Εισβολή της Aστυνομίας σε μπουζουξίδικο, με ορχήστρα και θαμώνες


Έφοδο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας που λειτουργούσε παράνομα έκανε το βράδυ της Παρασκευής η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της ΔΙΜΕΑ έγιναν μάρτυρες ενός πάρτι με περίπου 20 θαμώνες και τραγουδίστρια με ζωντανή μουσική. Πρόκειται για το νυχτερινό κέντρο "BellaVita" στη Λιοσίων, κοντά στον Σταθμό Λαρίσης, με δύο ιδιοκτήτες αλβανικής καταγωγής.

Το κλαμπ φέρεται να λειτουργούσε παράνομα κάθε Παρασκευή και Σάββατο εδώ και τρεις μήνες και οι πελάτες ενημερώνονταν μυστικά για το... πρόγραμμα. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές, εμφανίζονταν γνωστοί τραγουδιστές συνοδεία ζωντανής μουσικής στην πίστα του μαγαζιού.

Να... ξεσκάσουν από το lockdown είπαν καμιά 20αριά άτομα, που πιάστηκαν επ αυτοφόρω από την αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής (12/3) σε νυχτερινό κέντρο στη Λιοσίων, που είχε κανονικά ζωντανή μουσική και πελάτες!

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο στο μπουζουξίδικο, σε μια επιχείρηση από κοινού της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τη συνδρομή της Ασφάλειας Αττικής.


Φαίνεται πως μέλη της ΔΙΜΕΑ ήταν ήδη μέσα στο κατάστημα ως θαμώνες και την ώρα που άρχισε να «ανάβει» το κέφι, πραγματοποιήθηκε το «ντου»!

Το κατάστημα ήταν στο «στόχαστρο» και παρακολουθούνταν, αφού υπήρχαν καταγγελίες ότι λειτουργούσε κανονικά κάθε Παρασκευή.

Οι δύο υπεύθυνοι του καταστήματος συνελήφθησαν, ενώ τους επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στον καθένα. Επίσης το κατάστημα σφραγίστηκε και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Στους περίπου 20 θαμώνες που πιάστηκαν επ αυτοφόρω επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη