Γυναίκα πυροβόλησε τον σύντροφό της μπροστά στο παιδί τους



Το θύμα, γνωστός οφθαλμίατρος, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή είχε πολύχρονη δικαστική διαμάχη με την αλβανικής καταγωγής εικαστικό για το 13 ετών κορίτσι που είχαν αποκτήσει εκτός γάμου

Εικαστικός από την Αλβανία, η Κλοντιάνα Τσέλο - Παυλίδη είναι η γυναικα που έστησε καρτέρι και πυροβόλησε, τραυματίζοντας πολύ σοβαρά τον γιατρό, πατέρα του παιδιού της, που είναι σήμερα 13 ετών. Οι πρώην σύντροφοι είχαν εμπλακεί σε πολύχρονη δικαστική διαμάχη, αρχικά για την πατρότητα του κοριτσιού και εν συνεχεία για την επιμέλειά του. Το κορίτσι, ζούσε με τον πατέρα του και την σύζυγο εκείνου, στο Χαλάνδρι.
Το θύμα είναι ο γνωστός οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος. Η Κλοντιάνα Τσέλο τον περίμενε έξω από το σπίτι του, την ώρα που περίμενε να παραλάβει την κόρη του από το σχολικό λεωφορείο


Η γυναίκα του έστησε καρτέρι και πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της με παλιό περίστροφο, την ώρα που έμπαιναν μαζί μέσα στο σπίτι τους, κατά την επιστροφή από το σχολείο. Το κοριτσάκι τους είναι 12 ετών. 

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος φέρει σοβαρό τραύμα στην κοιλιά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Ο οφθαλμίατρος είχε παράνομη σχέση με τη γυναίκα που τον πυροβόλησε και με την οποία απέκτησε το κοριτσάκι. Ο 68χρονος, πατέρας άλλων δύο παιδιών, αποφάσισε να μεγαλώσει ο ίδιος τη 12χρονη μαζί με τη σύζυγό του, με την οποία είναι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένοι.

“Πολλές φορές έχει δείρει τη σύζυγο του γιατρού”
“Η γυναίκα αυτή έχει παιδί με το γιατρό, ο οποίος είναι παντρεμένος με μια άλλη γυναίκα και έχουν πάρει την επιμέλειά του παιδιού ο γιατρός και η νόμιμη σύζυγος του. Το παιδί είναι της δράστιδος η οποία δεν είχε παντρευτεί με το γιατρό.

 Ήταν εξωσυζυγική σχέση. Ερχόταν συχνά και τους ενοχλούσε η δράστις. Πολλές φορές έχει δείρει και τη σύζυγο του γιατρού. Όπου τους έβρισκε έχει δημιουργήσει περιστατικά” λέει στο newsit.gr, άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τη δράστιδα αλλά και την οικογένεια του γιατρού. Και προσθέτει: “Μάλιστα έχει χτυπήσει κι ένα άνθρωπο που πήγε να μπει στη μέση όταν επιτέθηκε στο γιατρό και στη γυναικά του. Έχουν γίνει πάρα πολλά περιστατικά και δεν ξέρω πως το κράτος είχε αφήσει μια τρελή να κυκλοφορεί. Λέγαμε πως αν δεν σκοτώσει κάποιον δεν θα την βάλουν μέσα στη φυλακή. 
Αυτό το παιδάκι έχει περάσει πάρα πολλά. Και δεν επιτρέπεται ένα μικρό παιδί να περνάει τόσα πολλά. Κι εμένα αν με έβλεπε και ήξερε ότι είμαι φίλος της οικογένειας θα μου επιτίθονταν.. Το παιδί σε όλα αυτά ήταν μπροστά. Πριν από χρόνια είχε αρπάξει το παιδί”.




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη