαθα ότι είναι καλά και ότι βρίσκεται σε σπίτια φίλων του, όπως επίσης ότι δεν τίθεται θέμα αυτοκτονίας και όλα γίνονται για λόγους δημοσιότητας».

Η κοπέλα περιγράφει τον 24χρονο τράπερ όπως τον γνώρισε. 
Σκιαγραφεί την προσωπικότητά του λέγοντας ότι όσο περνούσε ο καιρός ο νεαρός άρχισε να αλλάζει: «Ο Lamanif ήταν ένα ακραίο άτομο, αντιδραστικό, προκλητικό, αλλά έως ότου αποφασίσει να γίνει παραγωγός ραπ μουσικής ήταν μέσα στο πλαίσιο που μπορούσα να ανεχτώ. Από τη στιγμή που ασχολήθηκε με την παραγωγή τραγουδιών, σταδιακά άλλαξε και με αυτά τα γεγονότα αποδείχτηκε ότι μοναδικός του σκοπός είναι η δημοσιότητα και ότι θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να τον επιτύχει». 

«Είμαι 29 ετών, ποτέ δεν έχω δώσει δικαίωμα για κανέναν λόγο. Προέρχομαι από μια μέση αστική ευκατάστατη οικογένεια, διατηρώ ιδιοκτήτη κατοικία, μου αρέσει η απλή και ήρεμη ζωή και έχω εργαστεί σε ιατρικά κέντρα, σε φροντιστήρια, σε καφετέριες. 
Επειτα από όλα αυτά και την προδοσία της εμπιστοσύνης των φίλων μου, πήρα ένα γερό μάθημα. Νιώθω πως χρειάζομαι ψυχολογική στήριξη από ειδικούς γιατί είμαι βαθιά στενοχωρημένη, απογοητευμένη και ταυτόχρονα θυμωμένη. 
Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη εναντίον τους για όλες τις συκοφαντίες και τα ψέματα που είπε και κατήγγειλε στην Αστυνομία ο Lamanif για μένα, αλλά και για τη διάδοση του επίμαχου βίντεο από τον παιδικό μου φίλο η οποία έγινε χωρίς τη συγκατάθεσή μου».

Απέκτησε e-shop ΔΩΡΕΑΝ

Μέλι Γεωργάκα

Μέλι Γεωργάκα
Αρναία Χαλκιδικής

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ]$type=three$m=0$readmore=hide$va=0$l=0$sn=0$hide=home$c=12

Όνομα

Αγιον Ορος Αθλητικα Αϊτή Αλόννησος Αμυνα Αμφίπολη αναισθησιολόγος Ανθή Σαλαγκούδη Αντώνης Κανάκης απαγωγή ΑΠΘ Απόστολος Γκλέτσος ΑΡΗΣ Αστεία Αυστραλία Αυτοκινητο αυτοκτονία Βαρουφάκης Βέλγιο Βελόπουλος βιτριόλι Βόλος Γαλάζιες Σημαίες Γαλλία Γιάννης Αντετοκούνμπο Γλυκά Νερά Γνώμη Γυναικα δασική πυρκαγιά Δέσποινα Βανδή Δήμητρα Λίανη Δημήτρης Παπαδημούλης δημοσιοποίηση εγκληματιών δημοσκόπηση διακοπή νερού Διακοπή ρεύματος Διάστημα Διατροφή Διεθνή Δικαιοσύνη δολοφονία Δράμα Εβρος Εγκλημα Έγκλημα Εκκλησία Εκλογές 2019 Ελενα Ράπτη Ελλαδα Ελλάδα Ελληνικό Ελληνοτουρκικά εμβόλια εξαφάνιση Εξοδος επιδόματα Επιχειρησεις Εργασιακά Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΦΕΤ εφορία Ζέρβας Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη απάτη Ιαπωνία ιερέας Ινδία Ιος Ισλαμιστές Ισπανία Ιταλία Ιωάννα Τούνη Καβάλα Καιρός Καλαμαριά Καρανίκας κάρτα Ελευθερίας κατασκήνωση Κατερίνα Καινούργιου Κατερίνη καυσωνας καύσωνας Κέρκυρα Κεφαλονιά Κιλκίς Κινηματογράφος κινητό κοινωνια Κοινωνία κομμωτής Κόρινθος κοροναϊός Κορωναϊός Κόσμος Κρήτη ΚΤΕΛ Λατινοπούλου Λευκορωσία Λίνα Μενδώνη μαγειρική Μαϊάμι Μακεδονία Μάλτα Μάρω Βαμβουνάκη ΜΑΤ μέδουσες Μετρό Μητροπολίτης Μεσσηνίας Μιχάλης Βιτζηλαίος Μιχάλης Ιατρόπουλος Μουσική Μπαντέρας Μπουτάρης Μύκονος Νατάσα Κουβελά Ναύπακτος Ναυτιλία Νορβηγία Νοσοκομείο Γεννηματάς Ξάνθη ΟΑΣΘ οικοδόμοι Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη Ολλανδία Ολυμπιάδα Χαλκιδικής Ολυμπος Παγκράτι παθολόγος παιδεία Παναγιώτης Ψωμιάδης Πανόραμα ΠΑΟΚ Πάργα Πάρος Πάτρα Περιβάλλον Περιεργα περίεργα Περιφερειακή οδός Πέτσας Πευκοχώρι ποδόσφαιρο Πολεμική Αεροπορία πολιτική πορείες πυρκαγιά Ρέθυμνο Ρόδος Ρωσία Σέρρες Σκόπια Σουηδία Σοφία Βόσσου ΣτΕ συγκεντρώσεις συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ Σύρος Σχεσεις Ταχιάος Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζόκερ Τζούλια Νόβα Τόλης Βοσκόπουλος Τουρισμος Τριαντάφυλλος Μηταφίδης Τροχαίο Τσίπρας Τσιτσιπάς Υγεία φακελάκι Φάνης Χριστοδούλου Φολέγανδρος Φύση Φωτογραφια Χαλκηδόνα Χαλκίδα Χαλκιδικη Χαλκιδική Χρηστικα Χριστίνα κεφάλα Χριστίνα Μπόμπα Χρυσηίδα Δημουλίδου Χρυσοχοΐδης Aστυνομικα νεα Aegean Amber allert Ant1 Erdogan facebook Game of chefs Hollywood instagram Internet jewels Lifestyle lockdown Media missing allert NFL Pfizer Quiz s slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Θεσσαλονίκη : Η 29χρονη Ειρήνη, μιλά για την περιπέτεια με τον Lamanif
Θεσσαλονίκη : Η 29χρονη Ειρήνη, μιλά για την περιπέτεια με τον Lamanif
https://1.bp.blogspot.com/-YL9FbLqivsU/YEc9gYktP4I/AAAAAAADLrs/BlKehExA_j0n-1bfd2M1_ZSs2XCddp-vQCLcBGAsYHQ/w640-h480/lamanif_eirini.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-YL9FbLqivsU/YEc9gYktP4I/AAAAAAADLrs/BlKehExA_j0n-1bfd2M1_ZSs2XCddp-vQCLcBGAsYHQ/s72-w640-c-h480/lamanif_eirini.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2021/03/29.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2021/03/29.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy