Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 24 Ιουνίου, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021
Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη


Κριός

Η μέρα μπορεί να φέρει κάποια επιτυχία στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, υπό την προϋπόθεση ότι η προσοχή σας είναι εστιασμένη στα επαγγελματικά σας. Γενικά, συνιστάται να περάσετε όσο γίνεται με λιγότερη επιβάρυνση την ημέρα, αποφεύγοντας κάθε είδους άγχους ή κόπωσης.



Ταύρος

Συνιστάται ηρεμία και ησυχία σήμερα, εάν αυτό είναι εφικτό, καθώς τα αποθέματα ενέργεια σας είναι χαμηλά και οι καθημερινές υποχρεώσεις σας πολλές. Μια μικρή βόλτα ή η λήψη βιταμινών θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος της διαρκούς κόπωσης. Όσον αφορά τις επιχειρήσεις, τη σταδιοδρομία ή τη χρηματοδότηση, δεν συνιστάται να βασίζεστε σε εξωτερικούς συνεργάτες ή συμβουλές από άγνωστους.



Δίδυμοι

Μπορείτε να βιώστε την αίσθηση της αρμονίας σήμερα, τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους γύρω σας. Αυτό όμως μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο όταν αποβάλλετε την απαισιοδοξία σας. Μην είστε εσωστρεφείς και σταματήστε να ψάχνετε για ελαττώματα στους γύρω σας. Σταματήστε να κλαίγεστε για τις ατυχίες και τα βάσανα σας και εστιάστε στα όσα θετικά σας συμβαίνουν.



Καρκίνος

Είναι η ιδανική μέρα να βρείτε ή να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι σήμερα. Πιθανότατα να σας τραβήξει την προσοχή κάτι που θα διευρύνει το μυαλό σας ή θα είναι πολύ δημιουργικό. Αποφύγετε να κάνετε ακριβές αγορές, να ξεκινήσετε ένα νέο επιχειρηματικό έργο ή να οικειοποιηθείτε τις ιδέες κάποιου άλλου. Υπάρχει ο κίνδυνος, οι οικονομικές συναλλαγές που θα έχετε σήμερα, να οδηγήσουν σε απώλεια χρημάτων.



Λέων

Οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχετε αυξημένοι ενέργεια και αισιόδοξη στάση. Τα γεγονότα που συμβαίνουν σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας. Ωστόσο, προσπαθήστε να επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία που θα βρεθεί στο δρόμο σας!



Παρθένος

Μην αφήνετε το στρες να κυριέψει και να υπαγορέψει τους ρυθμούς της μέρας, για να μην καταστρέψετε με επιπόλαιες κινήσεις υπό το κράτος πανικού, ότι με κόπο χτίσατε. Εστιάστε στις λεπτομέρειες και όλα θα πάνε καλά. Το απόγευμα υπάρχει η πιθανότητα να έχετε κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα από τους ανωτέρους σας ή να λάβετε ένα δώρο-έκπληξη από συγγενείς σας.




Ζυγός

Θα αισθανθείτε σήμερα ότι είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την δουλειά σας. Θεωρείτε ότι είστε πιστοί στις στοχεύσεις σας και συνεπείς και τίμιοι απέναντι στους συνεργάτες ή συναδέλφους. Όσο και αν προσπαθείτε να είστε παντού καλοί και να προσπαθείτε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ένα δεν καταφέρετε να ισορροπήσετε εσείς και να είστε εσείς καλά, τίποτε το θεαματικό δεν μπορεί να γίνει.



Σκορπιός

Προσέχετε τον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας σήμερα στον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε και να δημιουργηθούν από το πουθενά προβλήματα με τους συνεργάτες. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να έχετε εμμονές με την υγεία σας. Παρόλα αυτά εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε τον γιατρό σας για κάθε ενδεχόμενο.



Τοξότης

Κάθε καινούργιο ξεκίνημα συνοδεύεται αναγκαστικά από το τέλος μιας κατάστασης. Μην θρηνείτε για ότι τελείωσε, προσηλωθείτε στο καινούργιο που ξεκινάει. Θα σας είναι ωστόσο χρήσιμη η παρουσία ενός στενού σας φιλικού προσώπου. Είναι από εκείνες τις μέρες που η παρουσία και μόνο ενός αγαπητού μας προσώπου είναι ικανή να γαληνέψει την ψυχή μας.



Αιγόκερως

Ζήστε την στιγμή και πάρτε αποστάσεις από το άτυχο παρελθόν σας που σας στοιχειώνει και δεν σας αφήνει να ζήσετε και να χαρείτε. Κόψτε επιτέλους τον ομφάλιο λώρο! Περιβάλλεστε από πολύ αγάπη αλλά δεν το βλέπετε. Τα άστρα ευνοούν τις κοινωνικές αποδράσεις. Θα έχετε αλλαγές στις σχέσεις σας. Η ευτυχία σας χτυπά την πόρτα.



Υδροχόος

Διαφωνίες ή διαφορές απόψεων θα προκύψουν σήμερα. Μην επηρεάζεστε από τρίτους αρνητικά και μη γίνεστε εριστικοί με τους συνεργάτες σας. Δεν συντρέχει λόγος αμφισβήτησης, καθώς κάποια πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα και θα αποδειχτεί ότι κάνατε σημαντικά λάθη κατά το πρόσφατο παρελθόν, τα οποία θα πρέπει να παραδεχτείτε και να ομολογήσετε, αν και δεν σας ευχαριστεί καθόλου.



Ιχθείς

Κάτι ευχάριστο προοιωνίζει η μέρα! Μπορεί να είναι η πετυχημένη ολοκλήρωση μια προσπάθειας στον επαγγελματικό τομέα, ίσως και μια ευχάριστη εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο, όπως ένας αρραβώνας. Έχετε χαράξει την πορεία σας, κάνοντας την επιλογή που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, και σήμερα αισθάνεστε πιο ανάλαφροι και απαλλαγμένοι από τις αμφιβολίες που σας βασάνιζαν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη