Στην άκρη του γκρεμού παραμένει ο συζυγοκτόνος, μεσημέρι Παρασκευής

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Οι αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία στην Κρήτη διαδέχονται η μία την άλλη. Ο δράστης παρακολουθούσε την πρώην γυναίκα του και περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία. Αυτή του δόθηκε το πρωί στην Ιεράπετρα. 
Η 48χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στην Ιεράπετρα μετά τις πολλαπλές μαχαιριές που δέχτηκε από τον 54χρονο πρώην σύζυγό της, με τον οποίο είχε αποκτήσει 4 παιδιά. Ο δράστης απομακρύνθηκε 100 μέτρα από το σημείο του φονικού και από το πρωί απειλεί να αυτοκτονήσει. Αστυνομικοί που έχουν αποκλείσει την περιοχή, προσπαθούν να τον μεταπείσουν, με κατοίκους της περιοχής να παρακολουθούν από απόσταση.

Η δολοφονία σημειώθηκε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια της περιοχής, στα οποία η αδικοχαμένη γυναίκα πήγαινε για να πιάσει δουλειά. 

Σημειώνεται πως ο 54χρονος είχε απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν την τοπική κοινωνία. Ένας άνθρωπος που κάποτε είχε οικονομική άνεση και διέθετε φορτηγά, βυθίστηκε στα χρέη και έχασε τα πάντα. Τράπεζες έκαναν κατάσχεση σε περιουσιακά του στοιχεία και όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν, άλλαξε από τότε η συμπεριφορά του.

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τον δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη. Έλεγε σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς όμως κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει απροστάτευτη η άτυχη γυναίκα που πέθανε με τρόπο μαρτυρικό.
radiolasithi.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη