Φάρμα : Την "απογείωσε" η αεροσυνοδός και το δίδυμο Τζώρτζογλου - Ιατρόπουλου


Το αντίπαλον δέος του διδύμου Τριαντάφυλλος – Καλλίδης στο «Survivor» βρέθηκε, λέγεται Τζώρτζογλου – Ιατρόπουλος και έχει και έξτρα συμμετοχή τον Πάτρα. Το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Φάρμα», αν μη τι άλλο απέδειξε ότι ξέρει από καλό κάστινγκ και κατάφερε στην πρεμιέρα του να κόψει πρώτο το νήμα της τηλεθέασης με μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 27,5%. Ακολούθησε το «Master Chef» στο Star με 25,1% και το «House of Fame» στον ΣΚΑΪ με 11%.

Φυσικά, για τους καλά γνωρίζοντες τα τηλεοπτικά ήθη φάνηκε από νωρίς ότι η «Φάρμα» ήρθε για να μείνει. Και αυτό δεν οφείλεται στην βουκολική αισθητική ούτε στα αγωνίσματα που μπροστά σε αυτά του «Survivor’ θυμίζουν παιδική χαρά. Η συνύπαρξη Στράτου Τζώρτζογλου, Μιχάλη Ιατρόπουλου, Θανάση Πάτρα σε συνδυασμό με «αεροσυνοδό βασιλιάδων Σαουδικής Αραβίας» Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι η απόλυτη τηλεοπτική εξίσωση. Της τελευταίας το λευκό κολάν σε συνδυασμό με την δυσκολία της να ενταχθεί σε ρόλο αγρότισσας μονοπώλησε το ενδιαφέρον των χρηστών για μία ώρα τουλάχιστον.

Εκεί όμως που πραγματικά απογειώθηκε το ριάλιτι ήταν όταν μετά τις αρχικές συστάσεις, βγήκε μπροστά το δίδυμο – φωτιά. Οι δύο πρωταγωνιστές της επικής σειράς «Το σημάδι του έρωτα» επέστρεψαν στους αγρούς και έδωσαν ένα νέο ρεσιτάλ με ατάκες να φεύγουν στον αέρα «σαϊτιές».

Ηταν μία τηλεοπτική απόλαυση οι δυο τους, με τον Τζώρτζογλου να χάνει τον σκύλο του σπιτιού, να σχολιάζει την κοιλιά του Ιατρόπουλου ο οποίος στο twitter αποθεώθηκε ως ο ιδανικός ένοικος της Φάρμας και ο μέσος Νεοέλληνας που λείπει από τις οθόνες μας.

Πολύ ψηλά στα trends η «αεροσυνοδός», η οποία πήρε σβάρνα τα ριάλιτι μετά την συμμετοχή της στο «My style rocks» και αναζητά σωτηρία εκτός αερογραμμών με σημαία ένα λευκό κολάν για αγροτικές εργασίες.

Εξαιρετικός ο Θανάσης Πάτρας, η Ειρήνη Κολιδά αλλά και ο επιστάτης της «Φάρμας» Βασίλης Φιλίππου, που ξεσήκωσε τα γυναικεία πλήθη… Η συνέχεια επί της οθόνης απόψε στις 21.00.

Πολύ μεγάλη μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση έδωσαν το βράδυ της Παρασκευής, η Φάρμα, που έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, και το MasterChef. 
Την ίδια ώρα, το House of Fame και το Battle of the couples, τα οποία έπαιζαν απέναντι, “εξαφανίστηκαν”. Το τηλεοπτικό κοινό έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή του σε Star και ΑΝΤ1.

Πιο αναλυτικά, η Φάρμα έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα και αυτό φαίνεται από τα πολύ υψηλά ποσοστά στην τηλεθέαση, καθώς το κοινό χάρισε την πρωτιά στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 με μέσο όρο 28,1% στο γενικό σύνολο και 27,8% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, στο τέταρτο 00:00 – 00:15, η Φάρμα έφτασε στο 36,1% στο γενικό και 36,6% στο δυναμικό!

Το MasterChef, από την άλλη, βρέθηκε στη δεύτερη θέση, έχοντας μέσο όρο 20,6% στο γενικό και 25,1% στο δυναμικό. Πολύ δύσκολη ήταν η βραδιά για ΣΚΑΪ και ALPHA, καθώς τόσο η μουσική ακαδημία όσο και το ριάλιτι των ζευγαριών κινήθηκαν σε μονοψήφια ποσοστά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη