Οίκος ανοχής, προσφέρει στους εμβολιασμένους πελάτες, μισή ώρα δωρεάν παροχή υπηρεσιώνΈναν πρωτοποριακό -αν μη τι άλλο- τρόπο βρήκε οίκος ανοχής στην Βιέννη για να… πείσει κάποιους που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο να αποφασίσουν να κάνουν το βήμα!

Συγκεκριμένα, το «Fun Palας» («Παλάτι της Διασκέδασης»), όπως λέγεται ο οίκος ανοχής, θέλει να συμβάλει στην αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού, αλλά και τα ποσοστά της πελατείας του, που όσο να’ ναι μειώθηκαν εν μέσω της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω οίκος ανοχής δίνει… δώρο μισή ώρα περιποίησης στους πελάτες του, αφότου πρώτα εμβολιαστούν!

Πώς… ήρθε η ιδέα
Ο Peter Laskaris, διευθυντής του Fun Palαςt, δήλωσε στο Reuters: «Βασικά, κοίταζα τα στατιστικά στοιχεία και διάβασα ότι χρειαζόμαστε περίπου 70/75% για να φτάσουμε στην ανοσία της αγέλης, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε μόνο στο 63%».

«Μετά παρατήρησα στις στατιστικές ότι πολλοί άνδρες, πάρα πολλοί με μεταναστευτικό υπόβαθρο, ουσιαστικά αρνούνται τον εμβολιασμό ή δεν ξέρουν καν ότι μπορούν να εμβολιαστούν. Επειδή βασικά αυτό είναι το κοινό όπου απευθυνόμαστε, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα εμβολιαστικό κέντρο εδώ».

Μια από τις γυναίκες που εργάζονται στο Fun Palας, η οποία έδωσε το όνομα Μίνα, είπε: «Λοιπόν, νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα να έχουμε ένα κέντρο εμβολιασμού στο Fun Palας, επειδή το όνομα του καταστήματος σημαίνει ακριβώς αυτό: Διασκεδάστε λιγάκι εδώ και επιστρέψτε στην κανονικότητα λίγο περισσότερο!»

«Επίσης πιστεύω ότι είναι εξαιρετική ιδέα που ο εμβολιασμός σε εμάς προσφέρεται σε γυναίκες, παιδιά- και φυσικά άνδρες».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη