Ο 56χρονος Βρετανός Πρωθυπουργός και η 33χρονη σύντροφός του, τέλεσαν μυστικό γάμο


Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον παντρεύτηκε τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς το πρωί του Σαββάτου σε μία μυστική τελετή, όπως αποκάλυψε αργά το βράδυ η Κυριακάτικη Mail. Ο 56χρονος πρωθυπουργός και η 33χρονη σύντροφός του ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Καθεδρικό ναό του Ουεστμίνστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ναός κλειδώθηκε ξαφνικά σήμερα μετά το μεσημέρι και λίγο αργότερα έφθασε εκεί η Σίμοντς. Η τελετή ήταν τόσο μυστική που έδωσαν το παρών ελάχιστα άτομα, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν στενοί φίλοι της οικογένειας.

Σημειώνεται πως ο Μπόρις Τζόνσον γίνεται ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός που παντρεύεται μετά τον Λόρδο Λίβερπουλ ο οποίος είχε παντρευτεί τη Μαίρη Τσέστερ το 1822. Παράλληλα ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς ήταν το πρώτο ανύπαντρο πρωθυπουργικό ζευγάρι που διέμενε στην πρωθυπουργική κατοικία. Μάλιστα ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε έξι μόλις μέρες αφότου το πρωθυπουργικό ζεύγος έστειλε κάρτες save the date. 
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα των 30 καλεσμένων ωστόσο ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, φάνηκε να χαμογελάει έξω από τον ναό.

Όλοι οι προσκεκλημένοι προσκλήθηκαν την τελευταία στιγμή και συμμετείχαν μόνο λίγοι υπάλληλοι της εκκλησίας. Ακόμη και οι υπάλληλοι του αριθμού 10 της Downing Street πιάστηκαν κυριολεκτικά στον ύπνο, σύμφωνα με πηγές. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα Daniel Humphries

Μάλιστα ο ίδιος ιερέας πέρυσι βάπτισε τον γιο του ζευγαριού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη