Σοκάρει το πανελλήνιο το στυγερό φονικό της άτυχης 20χρονης μητέρας, πλάι στο βρέφος της


Ο Μπάμπης και η Καρολάιν μετά τη γνωριμία τους προσπαθούσαν να στήσουν τη ζωή τους. Μια ζωή ήρεμη και παραμυθένια που κάθε νεαρό ζευγάρι ονειρεύεται. Και τα είχαν καταφέρει. Ο 32χρονος πιλότος, με συχνά ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μια καριέρα που τους εξασφάλιζε μια άνετη καθημερινότητα (εργαζόταν ως «αεροταξί» πετώντας καθημερινά από τα Μέγαρα και το Ελευθέριος Βενιζέλος σε όλη την Ελλάδα), προσέφερε στην αγαπημένη μια ευτυχισμένη ζωη. Μύκονος, Σαντορίνη και ολα τα νησιά των Κυκλάδων αποτελούσαν καθημερινό του δρομολόγιο, ενώ ο γάμος που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι στο θέρετρο Praia Do Canavial της Πορτογαλίας με θέα το απεραντο γαλάζιο του Ατλαντικου Ωκεανού ένωσε και επίσημα το ζευγάρι.


Το κοριτσάκι που ήρθε στον κόσμο στις 3 Ιουνίου του 2020, επισφράγισε με τον πιο τρυφερο τρόπο την ευτυχία τους. Το ζευγάρι συνήθιζε να ανεβάζει τα στιγμιότυπα της ευτυχίας στα προφιλ που διατηρούσαν σε Facebook και Instagram. Μια ζωή ιδανική, που όμως τα ξημερώματα της Τετάρτης έσβησε για πάντα. Οι ληστές που πιθανότατα γνώριζαν την οικονομική επιφάνεια του πιλότου και μπούκαραν τα ξημερώματα στο σπίτι έχοντας πρώτα κρεμάσει τον σκύλο της οικογένειας και «παίρνοντας» τη ζωή της Καρολάιν.



Η ιστορία σοκάρει και προκαλεί... Άγριο ξημέρωμα, κουκουλοφόροι ληστές εισβάλλουν σε μονοκατοικία στα Γλυκά Νερά, αφού πρώτα στραγγαλίζουν και κρεμάνε τον σκύλο της οικογένειας, σπάνε το παράθυρο του ισογείου και γλιστράνε μέσα. Με σταθερά βήματα και αποφασισμένοι να αρπάξουν με κάθε τρόπο και με οποιοδήποτε φρικτό τίμημα, ό,τι πολύτιμο υπάρχει μέσα στο σπίτι, κατευθύνονται προς το υπνοδωμάτιο. Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν περασμένες 5.

Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο. Οι τρεις κουκουλοφόροι ορμάνε πάνω του και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει τον δένουν και τον ακινητοποιούν. Η 20χρονη Βρετανίδα σύζυγος του, φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Πειραιά Καρολάιν, βρίσκεται στη σοφίτα της διώροφης κατοικίας της οδού Παναγούλη με το μόλις 11μηνών κοριτσάκι τους. Το τρίο των κουκουλοφόρων -πληροφορίες λένε ότι ο 4ος συνεργός τους ήταν έξω και φύλαγε τσίλιες- ανεβαίνουν τις σκάλες, αρπάζουν τη νεαρή μητέρα και τη βασανίζουν να τους πει πού κρύβει τον θησαυρό. Οι πληροφορίες λένε ότι ίσως οι δράστες γνώριζαν την οικονομική κατάσταση της οικογένειας και χτύπησαν στοχευμένα.

Τα λεπτά που ακολουθούν είναι φρικτά και μαρτυρικά. Οι ληστές βασανίζουν την 20χρονη, τη δένουν και τελικά της παίρνουν τη ζωή στραγγαλίζοντας τη. Ένα ειδεχθές έγκλημα με θύμα μια νεαρή μητέρα με φόντο μερικές χιλιάδες ευρώ -πληροφορίες λένε ότι το κουαρτέτο των ληστών-δολοφόνων πήρε 15.000 και κοσμήματα- που θα αποκαλυφθεί μια ώρα αργότερα θα παγώσει το πανελλήνιο...

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη