Τι σχέση είχε ο φονιάς πιλότος με τον επιχειρηματία που αυτοκτόνησε ;


Υπάρχει πραγματικά σχέση μεταξύ του δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της «αυτοκτονίας» του Σταύρου Δογιάκη στα Γλυκά Νερά;

Πυκνώνουν τα στοιχεία που θέλουν να εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο στο σοκαριστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τις πληροφορίες του Θανάση Κατερινόπουλου για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να συγκλονίζουν.
Στο πλαίσιο αυτό, το Kontra Channel στο βραδινό δελτίο ειδήσεων έκανε αναφορά σε πληροφορίες ότι ο «αυτόχειρας» Σταύρος Δογιάκης που βρέθηκε νεκρός στα Γλυκά Νερά, είχε φιλική και προσωπική σχέση με τον δολοφόνο της Κάρολαιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Αν όντως δεν πρόκειται για σατανική σύμπτωση, τότε μπορεί να δίνει άλλη τροπή στις δύο υποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη σχέση ανάμεσα στον προφυλακισμένο πιλότο, Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, που δολοφόνησε την Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά και τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» Σταύρο Δογιάκη που αυτοκτόνησε αφήνοντας σημείωμα ψάχνει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή του Κόντρα, Μπαμπης Αναγνωστοπουλος – Σταυρος Δογιακης συνδέονταν με φιλία.

Μετά τη σύλληψη του πιλότου, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη, όπως λένε οι πελάτες που επισκέπτονταν το κατάστημά του.

Εντελώς ξαφνικά και χωρίς να έχει ένα σοβαρό πρόβλημα, αυτοκτόνησε.
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σταύρος Δογιάκης έδειχνε τις τελευταίες ημέρες σα να τον απασχολεί κάτι σημαντικό.
Η υπόθεση περιπλέκεται επικίνδυνα και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αρχίσει να ερευνούν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.
Υπενθυμίζεται ότι έξω από την ταβέρνα του Δογιάκη με την επωνυμία “Κρητικός” δολοφονήθηκε ο απόστρατος αστυνομικός Σπύρος Παπαχρήστου αφού δέχθηκε πυροβολισμούς από δύο αγνώστους, με πέντε σφαίρες.

Επρόκειτο για μία υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο. Ο Σπύρος Παπαχρήστου ήταν κουμπάρος του Πάνου Καμμένου και του εφοπλιστή Νικόλα Πατέρα.
Ηταν πρώην ΕΚΑΜίτης ενώ πριν το θάνατό του εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας για την ευρύτερη οικογένεια Λάτση. Είχε αναλάβει ιδιαίτερα τον γιο της Μαριάννας Λάτση και την κόρη, Πάρη και Εριέττα, ενώ είχε υπό την προστασία του και τη χήρα του μπάρμπα Γιάννη.
Η ΕΛ.ΑΣ. στις έρευνές της τότε προς την κατεύθυνση ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το όνομα του τότε αστυνόμου Β’ Σπύρου Παπαχρήστου είχε εμπλακεί σε σοβαρή υπόθεση διαφθοράς αστυνομικών, που κατηγορούνταν ως «εισπράκτορες» χρηματικών ποσών από «προστασίες» σε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, αργότερα όμως απαλλάχθηκε τον κατηγοριών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη