Γνωστός γιατρός, πολέμιος των εμβολίων, δίνει μάχη για τη ζωή του νοσηλευόμενος με κορωναϊό


Με κορωναϊό και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ανώτερος στρατιωτικός ιατρός του Υγειονομικού, ιδιαίτερα γνωστός για την πολεμική του κατά των εμβολίων για την αντιμετώπιση της COVID-19.

Η κατάσταση του στρατιωτικού ιατρού, ο οποίος να σημειώσουμε πως μέχρι πρότινος υπηρετούσε και ο ίδιος στο 401 ΓΝΑ, θεωρείται ότι είναι εξαιρετικά σοβαρή, αφού παρουσιάζει σημαντικό πρόβλημα στην αναπνοή του.

Ο συγκεκριμένος ιατρός έχει εδώ και περίπου δύο μήνες τεθεί σε αναστολή εργασίας από τη χειρουργική κλινική του 401 ΓΝΑ, όπου χειρουργούσε, λόγω της άρνησής του να εμβολιασθεί, όπως απαιτούσαν οι κατευθυντήριες εντολές που είχαν δοθεί από το υπουργείο Υγείας αναφορικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά της COVID-19 του συνόλου του υγειονομικού προσωπικού της χώρας.

Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες είχε αναδειχθεί σε έναν από τους πιο σφοδρούς επικριτές των εμβολιασμών κατά του κορωναϊού, συμμετέχοντας ενεργά στις κινητοποιήσεις που είχαν πραγματοποιηθεί πρόσφατα στο Σύνταγμα από τους αντιεμβολιαστές, αλλά και με εμφανίσεις σε αρκετές διαδικτυακές εκπομπές με σχετικό περιεχόμενο.

Σε ορισμένες από αυτές τις εκπομπές, τασσόταν υπέρ της φυσικής ανοσίας και κατά του εμβολιασμού του πληθυσμού, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα εμβόλια mRNA, υποστηρίζοντας πως γίνονται εδώ και πολλά χρόνια έρευνες πάνω στα συγκεκριμένα σκευάσματα, χωρίς κάποια ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ έκρουε τον «κώδωνα» για την πιθανότητα το mRNA να εγκατασταθεί στο γενετικό υλικό.

«Μπορεί το mRNA να πάει στο γενετικό υλικό και να εγκατασταθεί, όπως εγκαθίσταται στις γονιδιακές θεραπείες» είναι μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες του, ενώ ο ίδιος έχει υποστηρίξει πως «είναι παγκόσμια πρωτοτυπία εν μέσω πανδημίας να γίνεται εμβολιασμός».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη