Τηγανητά κολοκυθάκια στην Χαλκιδική, απόλαυσε διεθνής Star


Λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για την ταινία «The Enforcer» που μετέτρεψε τη Θεσσαλονίκη σε... Μαϊάμι, η Κέιτ Mπόσγουορθ εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο της για να κάνει βουτιές σε παραλίες της Χαλκιδικής, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω αναρτήσεων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η χολιγουντιανή σταρ και γνωστό μοντέλο άδραξε την ευκαιρία να ζήσει στο έπακρο το περίφημο «greek summer» ή αλλιώς να ενημερώσει τους ακόλουθούς της πως, όπως λέει και η καμπάνια του υπουργείου Τουρισμού «All you want is Greece».
Μετά τις βόλτες της σε γνωστά στέκια και γραφικά σοκάκια της πόλης με ανθρώπους της παραγωγής, η όμορφη Αμερικάνα που φαίνεται αρκετά πιο κοινωνική από τον διάσημο συμπρωταγωνιστή της, χθες έκανε τις βουτιές της, στα καταγάλανα νερά της Χαλκιδικής.

Με μια «έξυπνη καλοκαιρινή λεζάντα μιας πραγματικά όμορφης μέρας», η Κέιτ Μποσγουορθ αισθάνεται τυχερή για αυτή της την εμπειρία, δίχως όμως να φανερώνει την πραγματική τοποθεσία του μαγευτικού τοπίου, στο οποίο φωτογραφίζεται με μπικίνι, ενώ απολαμβάνει και ένα κατεξοχήν καλοκαιρινό έδεσμα, κολοκυθάκια τηγανητά με παγωμένη μπίρα.






ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη