Βασίλης Γκουρούσης : Ποιος είναι ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, που συνελήφθη για την κλοπή στις τραπεζικές θυρίδες


Ένα μυστήριο μηνών, το ριφιφί σε θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό, βρήκε τη λύση του. Συνελήφθη ο 58χρονος Βασίλης Γκουρούσης ο οποίος είναι σύζυγος της γνωστής αισθητικού, Τέτας Καμπουρέλη.
Συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 58χρονος για τη διάπραξη 4 διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι, που διαπιστώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο λόγος για τον Βασίλη Γκουρούση, σύζυγο της Τέτας Καμπουρέλη. Ο ίδιος κρατάει σκληρή στάση απέναντι στους αστυνομικούς και δεν έχει ομολογήσει, ωστόσο το DNA που βρέθηκε στον χώρο, τον «δένει» απόλυτα.
Με κινηματογραφικό τρόπο την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του και πήγαινε στο σούπερ μάρκετ να αγοράσει γάλα και γιαούρτι, συνελήφθη στη Βουλιαγμένη ο Βασίλης Γκουρούσης. 
Ο 58χρονος που κατηγορείται ότι κρύβεται πίσω από τη μεγάλη αρπαγή του «θησαυρού» από τις τέσσερις θυρίδες της τράπεζας του Ψυχικού. Μάλιστα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μπλόκάραν και στη συνέχεια άρπαξαν κυριολεκτικά τον επιχειρηματία μέσα από το πολυτελές όχημα, το οποίο πάρκαραν στη συνέχεια στο Α.Τ της περιοχής, μεταφέροντας στη ΓΑΔΑ τον ύποπτο.

Η οικογένεια του και συγκεκριμένα οι δύο γιοί του έβλεπαν μέσω του σήματος GPS το όχημα να είναι παρατημένο στο τμήμα της Βουλιαγμένης, την ώρα που το στίγμα του κινητού του έδειχνε ότι βρισκόταν στην περιοχή των Αμπελοκήπων όπου βρίσκεται και το κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Η όλη επιχείρηση κράτησε λίγα λεπτά χθες το μεσημέρι καθώς όλα έγιναν γρήγορα και με απόλυτη μυστικότητα αφού ούτε οι ίδιοι οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που πάρκαραν οι συνάδελφοι τους από το Διαρρηκτών της Ασφάλειας το όχημα του προσαχθέντος γνώριζαν τι ακριβώς είχε συμβεί. Και αυτό γιατί οι αναλυτές ήθελαν να δέσουν την υπόθεση με την ταυτοποίηση μέσω DNA πριν προχωρήσουν στη σύλληψη του Γκουρούση. Πράγματι, με εισαγγελική παραγγελία πάρθηκε γενετικό υλικό από τον 58χρονο και σήμερα η προσαγωγή μετετράπη σε σύλληψη.

Τα στοιχεία που τον δένουν

Οι αστυνομικοί, εδώ και καιρό είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο συγκεκριμένος άνδρας κρύβεται πίσω από την κινηματογραφική αρπαγή από τις θυρίδες του Ψυχικού. Παρακολουθούσαν τον 58χρονο, όμως δεν οδηγήθηκαν ποτέ στο στοιχείο εκείνο που θα έδενε την υπόθεση. 

Έτσι, ο ιδρώτας στο κουτί μιας από τις παραβιασμένες θυρίδες, η μεγάλη τσάντα από lap top, τα βίντεο που τον έχουν πιάσει να κινείται ύποπτα, στρεσαρισμένα και νευρικά λαμβάνοντας μέτρα να μην φανεί το πρόσωπο του φορώντας καπέλο, ήταν αυτά που τον «έκαψαν» και τον έδωσαν στο πιάτο των διωκτών του. Και έτσι, κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν ως τον «μακρυχέρη» που έκανε τη μεγάλη αρπαγή από τις τέσσερις θυρίδες που ανήκουν στις κυρίες των βορείων προαστίων και την απόπειρα να λεηλατήσει άλλη μία. 
Οι αστυνομικοί, τοποθετούν χρονικά τη διάρρηξη τον περασμένο Αύγουστο, για την παραβίαση των θυρίδων χρησιμοποίησε κατσαβίδι ενώ υποστηρίζουν ότι ο θησαυρός βγήκε άμεσα από τα υπόγεια της τράπεζας και δεν έκανε «μετάγγιση» της λείας του σε θυρίδα που διέθετε ο ίδιος στο υποκατάστημα του Ψυχικού. 
Σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση έπαιξε το γεγονός ότι ο Βασίλης Γκουρούσης ήταν σεσημασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες με υπολογιστές για κλοπές και υπεξαίρεση. Ήταν ο μόνος από τους ενοικιαστές των 1500 θυριδων που είχε τόσο ύποπτο παρελθόν.



Ποιος είναι ο Βασίλης Γκουρούσης;
Ο Βασίλης Γκουρούσης είναι 58 ετών, επιχειρηματίας και θεατρικός παραγωγός. Έχει το δικό του καφέ, παιδότοπο και σχολή χορού.

Έχει γίνει γνωστός στην κοσμική Αθήνα μέσω της συζύγου του, γνωστής αισθητικού και τηλεοπτικής περσόνας Τέτας Καμπουρέλη.
Όταν γνώρισε την Τέτα Καμπουρέλη ήταν 17 ετών και εκείνη 14. Έμεναν και οι δύο στην Καισαριανή και πήγαιναν στο ίδιο σχολείο. Η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει, όπως έχει δηλώσει η αισθητικός.  Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και τρία εγγόνια.
Εχουν τρία παιδιά και τρία εγγόνια!


To ζευγάρι είχε δεχτεί άγρια επίθεση από ληστές μέσα στο σπίτι του στη Βάρη
Το άγριο μένος των διαρρηκτών που εισέβαλλαν στο σπίτι τους βίωσαν πριν μερικά χρόνια η γνωστή τηλεπερσόνα Τέτα Καμπουρέλη και ο σύζυγός της και θεατρικός παραγωγός Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη για το μεγάλο ριφιφί στις θυρίδες τράπεζας του Ψυχικού τον Νοέμβριο.

Το διάσημο ζευγάρι είχε μιλήσει σε εκπομπές και μέσα μαζικής ενημέρωσης για την επίθεση που δέχτηκε από ληστές οι οποίοι εισέβαλαν στην οικοία τους στη Βάρη. Με φανερά τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό, ο Βασίλης Γκουρούσης και η Τέτα Καμπουρέλη περιέγραψαν τις στιγμές τρόμου που έζησαν μέσα στο ίδιο τους τους το  σπίτι: «Με αρπάζει από τα μαλλιά, με ρίχνει στο κρεβάτι, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Μου έδωσε μια γροθιά στο κεφάλι, έχω μώλωπες. Μου είπε ”σκάσε μωρή” και πήγα στο κρεβάτι μου φοβισμένη ενώ έβλεπα τον άντρα μου αιμόφυρτο» περιέγραψε η γνωστή τηλεπερσόνα.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη