Επίσημο πόρισμα : Το καθεστώς Πούτιν δολοφόνησε τον Αλεξάντρ Λιτβινένκο

SHARE:


Δεκαπέντε χρόνια μετά τον θάνατο του πρώην πράκτορα, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκρινε σήμερα ως υπεύθυνο το Κρεμλίνο για τη δολοφονία του

Η χήρα του Αλεξάντρ Λιτβινένκο δεν χαμογέλασε όταν άκουσε μέσα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιώματων την απόφαση που κατέδειξε τη Ρωσία -δηλαδή τον Βλαντίμιρ Πούτιν- ως υπεύθυνη για τη δολοφονία του Αλεξάντρ Λιτβινένκο.

Ίσως να θυμόταν τις οδυνηρές στιγμές και τον πόνο που βίωσε ο σύζυγός της μόνος του στην εντατική και ξέροντας ότι θα πεθάνει, δηλητηριασμένος από το ραδιενεργό ισότοπο Πολώνιο -210.

Μετά την πρώτη καταδίκη της Ρωσίας σε βρετανικό δικαστήριο για τη δολοφονία του η Μαρίνα Λιτβινένκο προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διεκδικώντας αποζημίωση 3.500.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την απόφασή του, δύο τουλάχιστον άνδρες, οι Αντρέι Λουγκοβόι και Ντμίτρι Κοφτούν «έδρασαν ως πράκτορες του ρωσικού κράτους» στη δολοφονία.


Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο συμπέρανε επίσης ότι η Μόσχα δεν παρείχε «εναλλακτική εξήγηση» που να είναι ικανοποιητική και πειστική, ενώ δεν αντέκρουσε τα συμπεράσματα της δημόσιας βρετανικής έρευνας.

Η τελευταία είχε δημοσιευθεί το 2016 και στις 329 σελίδες της οι βρετανικές αρχές έδειχναν ως υπεύθυνους το Κρεμλίνο και τον Πούτιν, ενώ η Μόσχα χαρακτήρισε με απάντηση της την έκθεση, ως «υπόδειγμα βρετανικού χιούμορ».

Ο εχθρός του Πούτιν
Η συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας του πρώην πράκτορα της FSB Αλεξάντρ Λιτβινένκο το 2006, θύμιζε κάτι από την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου και τον πόλεμο Ανατολικών και Δυτικών μυστικών υπηρεσιών.

Παραπέμπει άνετα σε κάποιο από τα διάσημα κατασκοπευτικά μυθιστορήματα του John Le Carre και κυρίως λόγω τίτλου στο «Ο κατάσκοπος που γύρισε από το κρύο».

Ίσως επειδή ο Αλεξάντρ Λιτβινένκο είχε γυρίσει όντως από το κρύο.
Πρώην στέλεχος της FSB-πρόκειται για την διάδοχο υπηρεσία της KGB- συγκρούστηκε σφοδρά με τον Βλάντιμιρ Πούτιν και, αφού τον έδιωξαν από την Υπηρεσία Πληροφοριών της Ρωσίας, βρήκε καταφύγιο το 1999 στην Αγγλία.
Είχε αποκαλύψει ότι ο Πούτιν -αρχηγός τότε της FSB- σχεδίαζε την δολοφονία του Μπόρις Μπερεζόσφκι, ενός ρώσου ολιγάρχη και η συγκεκριμένη καταγγελία ξεσήκωσε τεράστιο θόρυβο όπως και το βιβλίο που εξέδωσε αργότερα.

Στο Λονδίνο όπου κατέφυγε μαζί με την γυναίκα του Μαρίνα και τον γιο του Ανατόλι, οι Βρετανοί του χορήγησαν πολιτικό άσυλο αλλά δεν τον είχαν από κοντά φροντίζοντας την ασφάλειά του αφού η MI5 υποτίμησε ίσως τον κίνδυνο που διέτρεχε.

Ο Λιτβινένκο ήταν μόνος του, αλλά ο Μπόρις Μπερεζόφσκι, αυτοεξόριστος και αυτός στην βρετανική πρωτεύουσα, δεν ξέχασε αυτό που έκανε και τον στήριξε οικονομικά.

Ο Λιτβινένκο θα προκαλέσει την οργή του Πούτιν όταν θα γράψει το βιβλίο «Ανατινάζοντας την Ρωσία» όπου τον κατηγορεί ευθέως ως εμπνευστή διαφόρων βομβιστικών επιθέσεων στο εσωτερικό της χώρας λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές, οι οποίες αποδόθηκαν σε Τσετσένους τρομοκράτες.

Αυτό, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που είχαν οι Ρωσικές Υπηρεσίες Πληροφοριών για στενή συνεργασία του Λιτβινένκο με την ΜΙ6, οδήγησε σε μια από τις συγκλονιστικότερες δολοφονίες στον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών.

Η δολοφονία του κατασκόπου
Έλαβε χώρα στο μπαρ του ξενοδοχείου Millennium του Mayfair την 1η Νοεμβρίου του 2006, όταν ο εξόριστος Λιτβινένκο συναντήθηκε με δύο πρώην όπως υπέθεσε «συναδέλφους» του, όχι όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων, για να θυμηθούν τα παλιά.

Ο Αντρέι Λουγκοβόι και ο Ντιμίτρι Κοφτούν ήταν οι «αόρατοι» εκτελεστές του, με όπλο τους ένα παγωμένο τσάι που πρόσφεραν στον Λιτβινένκο.

Ο πρώην πράκτορας που είχε γίνει πλέον η Νέμεσις του Πούτιν το ήπιε, όπως δήλωσε αργότερα, και λίγη ώρα αφού επέστρεψε σπίτι του, ένιωσε αφόρητους πόνους στο στομάχι του.

Εισήχθη αμέσως σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε μετά από λίγες ημέρες ότι είχε δηλητηριαστεί με το ραδιενεργό ισότοπο Πολώνιο -210, από το οποίο δεν μπορείς να γλιτώσεις.

Τα μαλλιά του έπεσαν την πρώτη ημέρα της νοσηλείας του, ο νωτιαίος μυελός του διαλυόταν μέρα με την ημέρα και ήξερε ότι ήταν καταδικασμένος σε έναν αργό και βασανιστικό θάνατο.

Εξέπνευσε στις 24 Νοεμβρίου, τρεις εβδομάδες και δύο ημέρες αφότου ήπιε το παγωμένο τσάι κι αυτό επειδή την ημέρα της δηλητηρίασης του, κατάλαβε ότι τον δηλητηρίασαν και έκανε αρκετές πλύσεις στομάχου με μαγγάνιο.

Οι βρετανικές αρχές που φρουρούσαν το δωμάτιό του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Λονδίνου είχαν ήδη ξεκινήσει μια έρευνα που θα κατέληγε σε μια εντονότατη διπλωματική διαμάχη με την ρωσική κυβέρνηση.
Στα χρόνια που ακολούθησαν κανείς δεν συνελήφθη για την δολοφονία του Ρώσου πράκτορα, ούτε καν αυτός που όλες οι ενδείξεις έδειχναν ότι απ’ όπου κι αν πέρασε την ημέρα της δολοφονίας Λιτβινένκο, άφηνε ίχνη από Πολώνιο -210.

Επρόκειτο για τον Αντρέι Λουγκοβόι, ο οποίος δεν κατηγορήθηκε ποτέ για την υπόθεση, ενώ εξελέγη και βουλευτής της Ρωσικής Δούμας.
Τι έμεινε; Μια δίκη στη Βρετανία που κέρδισε η Μαρίνα και η σημερινή αποφάση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που καταδίκασε την Ρωσία και έμμεσα τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Έμεινε και κάτι άλλο. Το ιδιόχειρο σημείωμα του Λιτβινένκο, το οποίο δόθηκε στην δημοσιότητα μετά τον θάνατό του και δεν άφηνε αμφιβολίες για το ποιος ήταν ο δολοφόνος του: «Μπορεί να καταφέρατε να μου κλείσετε το στόμα, αλλά αυτή η σιωπή θα έχει κόστος. 
Αποδείξατε ότι είστε τόσο βάρβαρος και άκαρδος, όσο ισχυρίζονται και οι πιο εχθρικοί επικριτές σας ότι είστε. Μπορεί να καταφέρετε να κλείσετε το στόμα ενός ανθρώπου. Αλλά η κατακραυγή από ολόκληρο τον κόσμο θα αντηχεί, κύριε Πούτιν, στ' αυτιά σας για την υπόλοιπη ζωή σας. Ας σας συγχωρήσει ο Θεός γι' αυτό που κάνατε…».

Ένα βιβλίο ρίχνει φως στις τελευταίες ημέρες και ώρες του Αλεξάντερ Λιτβινένκο, του πρώην Ρώσου πράκτορα της FSB που πέθανε από δηλητηρίαση με πολώνιο το 2006 στο Λονδίνο.

Οι τελευταίες ημέρες και ώρες του Αλεξάντερ Λιτβινένκο
Το βιβλίο «Ένα Πολύ Επικίνδυνο Δηλητήριο» [A Very Expensive Poison] του βρετανού δημοσιογράφου της Guardian, συγγραφέα κι ερευνητή Λουκ Χάρντινγκ.
Σε αυτό, καταγράφεται εξονυχιστικά όλη τη δράση του Λιτβινένκο το φθινόπωρο του 2006, από τη πρώτη συνάντησή του με Ρώσους πράκτορες τον Οκτώβριο, μέχρι τη στιγμή του θανάτου του σε λονδρέζικο νοσοκομείο, στα τέλη του Νοεμβρίου.

Ειδικότερα όμως, η εξιστόρηση εστιάζει στις τελευταίες ημέρες και ώρες του Λιτβινένκο, όταν από το κρεβάτι του νοσοκομείου και με την υγεία του να έχει πάρει την κατιούσα, έδινε συμβουλές και οδηγίες στην Σκότλαντ Γιάρντ και στις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, κατευθύνοντας ουσιαστικά την έρευνα τους και «δείχνοντας» τους δολοφόνους του.

«Ο Αλεξάντερ Λιτβινένκο, ένας πρώην πράκτορας της FSB, είχε διαφύγει από τη Μόσχα το 2000 με προορισμό το Λονδίνο. Ενόσω στην εξορία, έγινε ο πλέον οξύς επικριτής του Βλαντίμιρ Πούτιν. Ο Λιτβινένκο το 2003 προσελήφθη από την MI6 [τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες] προκειμένου να δίνει συμβουλές όσον αφορά στην ρωσική μαφία και το οργανωμένο έγκλημα. Η έρευνα του Λιτβινένκο πήγαινε πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν ο Πούτιν τότε συνεργαζόταν στενά με την ρωσική μαφία ως βοηθός του δημάρχου της Άγιας Πετρούπολης, Ανατόλι Σόμπτσακ. Μάλιστα, ο Λιτβινένκο επρόκειτο στα τέλη του 2006 να καταθέσει τα στοιχεία αυτά τόσο στην βρετανική, όσο και στην ισπανική εισαγγελία. Το γεγονός αυτό υπέπεσε στην αντίληψη της Μόσχας –εξ’ ου και η απεγνωσμένη προσπάθεια του Κρεμλίνου να εξοντώσει τον Λιτβινένκο με κάθε τρόπο», γράφει ο Χάρντινγκ.

Κάπως έτσι, τον Οκτώβριο του 2006, έφτασαν στο Λονδίνο δυο άντρες, ο Αντρέι Λουγκοβόι, πρώην πράκτορας της FSB, και ο Ντμίτρι Κοβτούν. Μαζί τους κουβαλούσαν ένα «πολύ επικίνδυνο δηλητήριο», που δεν ήταν άλλο από το ραδιενεργό στοιχείο πολώνιο-210, μια υγρή ουσία περίπου 250.000 φορές πιο τοξική από το υδροκυάνιο. Κυρίως όμως, μια ουσία που είναι αόρατη και δεν ανιχνεύεται.

Το πολώνιο προέρχεται από την επεξεργασία του μεταλλεύματος ουρανίου κι είναι άκρως επικίνδυνο καθώς σε περίπτωση κατάποσης, εισπνοής ή επαφής με τραύματα μπορεί να αποβεί θανατηφόρο καθώς διασκορπίζεται μέσω του αίματος στον οργανισμό καταστρέφοντας παράλληλα τα κύτταρα των περισσότερων βασικών οργάνων αλλά και μεγάλο αριθμό εγκεφαλικών κυττάρων. Θεωρητικά, μόνο ένα γραμμάριο πολωνίου μπορεί να εξοντώσει μέχρι και 20 εκατομμύρια ανθρώπους.

Οι δύο άντρες ζήτησαν από τον Λιτβινένκο μια συνάντηση, επειδή, δήθεν, ήθελαν να συνεργαστούν μαζί του ως σύμβουλοι επενδύσεων σε ρωσικές εταιρείες. Η πρώτη τους απόπειρα απέτυχε, καθώς στην συνάντηση τους σε ένα καφέ στην οδό Γκρόσβενορ του Λονδίνου, ο Λιτβινένκο δεν άγγιξε το ποτό που του προσέφεραν και που περιείχε το δηλητήριο.

Ο –ανυποψίαστος για τον πραγματικό τους ρόλο- Λιτβινένκο εξακολουθούσε να παραμένει ζωντανός. Έτσι, αποφασίστηκε να κανονιστεί μια δεύτερη συνάντηση, την 1η Νοεμβρίου, αυτή τη φορά στο ξενοδοχείο Μιλένιουμ, στο Λονδίνο.

Οι δυο Ρώσοι έπρεπε να είναι προσεκτικοί, ώστε να μην αφήσουν πίσω τους ίχνη που θα τους «φωτογράφιζαν» για τυχόν απόπειρα δολοφονίας. Ο Λουγκοβόι, ειδικός ων σε θέματα παρακολουθήσεων, κατάφερε να εντοπίσει, όπως γράφει ο Χάρντινγκ, το μοναδικό «τυφλό» σημείο του ξενοδοχείου, όπου δεν το κατέγραφε μια από τις 48 CCTV κάμερες: ο χώρος του μπαρ του ξενοδοχείου, το λεγόμενο Πάιν Μπαρ. Εκεί κλείστηκε η συνάντηση με τον Λιτβινένκο.

Οι Ρώσοι σκόπευαν να κάνουν ένα διπλό «χτύπημα», ώστε να είναι καλυμμένοι από κάθε άποψη: αν ο Λιτβινένκο αρνιόταν πάλι να πιει το ποτό που του προσέφεραν, θα τον μόλυναν σε μια επίσκεψη του στην παρακείμενη τουαλέτα.

Έτσι, λίγο πριν την συνάντηση, που είχε οριστεί στις 4 το μεσημέρι, οι κάμερες της ρεσεψιόν συνέλαβαν στις 3.32 τον Λουγκοβόι και τον Κοβτούν να πηγαίνουν προς το μπάνιο, που βρίσκεται δίπλα στην αίθουσα υποδοχής και το μπαρ. Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος δεν έδειξαν τι ακριβώς έκαναν οι δυο άντρες στις τουαλέτες, αλλά η έρευνα κατόπιν έδειξε πως στο δεύτερο αριστερά κουβούκλιο, υπήρχε μεγάλη συγκέντρωση ραδιενεργού πολωνίου, τόσο πάνω στο χερούλι της πόρτας, όσο και στις βρύσες του νιπτήρα. Οι Ρώσοι προφανώς αδιαφορούσαν για την υγεία των υπόλοιπων χρηστών της τουαλέτας, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο Λιτβινένκο έφτασε στις 15.59 και οι τρεις τους μπήκαν στο Πάιν Μπαρ. Ο Λιτβινένκο ουδέποτε επισκέφτηκε την τουαλέτα. Όμως από το κρεβάτι του νοσοκομείου μετά, διηγήθηκε στον επιθεωρητή της Σκότλαντ Γιάρντ, Μπρεντ Χάιατ, τι ακριβώς διημείφθη ανάμεσα στους τρεις άντρες το μοιραίο εκείνο μεσημέρι της 1ης Νοεμβρίου.

«Ο σερβιτόρος με ρώτησε αν θέλω κάτι κι εγώ του απάντησα όχι. Ο Λουγκοβόι μου είπε «υπάρχει λίγο τσάι μέσα στην τσαγιέρα, αν θέλεις, πιες». Οπότε εγώ έβαλα λίγο τσάι και το ήπια. Μισό φλιτζάνι. Ίσως να πήρα 3 ή 4 ρουφηξιές, όχι πολύ», είπε ο Λιτβινένκο, που, δίχως να το γνωρίζει, είχε μόλις υπογράψει την θανατική του καταδίκη.

Όπως είπε κατόπιν ο Λιτβινένκο, σε ερώτηση του επιθεωρητή Χάιατ, κανείς από τους άλλους δυο συνδαιτυμόνες του δεν ήπιε από το τσάι που δοκίμασε ο ίδιος. Ακόμη κι αυτό όμως δεν του κίνησε καμία υποψία.

Η συνάντηση διήρκεσε είκοσι λεπτά, οπότε ο Λουγκοβόι με τον Κοβτούν, πεπεισμένοι πως η επιχείρηση δηλητηρίασης του Λιτβινένκο είχε πετύχει, αποφάσισαν να φύγουν.

Όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, ο Κοβτούν μετά τη συνάντηση ανέβηκε στο δωμάτιο του, με τον αριθμό 382, και έριξε το υπόλοιπο υγρό πολώνιο στο νιπτήρα. Όταν το εγκληματολογικό τμήμα εξέτασε το δωμάτιο του Κοβτούν, στο σημείο πίσω από τον νιπτήρα έδειξε υψηλότατες συγκεντρώσεις πολωνίου της τάξεως των 390.000 μπεκερέλ. Μια τόσο υψηλή συγκέντρωση ραδιενέργειας μπορεί να είχε μόλις μια πηγή: πολώνιο.

Ο Λιτβινένκο, με τη σειρά του, πήγε σπίτι του κι από εκείνο το απόγευμα και μετά μετρούσε μόλις μερικές ημέρες ζωής.

Η αρχή του τέλους

Ο Λιτβινένκο διακομίστηκε στο λονδρέζικο νοσοκομείο University College στις 17 Νοεμβρίου με οξείς πόνους στο στομάχι. Μέχρι τότε, η δηλητηρίαση από πολώνιο ήταν τόσο σπάνια στα ιατρικά χρονικά, ώστε οι γιατροί χρειάστηκαν πολλές ημέρες μέχρι να εξακριβώσουν τι είχε συμβεί στον Λιτβινένκο.

Επίσης, η παρουσία του στο ανθρώπινο σώμα είναι επίσης πολύ δύσκολα ανιχνεύσιμη, ενώ και τα συμπτώματα της δηλητηρίασης από πολώνιο [μεταξύ αυτών, καταστροφή του μυελού των οστών και περιφερειακή νευροπάθεια] μοιάζουν με αυτά από λιγότερο ισχυρές ουσίες, όπως το θάλλιο, συστατικό για το ποντικοφάρμακο. Έτσι, αρχικά οι γιατροί αποφάνθηκαν πως ο Λιτβινένκο δηλητηριάστηκε από θάλλιο.

Την επόμενη ημέρα, κατέφτασε η Σκότλαντ Γιάρντ προκειμένου να ερευνήσει τις συνθήκες δηλητηρίασης του «Εντουιν Ρεντγουολντ Κάρτερ», που ήταν το κωδικό όνομα-ψευδώνυμο που είχαν δώσει οι μυστικές υπηρεσίες στον Λιτβινένκο.

Ο Λιτβινένκο από το μεσημέρι της 18ης Νοεμβρίου μέχρι την 20ή Νοέμβρη, έδωσε συνολικά 18 συνεντεύξεις στον επιθεωρητή Χάιατ και τον συνάδελφο του, Κρις Χόαρ.

Συνεντεύξεις συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών και 57 λεπτών που συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο του Χάρντινγκ κι αποτελούν, όπως λέει ο βρετανός δημοσιογράφος «μια απόπειρα ενός ανθρώπου στις τελευταίες του στιγμές του να επιλύσει ο ίδιος το μυστήριο της δολοφονίας του».

«Μόνο τρεις άνθρωποι θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό σε μένα», λέει ο Λιτβινένκο, «ο Μάριο [Σκαραμέλα, ένας εκ των συνεργατών του], ο Κοβτούν και ο Λουγκοβόι. Κι είμαι πεπεισμένος πως κάποιος εκ των τριών αυτών έδρασαν υπό την σκέπη των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών [της FSB]. Κι αν συνέβη αυτό, τότε πήραν εντολή από έναν και μόνο άνθρωπο: τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν», τονίζει ο Λιτβινένκο.

«Φυσικά, όσο είναι ακόμη πρόεδρος της χώρας, ο Πούτιν είναι αδύνατο να προσαχθεί ως ο άνθρωπος που ενορχήστρωσε την απόπειρα εναντίον μου, όμως είμαι σίγουρος πως αν κάποια στιγμή αυτομολήσει ένα ανώτατο στέλεχος της FSB στη Δύση, τότε θα παραδεχθεί πως ο Πούτιν διέταξε την δολοφονία μου», καταθέτει ο Λιτβινένκο.

Η κατάσταση της υγείας του 43χρονου Ρώσου άρχισε να επιδεινώνεται με ραγδαίο ρυθμό. Πλέον, είχαν υποστεί βλάβη τα νεφρά του, ενώ είχε χάσει και όλα τα μαλλιά του.

Έτσι, στις 21 Νοεμβρίου, ο Λιτβινένκο υπαγόρευσε μια δήλωση που θα ανακοινωνόταν μετά τον θάνατο του στον Τύπο. Σε αυτήν έλεγε πως «είναι η στιγμή να πω κάποια πράγματα για το πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την τωρινή μου κατάσταση. Μπορεί να πετύχεις να με σωπάσεις, αλλά αυτή η σιωπή μου θα έχει ένα τίμημα. Έδειξες ότι είσαι τόσο βάρβαρος και αδίστακτος όσο οι χειρότεροι εχθροί σου σε κατηγορούν. Έδειξες ότι δεν έχεις κανένα σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή, την ελευθερία ή οποιαδήποτε αξία του πολιτισμένου κόσμου. Έδειξες ότι είσαι ανάξιος του αξιώματος σου, ότι είσαι ανάξιος της εμπιστοσύνης πολιτισμένων ανδρών και γυναικών. Μπορεί να πετύχεις να με σωπάσεις αλλά η κατακραυγή της διαμαρτυρίας από όλο τον κόσμο θα αντηχεί, κ. Πούτιν, στα αυτιά σου για την υπόλοιπη ζωή σου. Μακάρι ο Θεός να σε συγχωρέσει για ότι έχεις κάνει, όχι μόνο σε μένα, αλλά και στην αγαπημένη Ρωσία και σε ολόκληρο το λαό της».

Στο πλευρό του στάθηκε μέχρι το τέλος του η σύζυγος του, Μαρίνα, και ο μικρός γιος του, Ανατόλι. Στις 22 Νοεμβρίου ο Λιτβινένκο υπέστη δυο συνεχόμενες καρδιακές προσβολές, καθώς το δηλητήριο είχε πλέον εισχωρήσει τόσο βαθιά, ώστε του είχε προκαλέσει καρδιακή ανεπάρκεια. Οι γιατροί του Γιουνιβέρσιτι Κόλετζ κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή και τον τοποθέτησαν σε κατάσταση κώματος και με μηχανική υποστήριξη. Ήταν όμως φανερό πως δεν θα άντεχε πολύ ακόμη.

Την επόμενη ημέρα, η γυναίκα και το παιδί του τον επισκέφτηκαν, έκατσαν μαζί του και στις 8 το απόγευμα κι αποχώρησαν για την οικία τους, στην περιοχή Μάσγουελ Χιλ του Λονδίνου. Στις 9μιση η Μαρίνα έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον γιατρό Τζέιμς Ντάουν, ο οποίος της ανακοίνωσε πως ο Λιτβινένκο είχε υποστεί στις 8.51 και μια τρίτη καρδιακή προσβολή.

Όταν η Μαρίνα και ο Ανατόλι επέστρεψαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν τους οδήγησαν στο δωμάτιο του Αλεξάντερ, αλλά στο διπλανό δωμάτιο: το νεκροτομείο.

Μετά την νεκροψία, οι γιατροί διαπίστωσαν πως το σώμα του Λιτβινένκο ήταν γεμάτο με πολώνιο.

Μάλιστα, ο θάνατός του άργησε να επέλθει γιατί την ίδια μέρα που δηλητηριάστηκε, ο Λιτβινένκο καταλαβαίνοντας πως από κάτι δηλητηριάστηκε, πραγματοποίησε πλύσεις στομάχου με μαγγάνιο, γεγονός που καθυστέρησε σε μεγάλο βαθμό την επίδραση του πολωνίου στον οργανισμό του.

Ωστόσο, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο παρά να καθυστερήσει έστω και λίγο την τελική έκβαση της υγείας του…

Απέκτησε e-shop ΔΩΡΕΑΝ

Μέλι Γεωργάκα

Μέλι Γεωργάκα
Αρναία Χαλκιδικής

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ]$type=three$m=0$readmore=hide$va=0$l=0$sn=0$hide=home$c=12

Όνομα

"Logistics" «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» «Οργάνωση Αναρχική Δράση» «USNS YUMA» 17 Νοέμβρη 2022 29η Agrotica 2022 34th Τhessaloniki Insurance Conference 3ο Γυμνάσιο -Λύκειο Θεσσαλονίκης 6η Δεκεμβρίου ΑΒ Βασιλόπουλος Αγγελική Αδαμοπούλου Αγγλία Αγιον Ορος Αγιος Αθανάσιος Άγιος Δομήνικος Αγιος Λουκάς Αγιος Μάμας Άγιος Μάμας Αγιος Παΐσιος Άγιος Παντελεήμονας Άγιος Στυλιανός Άγις Κυνηγόπουλος Αγνή Καλουμένου αγνοούμενες αγνοούμενη αγνοούμενοι αγνοούμενος αγνοούμενος ψαράς Αγορά Μοδιάνο Αγρίνιο αγρότης αγροτικά μπλόκα αγώνας δρόμου αδελφοί Χατζηιωάννου Αδωνις Γεωργιάδης ΑΕΙ ΑΕΚ αεροδρόμιο Μακεδονία Αεροπλάνο αεροπορικό αεροσκάφος Αθήνα Αθηνά Χρυσαντίδου Αθηνά Ωνάση Αθηναίος αθίγγανοι Αθλητικα Αθλητικά Αθυτος Αιανή Αιγάλεω Αιγίνιο Αιγυπτος Αίγυπτος Αιθιοπία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου αιμοδοσία Αιολικά πάρκα Αϊτή Αιτωλοακαρνανία αιφνίδιος θάνατος αιχμάλωτοι Ακης Σκέρτσος Άκης Σκέρτσος ακραίες καιρικές συνθήκες ακρίβεια Ακρόπολη Αλαμπάμα Αλβανία Αλβανός Αλγερία Αλέκα Λαμπρινού Αλέκος Φασιανός Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Ταβουλάρη Αλεξάνδρεια Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Αλέξανδρος Αποστολάς Αλέξανδρος Βελαλόπουλος Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης Αλεξανδρούπολη Αλέξης Κούγιας Αλέξης Τσίπρας Αλικάντε Αλιμος Αλκης Κούρκουλος Αλκιβιάδης Καμπανός αλλαγή φύλου Αλλαγή ώρας 2021 Αλλαντίαση Αλμπέρτο Εσκενάζυ Αλμυρός Αλόννησος Αμάντα Γεωργιάδη Αμβρόσιος Αμπελόκηποι Αμυνα άμυνα Αμφιλοχία Αμφίπολη Άμφισσα Άνα Μπρνάμπιτς αναισθησιολόγος ανάκληση αυτοκινήτου ανάκληση τροφίμου Ανάληψη Αναλώσιμοι 4 Αναξιμάνδρου Ανάσταση Αναστασία Μήλιου Αναστασία Δεληγιάννη Ανδραβίδα Ανδρέας Λοβέρδος Ανδρέας Μικρούτσικος Ανδρέας Μπάρκουλης Ανδρέας Φουστάνος Ανδρόγυνο ανεμβολίαστη ανεμβολίαστοι ανεργία Ανθή Σαλαγκούδη ανθρακωρυχείο Αννα Βίση Άννα Λιτβίνοβα Αννα Μέγα Άννα Τσουκαλά ανοιχτή επιστολή ΑΝΤ1 ανταλλαγή αιχμαλώτων Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ αντιεμβολιαστής Αντιολισθητικές αλυσίδες Αντώνης Γλου Αντώνης Γρέγος Αντώνης Κανάκης Άνω Σταυρός Αξιός αξιωματικός απαγόρευση κυκλοφορίας απαγωγή απατεώνας απατεώνισσα απάτη απεργία ΑΠΘ Απλήρωτοι εργαζόμενοι απογραφή απόδραση Αποζημίωση Αποκάλυψη της Σμύρνης Απόλλων Αρναίας απόπειρα βιασμού αποπλάνηση Αποστόλης Τότσικας Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Ζερβός Απόστολος Λάγιος Απόστολος Ρουβάς αποφυλάκιση αραβόφωνοι Αραούχο αράχνη Αργεντινή αργία 26ης Οκτωβρίου Αργίες 2022 Αργολίδα Αργος Αργύρης Αργυριάδης Αργυρούπολη Αρετή Χαρτοφύλακα ΑΡΗΣ Άρης Πορτοσάλτε Αριστοτέλης Μυστακίδης Αριστοτέλους Αρκαδία αρκούδα Αρμένιοι Αρναία Αρνί αρραβώνας Αρτα Αρτέμης Σώρρας αρτοποιία Φελλαχίδη Αρχαία Αγορά Αρχαία Ολυμπία Αρχιμανδρίτης αρχιμουσικός Αρωνάς ΑΣ ΑΜΕΑ Φίλιππος Θεσσαλονίκης ασέλγεια Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας Ασπροβάλτα Ασπρόπυργος Αστεία αστρολογία Αστυνομία Αστυνομικό δελτίο αστυνομικό τμήμα αστυνομικός ασφάλιση ασφαλτόστρωση Ασώματο Ατλαντικός ωκεανός Άτλας ΑΤΜ Αττική Αττική Οδός αττοκτονία Αυγή Αυξέντιος Circau αυξήσεις Αυξήσεις μισθών Αυστραλία Αυστρία Αυτοκινητο Αυτοκίνητο αυτοκτονία Αφγανισταν Αφγανιστάν Αφροδίτη Μπάρμπα Αφροδίτη Σκαφίδα Αχαΐα Αχίλλειον Αχλάδι Β' Θεσσαλονίκης Β’ Θεσσαλονίκης Βαγγέλης Κονιτόπουλος Βαγγέλης Μαρινάκης Βαλάντης Βαλκάνια βανδαλισμοί Βάρη Βαρθολομιό Βαρουφάκης Βασίλη Δέλλιος Βασίλης Δημάκης Βασίλης Λεβέντης Βασίλης Λώλος Βασίλης Μπισμπίκης Βασίλης Ντινόπουλος Βασίλης Σαλέας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος Βασίλης Σταύρου Βασιλική Ντρέ Βασιλική Σελήνη Βασίλισσα Ελισάβετ Βάσω Μπεσκάκη Βεβήλωση Βελβεντό Βέλγιο Βελεστίνο Βελόπουλος Βενετία βενζίνη βέροια Βέρτης βιαιοπραγία Βιασμός βιαστής βιβλίο βιβλιοθήκες βίγκαν Βιέννη Βίκυ Κάβουρα Βίλα Αλλατίνι βίλα Ρίτζ Βίλια βίντεο βιτριόλι Βλαχιώτης Βλαχογιάννης Γιώργος Βόλβη Βολοντίμιρ Ζελένσκι Βόλος βόμβα βομβαρδισμοί Βόρεια Κορέα βόρεια προάστια Βούλγαρη Βουλγαρία Βούλγαροι Βούλγαρος Βούναργο Βραζιλία Βράσταμα Βρέφος βροχές Βύλιζα ΓΑΔΑ Γάζωρος Γαλάζιες Σημαίες Γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ Γαλαξίας Γαλάτιστα. Κασσάνδρα Γαλάτσι Γαλλία Γαλλικές εκλογές 2022 γαμος γάμος Γαρδικάκι γενικός γραμματέας ΚΝΕ Γενίτσαροι και Μπούλες γενοκτονία Γερακαρού Γερμανία Γερμανικός ποιμενικός Γέφυρα Ρίου-Αντιρίου Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου Γεωργία Γεωργία Μπίκα Γεωργιανός Γεωργίας Μπίκα Γεωργίου Παπανδρέου γήπεδο γήπεδο Τούμπας Γιάνης Βαρουφάκης Γιάννα Αγγελοπούλου Γιάννης Αντετοκούνμπο Γιάννης Βασιλείου Γιάννης Γιώργος Γιάννης Μπουλοκώστας Γιάννης Σερβετάς Γιάννης Σκαφτούρος Γιάννης Σπαλιάρας Γιάννης Φλωρινιώτης Γιαννιτσά Γιαουντέ γιατρός Γιούργκεν Κλοπ Γιώργος Ανατολάκης Γιώργος Γιαννόπουλος Γιώργος Καλοχριστιανάκης Γιώργος Καπουτζίδης Γιώργος Κιμούλης Γιώργος Κυπαρίσσης Γιώργος Κωνσταντινίδης Γιώργος Μακρής Γιώργος Μαυρίδης Γιώργος Μπόγρης Γιώργος Νερούτσος Γιώργος Παπανδρέου Γιώργος Περρής Γιώργος Τζαβέλλας Γιώργος Τράγκας Γιώργος Τσίπρας γκαζάκια Γκάλης Γκάνθερ γκέι Γκέρχαρντ Σρέντερ Γκόλφω γκράφιτι Γλασκώβη γλέντι γλέντι βάπτισης Γλυκά Νερά Γλυφάδα Γνώμη Γουατεμάλα Γουίλ Σμιθ γουλιανός Γρεβενά Γρηγόρης Πετράκος Γρηγόρης Σαράντης Γρηγόρης Σαχινίδης Γρηγορίου Λαμπράκη ΓΣΕΕ γυμνάστρια Γυναικα γυναικολόγος Γωγώ Τσαμπά Δανάη Μπάρκα Δανία δασική πυρκαγιά Δασκάλα Δάφνη Δάφνη Ευαγγελάτου Δάφνη Πατακιά ΔΕΗ ΔΕΘ δελτίο επιδείνωσης καιρού δελτίο καιρού δελτίο καυσίμων Δελφών Δενδροπόταμος δενδροφύτευση Δέσποινα Βανδή δεύτερος γάμος Δημαρχείο Θερμαϊκού Δήμαρχος Δήμαρχος Ζέρβας Δημαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας Δήμητρα Αγγελοπούλου Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Ιορδανίδου Δήμητρα Λίανη Δήμητρα Σακαδάκη Δημήτρης Δανίκας Δημήτρης Αθανασίου Τσιβούλας Δημήτρης Αλεξάνδρου Δημήτρης Ευθυμίου Δημήτρης Κεχαγιάς Δημήτρης Κομπατσιάρης Δημήτρης Κουτσολιούτσος Δημήτρης Κουφοντίνας Δημήτρης Λιγναδης Δημήτρης Λιγνάδης Δημήτρης Παπαδημούλης Δημήτρης Σκαρμούτσος Δημήτρης Σοροπάνη Δημήτρης Τσοβόλας Δημήτρης Φιντιρίκος Δημήτρς Κοντομηνάς Δημογραφικό Δήμος Αριστοτέλη Δήμος Βόλβης Δήμος Δέλτα Δήμος Θεσσαλονίκης Δήμος Νεάπολης – Συκεών Δημοσθένης- Δημήτριος Δεσποτίδης Δημοσιογράφος δημοσιοποίηση εγκληματιών δημοσκόπηση Δημοτική Αστυνομία ΔΙ.ΑΣ ΔΙ.ΠΑ.Ε Διαβατά Διαβατό διάγγελμα διαγραφή διαδηλώσεις Διαδικτυακό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών διαζύγιο διαθήκη δίαιτα διακοπές διακοπές κυκλοφορίας διακοπέςκυκλοφορίας διακοπή νερού Διακοπή ρεύματος Διαμαντής Γκολιδάκης Διαμαντής Χλωρός διαμέρισμα διανομέας διαρρήκτες διάρρηξη Διάρρηξη αυτοκινήτου διάσημοι Διάστημα Διατροφή Διεθνή διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης διεθνής μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος 2021 Δικαιοσύνη δικαστήριο δίκη δίκτυο ποδηλατοδρόμων διόδια Διομήδης Διονυσία Κουκίου διπλός φόνος Ρωσίδες δισεκατομμυριούχος Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ΔΝΤ δολοφονία δολοφονία ταξιτζή δολοφόνοι δολοφόνοσ δολοφόνος Δόμνα Κουντούρη Δόμνα Σαρητσόγλου Δομοκός δορυφορικό ίντερνετ Δούρου Δράμα δραπέτες δρομέας δρόμος δυστύχημα δύτης Δωδεκάνησα δωρεά Εβρος εγκατάλειψη παιδιού Εγκλημα Έγκλημα εγκληματίας εγκληματική ομάδα εγκληματική οργάνωση εγκυμοσύνη Εγνατία Εγνατία Οδός Εδεσσα Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος Εθνικής Αντιστάσεως Ειρήνη Μούρθου Ειρήνη Σπαντοπανάγου εισβολή ΕΚΑΒ εκβιασμός εκδρομή Εκκλησία εκλογές Εκλογές 2019 εκπαιδευτικοί εκπαιδευτικός εκπτώσεις έκρηξη Εκτακτο βοήθημα Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού Έκτακτο δελτίο καιρού εκτέλεση εκτέλεση θανατοποινίτη ΕΛ.ΑΣ ΕΛ.ΤΑ. Ελασσόνα Ελάτεια Ελβετία ελειόλαδο Έλενα Αθανασοπούλου Ελενα Ακρίτα Ελενα Γαλύφα Έλενα Γκρέκου Ελενα Παπαρίζου Έλενα Πολυχρονοπούλου Ελενα Ράπτη Ελενα Σαγανά Ελένη Τοπαλούδη Ελευθερές ελέφαντας Ελλαδα Ελλάδα Ελληνας ομογενής Ελληνική Βουλή Ελληνική Επανάσταση Ελληνική Λύση Ελληνική πολεμική αεροπορία Ελληνικό Ελληνικό Μουσείο Τεχνολογίας Ελληνικό πολεμικό ναυτικό Ελληνικός Στρατός Ελληνοτουρκικά Ελόν Μασκ ΕΛΤΑ ΕΛΤΕΚ Εμανουέλ Μακρόν εμβόλια εμβολιασμός εμβόλιο Εμίρ Κουστουρίτσα εμπρησμός ΕΜΥ Ενοπλη ληστεία Ένοπλη ληστεία ενυδρείο ΕΝΦΙΑ Ένωση Αθεων Εξάρχεια εξαφάνιση Εξοδος έξοδος ΕΟΔΥ ΕΟΦ ΕΠΑΛ έπαυλη επεισόδια επενδύσεις επιβατικό αεροσκάφος επιδείνωση καιρού επιδόματα επιδότηση Επίθεση επίθεση σκύλου Επισκέπτες υγείας Επισκοπή επιχειρηματίας Επιχειρησεις Επιχειρήσεις ΕΠΟ ΕΠΣΧ έργα Εργασιακά εργατικό δυστύχημα εργοστάσιο Ερέτρια Εριέττα Κούρκουλου Ερμιονίδα Ερντογάν ΕΡΤ εσπρέσο εστίαση εστιατόριο ΕΤΑΔ Εύα Διβάρη Εύα Καϊλή Εύα Μπουντούρη Ευβοία Εύβοια Ευγενία Νιάρχου ευλογιά των πιθήκων Εύοσμος εύρεση αγνοούμενης εύρεση ανήλικου Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΦΕΤ Έφη Σαρρή εφημερίδα Μακεδονία Εφης Κακαράντζουλα εφοπλιστές εφοπλιστής εφορία Εrasmus Ζαγοράκης Ζάκυνθος Ζαχαροπλαστείο για σκύλους Ζενεβιέβ Μαζαρί Ζεράρ Ντεπαρντιέ Ζέρβας ζέστη Ζήνα Κουτσελίνη Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς Ζοζέ Μπότο Ζόραν Ζάεφ ζώα συντροφιάς ζωγραφική Ζώδια ζωολογικός κήπος ηθοποιός Ηλεία Ηλέκτρα Νιάρχου ηλεκτρικές συσκευές ηλεκτρικό πατίνι ηλεκτρολόγος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ηλεκτροπληξία Ηλίας Βρεττός Ηλίας Κουσκουβέλης Ηλιούπολη Ημαθία Ηνωμένο Βασίλειο ΗΠΑ Ηράκλειο Ηρώ Κόβα ΗΣΑΠ Θανάσης Αλευρόπουλος Θανάσης Καρτερός Θανάσης Λάλας Θανάσης Πλεύρης θανατηφόρο τροχαίο θανατηφόρος πτώση θανατική καταδίκη Θάσος Θεανώ θέατρο θείος Θεματοφύλακες του Συντάγματος Θεόδωρος Σιμόπουλος Θεοφάνεια Θεοφάνης Ερμής Θεοχαρόπουλος Θεοφανία Παπαθωμά θερινή ώρα 2022 Θερμαϊκός Θέρμη Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας Θερμοπύλες Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη απάτη θετικό τεστ θράκη Θωμάς Κατσαούνης Θωμάς Παπασταύρου Ιακώβου Πολυλά Ιαπωνία Ιασμος Ιάσωνας Μανδηλάς Ίγκεγμποργκ Μπέουχελ Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή Ιερά Μονή Φιλοθέου Ιεράπετρα ιερέας ιερείς Ιερισσός Ιησούς ΙΚΑ Ιλάειρα Ζήση Ιλαέρια Ζήση Ιμαλάια Ινδία Ινδονησία ινστιτούτο αισθητικής Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού ίντερνετ ΙΟΝΙΟΣ ΑΕ Ιος Ιουνστινιανού Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Ισημερινός Ίσθμια Ισλαμιστές Ισμήνη Καλέση Ισπανία Ισραήλ Ιστιαία Ιταλία Ιτέα Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Παλιοσπύρου Ιωάννα Τούνη Ιωάννινα Ιωνικός Νικαίας Καβάλα Καβούρι Καζακστάν Καζίνο Ρίου Καθαρά Δευτέρα Κάιρο Καιρός κακοκαιρία κακοκαιρία Μπιάνκα κακοποίηση παιδιού κακοποίοση γυναικών κακούργημα κακουργοδικείο Καλάβρυτα Καλαμάκι Καλαμαριά Καλαμπάκα κάλαντα καλάσνικοφ Καλιφόρνια Καλλιθέα Καλλικράτης Καλλιπεύκη καλοκαίρι Καλοχώρι Καματερό κάμερα Καμερούν Καναδάς κάνναβις κανό Καντίροφ καραμπόλα Καρανίκας Καρβέλας καρδίτσα καρκίνος καρκίνος του τραχήλου της μήτρας καρναβάλι Κάρολος Παπούλιας Κάρολος Τρικολίδης Κάρπαθος κάρτα Ελευθερίας κάρτα καυσίμων Καρυπίδης Θεόδωρος Καρχαρίας Κασσάνδρα Καστοριά Καστράκι καταζητούμενος καταιγίδες κατάληψη κατάπαυση του πυρός καταρράκτες κατασκήνωση κατασκοπεία κατάσκοπος καταυλισμός Κατερίνα Βελλίδη Κατερίνα Δερβίση Κατερίνα Καινούργιου Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνα Παναγοπούλου Κατερίνα Σακελλαροπούλου Κατερίνα Σκαφτούρου Κατερίνη Κάτια Ταραμπάνκο κατοικίδια Κατσιμίδη Κάτω Αμίαντος Κάτω Αχαΐα Κάτω Νευροκόπι Κάτω Πατήσια Κάτω Πετράλωνα Κάτω Τούμπα καυσιμα καύσιμα καυσωνας καύσωνας καφέ καφενείο καφές καφετέρια κελί κεμπάπ Κεραμωτή Κερατέα Κερδοσκοπία Κερετάρο Κέρκυρα Κεφαλλονιά Κεφαλονιά Κεφτέδες Κηφισίας και Ακροπόλεως Κιάτο Κίεβο Κιλιάν Μπαπέ Κιλκίς Κιμ Γιονγκ Ουν Κίνα ΚΙΝΑΛ Κινέζα κινηματογραφικά γυρίσματα Κινηματογράφος κινητό κινητό τηλέφωνο ΚΚΕ κλειστά σχολεία κλειστοί δρόμοι κλέφτης κλήρωση κλήσεις κλιματιστικά κλινική Κλοντιάνα Τσέλο κλοπή Κοζάνη ΚΟΘ κοινωνια Κοινωνία ΚΟΚ κοκαΐνη Κολινδρός Κολομβία κολυμβήτρια Κολωνάκι Κολωνός Κόμμα για τα Ζώα Κόμμα Ισότητας και Ειρήνης κομμωτής Κόνι Μεταξά κόντρες κορ Κορδελιό Κορινθία Κόρινθος κοροναϊός Κορωναϊός Κορωπί Κοσμάς Καλογιάννης Κόσμος Κόστα Ρίκα Κούγιας κουκουλοφόροι Κουκούμι Κουλούρα Κουρουμπλής κράνος κρατική ορχήστρα Θεσσαλονίκης Κρεμλίνο Κρεοπωλείο Κρεοπώλης Κρήτη Κρις Ροκ Κρίστη Καθαρτικά Κρίτων Αρσένης κρυπτονομίσματα ΚΤΕΛ ΚΤΕΟ Κύθνος Κύμινα κυνήγι Κυπαρισσία Κύπελλο Ελλάδας Κύπρος Κυριακή Μάλαμα Κυριάκος Ζώτος Κυριάκος Μητσοτάκης Κυψέλη Κωνσταντίνα Αδάμου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνος Δανιάς Κωνσταντίνος Εμμανουήλ Κωνσταντίνος Καζάκος Κωνσταντίνος Μπογδάνος Κωνσταντίνος Τακιδέλλης Κωνσταντίνος Τζούμας Κωνσταντίνος Χαμαλέλης Κωνσταντίνου Καραμανλή Κωνσταντινουπόλεως Κωνσταντινούπολη κωπηλάτης Κως Κώστας Αρβανίτης Κώστας Δόξας Κώστας Κεντέρης Κώστας Κωστόπουλος Κώστας Παπαχλιμίντζος Κώστας Ραπτόπουλος Κώστας Τσιάρας Κωστής Μαραβέγιας Κωστής Ραπτόπουλος Λαβρόφ λαγάνα λαγάνα γίγας Λαγκαδάς Λαγκαδίκια Λαδάδικα λαική αγορά λαϊκή αγορά Λάκης Λαζόπουλος Λάκκωμα Λακωνία Λαμία Λάμπρος Φιλίππου Λάρισα ΛΑΡΚΟ Λατινοπούλου Λάτσιο Λαχανάς Λεοντής Βορριάς λέπρα λεσβία Λεσβίες Λέσβος Λετονία Λευκορωσία Λευκός Οίκος Λευκωσία Λευτέρης Πανταζής λεψφορείο Λεωνίδας Παπαγεωργίου Λεωνίδιο λεωφορείο λεωφόρος Κατεχάκη Λεωφόρος Νίκης Λήμνος ληστεία Λητή Λιβαδειά Λιβάδι Ελασσόνας Λίβερπουλ λιμάνι Λιμένας Θάσου Λιμενικό Σώμα Λιμενικό Ταμείο λίμνη Πολυφύτου λίμνηΠλαστήρα Λίνα Μενδώνη λίφτινγκ λιωμένο παγωτό ΛΟΑΤΚΙ λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος λογαριασμός φυσικού αερίου λογοτεχνία Λος Άντζελες Λουκασένκο Λουξεμβούργο Λουτράκι Λοχίας Λύκειο λύτρα μαγειρική Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μαγνησία Μαδρίτη μαέστρος μαθητές μαθητής μαθήτριες Μαθράκι Μαϊάμι Μάικλ Μάντσεν Μαίρη Χρονοπούλου Μακεδονία Μάκης Κατμετζόγλου Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Μακρινίτσα Μακρόν Μάλτα μάνα Μάνδρα Μανιακός Μάνος Παπαγιάννης Μανώλης Καντάρης Μαργαρίτης Τζίμας Μαρί Λεπέν Μαρία Αγγελικούση Μαρία Γιακουμή Μαρία Ελένη Λυκουρέζου Μαρία Ιωαννίδου Μαρία Σολωμού Μαριανίνα Κριεζή Μαρίνα Πατούλη Μάριος Καπότσης Μάριος Σουλούκος Μαριούπολη Μαριώ Μαρκόπουλο Ηλείας Μάρκος Σεφερλής Μαρσέιγ Μαρτίου Μάρω Βαμβουνάκη μάσκα μάσκες μάσκες Ν95 μάσκες FFP2 Μασούτης Μασσαλία ΜΑΤ Μάτι μαύρη χήρα Μαυρίκιος Μαυρικίου μαχαίρι μαχαιροβγάλτης μαχαίρωμα Μεγάλη Βρετανία Μεγάλη Εβδομάδ Μεγάλη Παρασκευή Μεγάλη Τρίτη Μεγαλόπολξ Μέγας Αλέξανδρος μέδουσες μεζονέτα ΜΕΘ Μελενίκου μέλι Μέλι Γεωργάκα Μελίνα Μποτέλη μέλισσες μελισσοκόμος Μελιτόπολη Μέμος Μπεγνής Μενέλαος Ράπτης Μενεμένη Μενίδι Μένιος Φουρθιώτης Μεξικό ΜΕΡΑ 25 ΜέΡα25 Μέριλαντ Μέρκελ μερομήνια Μεσολόγγι Μεσσηνία μετάλλαξη Όμικρον Μεταμόρφωση μεταμόσχευση Μετανάστες Μετέωρα Μετρό Μέτσοβο μητέρα μητροκτονία Μητρόπολη Λαγκαδά Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Μητσοτάκης Μιανμάρ Μιζούρι Μίκης Θεοδωράκης Μικρασιατική καταστροφή Μικρό σπίτι στο λιβάδι Μιλάνο Μίλτος Λαζαρίδης Μίλτος Τεντόγλου Μίνα Ορφανού Μις Κόσμος 2021 μισθοφόροι Μισισιπή Μισούρι Μιχαέλα Μιχάλης Βιτζηλαίος Μιχάλης Ζαμπίδης Μιχάλης Ιατρόπουλος Μιχάλης Οικονόμου Μιχάλης Χρυσοχοΐδης Μιχαλολιάκος ΜΜΕ Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων Μόλα Καλύβα Μολάοι μολότοφ Μονακό Μοναστηρίου μοναχισμός Μονεμβασιά Μονή Φιλοθέου μονόπετρο μουσεία Μουσική Μπαγκίρα Μπάιντεν Μπάκινγκχαμ Μπαλαούρο Μπαλί Μπάλλος Μπαλντούμα Μπάμπα Βάνγκα Μπάμπης Ζαχαρόπουλος μπανάνες μπανιέρα μπάνιο Μπαντέρας Μπαρτσελόνα Μπάσκετ μπαταρία μπάτλερ Μπέος Μπέττυ Βακαλίδου Μπιλ Γκέιτς. κορωναϊός Μπολόνια μποτιλιάρισμα μπουζούκια Μπουτάρης Μπούφος Μύκονος μύνηση Μυτιλήνη Ν.Δ. Νάκος Τρυφωνίδης Νάξος Νάουσα Ναρκωτικά Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσα Κουβελά Νατάσα Παζαΐτη Ναύπακτος Ναύπλιο Ναυτιλία ΝΔ Νέα Αγαθούπολη Νέα Αγχίαλος Νέα Δημοκρατία Νέα Ερυθραία Νέα Ευκαρπία Νέα Ζηλανδία Νέα Ζίχνη Νέα Καλλικράτεια Νέα Καρβάλη Νέα Μαγνήσια Νέα Μάδυτος νέα μέτρα Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης Νέα Σκιώνη Νέα Υόρκη Νέα Φώκαια Νεάπολη νεκρός Νεκτάριος Νέο Ηράκλειο νεοναζί Νεοχωρούδα Νεπάλ νηπιαγωγείο Νησιά Νιγηρία Νίκαια Νίκη – Στέλλα Νίκη Κεραμέως Νικόλ Μαράκι Νικόλας Παπαπαύλου Νίκος Ανδρουλάκης Νίκος Βέρτης Νίκος Γ. Ζυγογιάννης Νίκος Γαλανός Νίκος Καρβέλας Νίκος Κατσαρός Νίκος Κάτσικας Νίκος Μανιός Νίκος Παπανδρέου Νίκος Παππάς Νίκος Σινιώρης Νίκος Τσουμάνης Νίνα Φλορ Νορβηγία Νορίλσκ Νοσοκομείο Νοσοκομείο Αττικόν Νοσοκομείο Γεννηματάς Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Νοσοκομείο Παπανικολάου Νότης Σφακιανάκης Νότης Χριστοδούλου Νοτοπούλου Ντάνος Ντάφι ντελιβεράς Ντέμη Γεωργίου Ντίμης Κορφιάτης Ντιμίταρ Κοβάτσεφσκι Ντίνος Μήτογλου Ντμίτρι Πεσκόφ Ντόναλντ Τραμπ ντοπαρισμένος ντόπινγκ Ντόρα Μπακογιάννη Ντράφι Ξάνθη ξενοδοχεία ξενοδοχείο Ξύλινα Σπαθιά ξυλοδαρμοί ξυλοδαρμός συζύγου ΟΑΚΑ ΟΑΣΘ οδήγηση οδηγός ταξί οδικό δίκτυο οδός Αμαλίας οδός Ανθέων οδός Λαγκαδά οδός Παπανδρέου οδός Πτολεμαίων οικιακή βοηθός οικογενειακή βία οικοδόμοι οικολογία Οικονομία οίκος ανοχής Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος όλα Θεσσαλονίκη Ολγα Γεροβασίλη Όλγα Κεφαλογιάννη Ολλανδία Ολυμπία Οδός Ολυμπιάδα Χαλκιδικής Ολυμπιακοί Αγώνες Ολυμπιακός Ολυμπος ομοφυλόφιλη ομοφυλόφιλος ομπρέλες οπαδική βία οπαδός ΟΠΚΕ ορειβάτες ορειβάτης Ορεινή Ναυπακτία Ορέστου Ορμένιο Ορμύλια Ορφέας Ζάχος Οσκαρ 2022 Οσμάν Καβαλά Ουγκάντα Ουζμπεκιστάν Ουκρανία Οφελί Μενιέ Οφρύνιο Οχάιο οχιά παγετός Παγκράτι παθολόγος παιδεία παιδοκτονία παιδότοπος παιδόφιλος Πακιστάν Πακιστανός Παλαμάς Παλιά παραλία Παλλήνη Παναγία Σουμελά Παναγιώτης – Ραφαήλ Παναγιώτης Βγενόπουλος Παναγιώτης Κουρουμπλής Παναγιώτης Λαφαζάνης Παναγιώτης Σουλικιάς Παναγιώτης Ψωμιάδης Παναθηναικός Πανελλαδικές 2022 Πανελλήνιες Πανόραμα Πάνος Καμμένος Παντελής Καναράκης Παντελής Κυριακίδης Παντελής Παντελιάδης Παντελής Τσακίρης ΠΑΟ ΠΑΟΚ Πάολα Παπάγου παπάς Πάπας Φραγκίσκος Παπάφη Παραγουάη παραδοσιακό τραγούδι παραίτηση παραμονή Χριστουγέννων παράσυρση πεζού Πάργα παρέλαση παρενόχληση Παρθένα Κουτμερίδου Παρίσι Πάρος πασοκ Πάσχα Πασχάλης Αρβανιτίδης Πατήσια Πάτρα Πατριάρχης Μόσχας πατροκτονία πατσατζίδικο Παύλος Πολάκης Παύλος Χαϊκάλης πεθερά πείνα Πειραιάς Πέλλα Περαία Πέραμα Περιβάλλον Περιεργα περίεργα Περιστερά Περιστέρι Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Περιφερειακή οδός Πετρανά Πέτρος Δούκας Πέτρος Παπαϊωάννου Πέτρος Τατσόπουλος Πέτρος Φιλιππίδης Πέτσας Πευκοχώρι Πηγές Πήλιο Πηνελόπη Πιτσούλη Πιερία Πιέρο πισίνα πιστοποιητικό εμβολιασμού Πιστοποιητικό νόσησης πιτ μπουλ πιτόγυρο Πλαγιάρι Πλάκα πλατεία Αριστοτέλους πλατεία Ελευθερίας πλατεία Μουσχουντή πλημμύρες πλιάτσικο πνιγμός Ποδηλάτης ποδηλάτισσα ποδοσφαιριστής ποδόσφαιρο ποίηση ποινική δίωξη ποινικός κώδικας Πολ Βερχόφεν Πολεμική Αεροπορία πόλεμος πολιτική Πολιτική Προστασία πολιτικός γάμος πολιτισμός Πολίχνη πόλο Πολύκαστρο Πολυτεχνείο Πολύφυτο Πολωνός πορείες Πόρος Πορταριά Πόρτο Κουφό Πόρτο Χέλι Πορτογαλία πορτοφολάς ποτάμι Πουέρτο Ρίκο Πούτιν πρακτορείο ΟΠΑΠ πράσινοι παπαγάλοι Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό πριγκίπισσα Σαρλίν πρόγνωση καιρού Πρόεδρος της Δημοκρατίας προπονητής τένις πρόστιμο Πρόσφυγες Προφήτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας πρωθυπουργός Πρωτομαγιά Πρωτοχρονιά Πρωτοχρονιάτικο λαχείο πτήση Πτολεμαΐδα πτώση πτώση από μπαλκόνι πτώση από σκάλα πτώση επιβατικού αεροσκάφους Πυλαία Πυξ Λαξ Πύργος Ηλείας πυρηνικά όπλα πυρκαγιά πυροβολισμοί πυροβόλισμός Πύρρος Δήμας Ράδιο Αρβύλα ραδιοφωνικός παραγωγός ράπερ ράπιντ τέστ Ραφήνα Ρέα Τουτουνζή Ρεάλ Μαδρίτης ρεβεγιόν Ρέθυμνο Ρένα Δούρου Ρεντίνα ρεύμα Ρόδος Ροζίτα Σώκου ρομά Ρόμπερτ Ντε Νίρο Ρότζερς Ντεμιράζι. Αλβανός Ρούλα Πισπιρίγκου Ρούλα Ρέβη Ρουμάνα Ρουμανία Ρουμάνος Ρούμπεν Σεμέδο Ρύζια Παιονίας Ρώμη Ρωσία Ρωσίδες Σάββας Αναστασιάδης Σάκης Αρναούτογλου Σάκης Ρουβάς Σαλαμίνα Σάμος σαμουράι Σανγκάη Σανταμούρης Σαντορίνη Σαρλίν Σασμός σαφάρι ΣΕΓΑΣ ΣΕΗ σεισμός Σεμίνα Ψυχογιοπούλου Σερβία Σέρβια σερρε Σέρρες σήμερα Σία Βοσκανίδου Σιβηρία Σιθωνία Σιμόνα Βιρτζίλι Σίνδος Σινέντ Ο’ Κόνορ Σίντκλεϊ Φερέιρα σιτάρι σκάλες σκηνοθέτης σκι Σκιάθος σκιέρ Σκλαβενίτης Σκόπια Σκοπιανοί Σκωτία Σλοβακία Σμύρνη Σνικ σουβλάκι σουβλατζίδικο Σουηδία σούπερ μάρκετ Σόφια Σοφία Βόσσου Σοφία Μαυρίδου Σοφία Παυλίδου Σοφία Σακοράφα Σοχός Σπάρτη Σπήλιος Λιβανός Σπύρος Μπιμπίλας Σπύρος Χατζηαγγελάκης Σρι Λάνκα Στάθης Αγγελόπουλος Στάθης Παναγιωτόπουλος Σταθης Σχίζας Σταμάτης Κραουνάκης Στανός Σταύρος Σαρηγιαννίδης Σταυρός Θεσσαλονίκης Σταύρος Λογαρίδης Σταυρούπολη ΣτΕ στειρώσεις Στέλιος Διονυσίου Στέλιος Κούλογλου Στέλιος Νιάκαρης Στέλλα Καλλή Στέλλα Σαλέπη Στέφαν Γέλοβατς Στεφανος Βερλέκης Στέφανος Βερλέκης Στέφανος Κασιμάτης Στέφανος Ντούσκος Στέφανος Τσιτσιπάς στρατιώτης στρινγκ Στρυμονικός Κόλπος Στυλίδα Συγγρού συγκεντρώσεις συζυγοκτόνος Συκιά Συκιές συλλήψεις σύλληψη Σύμη συμπλοκή οπαδών σύμφωνο συμβίωσης συναυλία Συνδέσεις σύνδεσμος οπαδών συνέδριο Σύνταγμα μετρό Συντριβή αεροσκάφους ΣΥΡΙΖΑ Σύροι Σύρος συσσίτιο σφαγεία Σφακιά Σφήκες Σχεσεις Σχέσεις σχολεία σχολείο Σώρρας Σωτήρης Βασιλείου Τα Φιλαράκια ταβέρνα ταβέρνα Ζιώγα Ταΐς Πινέιρο Τάκης Θεοδωρικάκος Ταλιμπάν ταξί ταξίδι ταξιτζής Τασκένδη Τάσος Βαλμάς Τάσος Κουράκης Τάσος Ξιαρχό Ταχιάος τένις Τέξας τέχνες Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζάκρη Τζένη Χειλουδάκη Τζεφ Μοντάνα Τζιτζικώστας τζιχαντιστές τζιχαντιστής Τζόκερ Τζόκοβιτς Τζούλη Αγοράκη Τζούλια Αλεξανδράτου Τζούλια Νόβα Τζουμέρκα Τζώρτζης Κουτσολιούτσος Τζώρτζης Μονογυιός Τζωρτζινα Τζωρτζίνα τηλεόραση Τήλος Τήνος τιμές Τιτάν Τόκιο Τόκυο Τόλης Βοσκόπουλος Τολό Τόνια Σωτηροπούλου Τορόντο Τόσκο Μποζατζίσκι Τούμπα Τουρισμος Τουρισμός Τουρισμός για όλους τουρίστας Τουρκία Τουρκοκύπριος Τράγκας τραγούδι Τραϊάνα Ανανία τρακτέρ τραμπούκοι τρανς τράπεζα τράπεζες Τριανδρία Τριαντάφυλλος Μηταφίδης τριήμερο Τρίκαλα Τρίπολη τροφική δηλητηρίαση Τροχαία Τροχαίο Τσακατσούκας Τσαρούχας τσεκούρι Τσέλσι Τσετσένοι Τσεχία Τσικνοπέμπτη Τσιμ Τσιμισκή Τσίπρας Τσιτσιπάς τυλιχτό Τύμβος Καστά Τυνησία Υγεία υγειονομικοί υπέρβαροι Υπογονιμότητα υπουργός Αμυνας Υπουργός Δημοσίας τάξεως φαγητό Φαίδων Βόβολης φακελάκι Φάληρο Φανή Αγορίτσα Φανή Γιαβρίδου Φανή Χαλκιά Φάνης Χριστοδούλου Φάρμα Φάρμα 2022 φάρμακα φαρμακοποιός φάρσα Φάρσαλα Φερεντίνου φθηνά εισιτήρια Φθιώτιδα Φίλιππος Αρβανίτης Φίλιππος Γλύξμπουργκ Φίλιππος Λιακουνάκος Φίλιππος Φόρτωμας Φιλίτσα Καλογεράκου Φίλυρο Φλωρεντία Φλώρινα φοιτητής Φολέγανδρος φονιάδες φονιάς φόνισσα φόνος ΦΠΑ Φρειδερίκος Χόντος φυλακές φυλακή φυλάκιση Φύση φυσικό αέριο Φώτης Συκαλιάς Φωτογραφια Φωτογραφία φωτογράφος Φώφη Γεννηματά Χαϊδελβέργη Χαλκηδόνα Χαλκίδα Χαλκιδικη Χαλκιδική Χαμόγελο του παιδιού Χανιά Χανιώτη Χαρδαλιάς Χάρης Αηδονόπουλος Χάρης Κοντογιώργης Χαριλάου χασίς χασισοφυτεία Χελμός χιόνια χιονιάς Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου χιονοπτώσεις χιονοστιβάδα Χίος Χολομώντας Χορτιάτης Χουάν Ραμόν Ρότσα Χούλιγκαν χούντα Χουσεΐν Ζεϊμπέκ χρέη χρέος Χρηστικα Χρηστικά Χρήστος Αντωνιάδης Χρήστος Ιωαννίδης Χρήστος Κιούσης Χρήστος Κυριαζής Χρήστος Λούλης Χρήστος Σπίρτζης Χριστιάνα Χριστίνα Βίδου Χριστίνα κεφάλα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνας Σκέντζιου Χριστούγεννα Χριστουγεννιάτικη ευχή Χριστουγεννιάτικο έλατο Χριστουγεννιάτικο επίδομα Χριστουγεννιάτικο μέρισμα Χρύσα Ρώπα Χρυσάνθη Ντάφλα Χρυσή Αυγή Χρυσηίδα Δημουλίδου Χρυσοχοΐδης Χρυσοχώρι χταπόδι χωρισμός ψαροτουφεκάς ψητοπωλεία Ψητοπωλείο ψιλικατζίδικο Ψινάκης ψυκτικός Ψυρρή Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ψύχος Ωραιόκαστρο ωράριο λειτουργίας Ώρες κοινής ησυχίας Aστυνομικα νεα Aaron Eckhart Acun media Aegean akazoo Al-Qurayshi Alexandrou Chora Amanda Georgiadi Amber allert American Football Ant1 Bachelor party bar Belh@rra Bengals Bentley Biden black friday 2021 bodybuilding Bricklayer bullying Camila Marodin Carrefour cash & carry Cedric Mcmillan Celtis australis Champions League China Eastern Airlines Cleo Smith Conference league Copernicus cosmote covid 19 covid free Cristina Vita Aranda CVC Deal DHL Diabolik Die together Don Leon Dwayne Haskins Elena Udrea Elon Musk Emmanuel Macron Erdogan eshop espresso Euroferry Olympia Eurovision F-16 facebook fake news Felicity ace Ferrari Florona Franklin and Marshall Freedom pass Game of chefs gay Google Helexpo Hellenic Coin Hollywood Hooligans Huawei Hyundai IKEA imagine radio influencer instagram Internet iphone ISIS ISIS. Joe Biden jewels Jhonson & Jhonson JobDay Τουρισμού Jumbo Kώστας Κλεφτόγιαννης Kamilah Chavis Kavala oil Kia Kia EV6 koukoumi LA Lamborghini Lamborghini Aventador Ultimae Lia Thomas Lidl Lifestyle Light Lindsey Pearlman lockdown Mad Clip Madclip Marina Tower Maryna Kalabina MasterChef 2022 Media Mediterranean Cosmos MEGA Mente Fuerte Mercedes Met Hotel meta Metro Microsoft missing allert Moskva Nefeli Luxury Villas Netflix Newcastle United NFL Nina Dobrev Nova Nu Boyana Film Studios Olembe ON Residence OPEN Paislee Shultis parking PCR τεστ Pfizer Pink Floyd Porsche Porsche Cayenne Portland Power of Love Premier League Putin Quiz Rams rapid test real estate Robert de Niro Robert Powell Rockefeller Ariana Roger Waters Ryanair self test self-test selfie Sentinel-2 showbiz SKY express slideshow Smartphones social media SoFi stadium Spotify Sprider Stores Starlink Start Button Super Bowl Super Bowl 2022 super league super market Survivor Survivor 2022 Survivor 2023 TEDxAUTH 2022 Teleperformance Greece The Bachelor The Bricklayer The Met The Secret Garden Thessaloniki Pride TikTok Top chef tv twitter UEFA vegan video video clip VMRO voucher Wi-Fi GR wifi Wind Media Wolt
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Επίσημο πόρισμα : Το καθεστώς Πούτιν δολοφόνησε τον Αλεξάντρ Λιτβινένκο
Επίσημο πόρισμα : Το καθεστώς Πούτιν δολοφόνησε τον Αλεξάντρ Λιτβινένκο
Επίσημο πόρισμα : Το καθεστώς Πούτιν δολοφόνησε τον Αλεξάντρ Λιτβινένκο
https://1.bp.blogspot.com/-T3BOy-ZN9XI/YUpEqqCVthI/AAAAAAADh8Q/6TO2-LfrSj4Z34SoL2zH9LkEvnyrp-aXwCLcBGAsYHQ/w640-h408/%25CE%2591%25CE%25BB%25CE%25B5%25CE%25BE%25CE%25AC%25CE%25BD%25CF%2584%25CF%2581%2B%25CE%259B%25CE%25B9%25CF%2584%25CE%25B2%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25AD%25CE%25BD%25CE%25BA%25CE%25BF.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-T3BOy-ZN9XI/YUpEqqCVthI/AAAAAAADh8Q/6TO2-LfrSj4Z34SoL2zH9LkEvnyrp-aXwCLcBGAsYHQ/s72-w640-c-h408/%25CE%2591%25CE%25BB%25CE%25B5%25CE%25BE%25CE%25AC%25CE%25BD%25CF%2584%25CF%2581%2B%25CE%259B%25CE%25B9%25CF%2584%25CE%25B2%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25AD%25CE%25BD%25CE%25BA%25CE%25BF.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2021/09/putin-killer-litvinenko.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2021/09/putin-killer-litvinenko.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy