Ποιητής, ζωγράφος και ....μητροκτόνος, ο άντρας που βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σήμερα Δευτέρα



Ένας από τους πολλά υποσχόμενους εικαστικούς, ήταν ο 44χρονος ζωγράφος που αυτοκτόνησε σήμερα το πρωί, στο σπίτι του στην Ραφήνα.
Ο άνδρας βρέθηκε δεμένος, φιμωμένος και κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε. Τον είδε κάτοικος της περιοχής κι αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Αν και μέχρι τα 29 του είχε διαφορετική επαγγελματική ενασχόληση, τελικά τον κέρδισε η ζωγραφική. Σπούδασε στη σχολή καλών τεχνών της Νέας Υόρκης, ενώ έχει πραγματοποιήσει δεκάδες εκθέσεις.

Παράλληλα ασχολήθηκε και με την ποίηση, ενώ πέρασε από όλα τα ρεύματα της ζωγραφικής καταλήγοντας στον εξπρεσιονισμό.

Επίσης, ασχολήθηκε με τον εθελοντισμό προσφέροντας σε ανθρώπους που χρειάζονταν βοήθεια.




Όπως αποκαλύπτεται, το 2013 ο 44χρονος είχε σκοτώσει την μητέρα του στραγγαλίζοντάς την με καλώδιο μπαλαντέζας.

Τότε, είχε ομολογήσει το έγκλημά του και μάλιστα είπε πει ότι πάσχει από σχιζοφρένεια και πως είχε φτάσει στο να κάνει την κίνηση αυτή επειδή τον κακοποιούσε και του έκανε τη ζωή κόλαση. Αρχικά μάλιστα όταν την είχε σκοτώσει μέσα στο σπίτι τους στην Δυτική Αττική είχε σκηνοθετήσει το έγκλημα. Είχε αφαιρέσει και 1.850 ευρώ για να θεωρηθεί ότι ήταν ληστεία μετά φόνου.
    
Αφού την σκότωσε, έφυγε από το σπίτι και ξαναγύρισε ισχυριζόμενος ότι την βρήκε νεκρή. Ο 44χρονος είχε εκτίσει ποινή αλλά λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που είχε αφέθηκε ελεύθερος.




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη