Στα «μαχαίρια» οι κληρονόμοι του Μπάρκουλη, η κόρη του με την τελευταία του σύζυγο


Στα «μαχαίρια» οι κληρονόμοι του Μπάρκουλη, η κόρη του με την τελευταία του σύζυγο 
Με αφορμή την κόντρα του Νίκου Μουρατίδη με την Μαίρη Μπάρκουλη, η Βίκυ Μπάρκουλη, η κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη, ξέσπασε με συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso και εξαπέλυσε τα βέλη της εναντίον της τελευταίας συζύγου του πατέρα της.

«Δόθηκε βήμα στη σύζυγο του πατέρα μου να μιλήσει δημόσια για την ίδια, για τον γιο της Νίκο και για τον πατέρα μου. Ως εδώ καλά. Δεν μπορεί όμως να λέει διάφορα ψέματα και να θίγει τρίτα άτομα. Είναι ψέμα ότι στο γηροκομείο με τον πατέρα μου ήταν μόνη της, γιατί ήμασταν πολλοί δίπλα στον πατέρα μου. Επίσης, είπε ότι κάθισε η ίδια στην Πάρο να δουλέψει για να ξεχρεώσει τον προηγούμενο γάμο που είχε ο πατέρας μου. Στην Πάρο κάθισε η τέταρτη σύζυγος του πατέρα μου, η Φωτεινή Αναστασίου, για να ξεχρεώσει τα χρέη που είχε αφήσει ο πατέρας μου. Άρα διαστρέβλωσε την πραγματικότητα», δηλώνει η Βίκυ Μπάρκουλη και προσθέτει ότι οι σχέσεις της με την Μαίρη Μπάρκουλη είναι πλέον αδιάφορες.

«Η Μαρία έχει κάνει ένα λάθος: Νομίζει ότι ο πατέρας μου γεννήθηκε την ημέρα που γνώρισε εκείνη. Ο πατέρας μου όμως έχει ένα παρελθόν. Καλό ή κακό, όπως το πάρει ο καθένας, μια και υπήρξε πρώτο όνομα και δημόσιο πρόσωπο.

Ας σταματήσουν όλοι να καπηλεύονται το όνομα του πατέρα μου. Ο πατέρας μου έχει φύγει από τη ζωή. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν ένας λαμπρός ηθοποιός και ήταν ο πατέρας μου! Τελεία και παύλα! Ας τον αφήσουν να ησυχάσει!», καταλήγει η Βίκυ Μπάρκουλη.

Η κόντρα του Νίκου Μουρατίδη με τη Μαίρη Μπάρκουλη
Αφορμή για τις δηλώσεις της Βίκυς Μπάρκουλη είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μεταξύ του Νίκου Μουρατίδη και της Μαίρης Μπάρκουλη.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη