Ο Μένιος Φουρθιώτης στο ίδιο κελί με 3 ένστολους

 

Ο Μένιος Φουρθιώτης βρήκε στο κελί που κρατείται την αστυνομική "φρουρά" που τόσο επεδίωκε...

Οπως αποκαλύπτει το tovima.gr και ο συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 35χρονος παρουσιαστής που είχε σκηνοθετήσει ένοπλες επιθέσεις για να πετύχει να έχει αστυνομική φρουρά, κρατείται σε κελί της ΣΤ Πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού με δύο αστυνομικούς.

Ο πρώτος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε συμμορία νονών της νύκτας που εξαρθρώθηκε το καλοκαίρι του 2020 από την ΕΛ.ΑΣ. και ο δεύτερος συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2020 στο Ελληνικό για εκβίαση και ληστεία σε βάρος εμπόρου αυτοκινήτων.

Ο τρίτος "συγκάτοικος" του Μένιου Φουρθιώτη είναι επίσης ένστολος, δηλαδή λιμενικός που κατηγορείται για υπόθεση διαφθοράς, ενώ ένας ακόμη είναι κατηγορούμενος για απάτες.

Από το Πάσχα στο κελί

Σημειώνεται ότι το Πάσχα ο τηλεπαρουσιαστής οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό όπου θα κρατηθεί μέχρι να γίνει η δίκη του.

Μετά την απολογία του, καθώς και τις απολογίες των συνεργών του, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν από κοινού την προφυλάκισή τους, καθώς δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων. Ο τέταρτος κατηγορούμενος, που είναι αντιμέτωπος μόνο με κατηγορίες σχετικές με ναρκωτικά, αφέθηκε ελεύθερος.

Η απόφαση ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ύστερα από μία διάσκεψη που διήρκησε περίπου τρεις ώρες το Μεγάλο Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Μετά από ανακριτική διαδικασία που κράτησε σχεδόν 10 ώρες, ο 35χρονος παρουσιαστής δήλωσε αθώος στην απολογία του: "Αρνούμαι τις κατηγορίες. Δεν σκηνοθέτησα τις επιθέσεις που έγιναν σπίτι μου. Είμαι στόχος".

Στο κελί ο Φουρθιώτης έχει ζητήσει ειδική διατροφή επικαλούμενος λόγους υγείας, ενώ έχει αιτηθεί επικοινωνία και με τους δικηγόρους του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη