Σκάνδαλο μεγατόνων : Παντρεμένος πάνω σε σκάφος με τρεις ημίγυμνες "μοντέλες"


Σκάνδαλο μεγατόνων : Παντρεμένος σελέμπριτυ,πάνω σε σκάφος με τρεις ημίγυμνες "μοντέλες"

Ένα νέο σκάνδαλο ξέσπασε στο Βρετανικό Παλάτι και μπορεί να μην αφορά τα βασικά μέλη της οικογένειας, αλλά έχει ως επίκεντρο ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο της Βασίλισσας Ελισάβετ, την πριγκίπισσα Ευγενία.




Πρόσφατα, ο σύζυγός της, Τζακ Μπρούκσμπανκ, εθεάθη στην Ιταλία και συγκεκριμένα πάνω σε ένα πολυτελές γιοτ. Μάλιστα, δεν ήταν μόνος του, αλλά ούτε με την αγαπημένη του.

Απολάμβανε την συντροφιά τριών πανέμορφων γυναικών, που όπως υποστηρίζει είναι φίλες του. Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στα διάσημα μοντέλα ιταλικής καταγωγής, Rachel Zalis, Maria Buccellati και Erica Pelosini.

Σε μία από τις φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν από την «συνάντησή» τους, ο Τζακ Μπρούκσμπανκ φαίνεται να αγκαλιάζει το μοντέλο και influencer, Maria Buccellati, ενώ σε μία άλλη δίπλα του απεικονίζεται να κάνει ηλιοθεραπεία τόπλες η Erica Pelosini.

Πριν κάποιες ημέρες, βέβαια, ο ίδιος δήλωσε πως είχε σκοπό να κάνει σύντομα ένα επαγγελματικό ταξίδι και όπως αποδείχτηκε, μάλλον αναφερόταν σε αυτό, παρά το γεγονός ότι τα ξένα δημοσιεύματα προσπαθούν να το παρουσιάσουν ως «ένα διάλειμμα από την συζυγική του ζωή με την πριγκίπισσα Ευγενία».













ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη