Κοριτσάκι 11 μηνών σκοτώθηκε από πυροβολισμούς, μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα του


Τραυματίστηκαν σοβαρά δυο ξαδέλφες του, τριών και οκτώ ετών 
Κατευθύνονταν με τις μητέρες τους σε ένα παντοπωλείο, όταν άγνωστος από διερχόμενο όχημα άρχισε να πυροβολεί
Τραγωδία το βράδυ της Κυριακής στην πόλη Σίρακιουζ της Νέας Υόρκης, όταν ένα κοριτσάκι 11 μηνών σκοτώθηκε από πυροβολισμούς, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα του. Δίπλα του κάθονταν οι δυο ξαδέρφες του, ηλικίας τριών και οκτώ ετών, που τραυματίστηκαν σοβαρά.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν τα τρία παιδιά, ήταν καθ' οδόν για ένα παντοπωλείο. Ξαφνικά, άγνωστος από διερχόμενο όχημα άρχισε να πυροβολεί, με συνέπεια να τραυματιστούν τα παιδιά, ενώ οι μητέρες τους, στα μπροστινά καθίσματα, κατάφεραν να αποφύγουν τις σφαίρες.
Έντρομη η οδηγός κατευθύνθηκε στο σπίτι ενός συγγενή, όπου διαπίστωσε πως τα παιδιά είχαν χτυπήσει και τα μετέφερε στη συνέχεια στο νοσοκομείο. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους, ενώ τα δυο μεγαλύτερα κορίτσια, παρά τα σοβαρά τραύματα, νοσηλεύονται, πλέον, σε σταθερή κατάσταση.

Το βράδυ της Δευτέρας, η αστυνομία συνέλαβε έναν 23χρονο, ύποπτο για το περιστατικό, στον οποίο απαγγέλθηκε σειρά κατηγοριών, τις οποίες ωστόσο αρνήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, μια μέρα αργότερα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη