Τάσος Ξιαρχό : Στο Νοσοκομείο, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Τάσος Ξιαρχό : Στο Νοσοκομείο, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας
Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο έχει μεταφερθεί ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε και το θρίλερ που ακολούθησε για τον εντοπισμό του.

Από νωρίς το απόγευμα είχε εξαφανιστεί και έστελνε μηνύματα σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, λέγοντας ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει με χάπια.
Σήμανε αμέσως συναγερμός στην αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να βρουν το αυτοκίνητο του γνωστού χορογράφου όμως εκείνος, μόλις τους είδε βγήκε έξω και εξαφανίστηκε.

Παραμένει άγνωστο πως ο Τάσος Ξιαρχό έφτασε στο Ιπποκράτειο και σε τι κατάσταση βρίσκεται, καθώς ο ίδιος έγραψε στο Tik Tok ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.
Να σημειωθεί ότι μαζί με τους αστυνομικούς τον έψαχνε και ο πατέρας του, ο οποίος ζούμε με την αγωνία για την τύχη του παιδιού του.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram το βράδυ της Κυριακής, 31.10.2021, ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος χλεύαζε μια γυναίκα που καθόταν σε διπλανό τραπέζι για τα κιλά της.
Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρότατες, με τον γνωστό χορογράφο να βρίσκεται στο στόχαστρο μετά το δημόσιο bullying σε μια γυναίκα που απλώς είχε βγει σε ένα εστιατόριο και προβλήθηκε εν αγνοία της στον λογαριασμό του χορογράφου στο Instagram, ο οποίος απαριθμεί περίπου μισό εκατομμύριο ακολούθους…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη