Συνελήφθη προπονητής, για ασέλγεια σε ανήλικες αθλήτριες που προπονούσε


Συνελήφθη προπονητής, για ασέλγεια σε ανήλικες αθλήτριες
Για κακοποίηση δύο αθλητριών, ηλικίας 14 και 15 ετών, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου, 35χρονος προπονητής τένις σε σύλλογο της Αττικής.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του μετά από σχετική καταγγελία των γονέων των δύο ανηλίκων αθλητριών στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. 
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο προπονητής κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ' εξακολούθηση.

Για περισσότερο από πέντε χρόνια, ο 35χρονος  προπονητής του τένις εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του για να πλησιάζει κοριτσάκια και να τα «πείθει» να συνάπτουν σχέσεις μαζί του.

Μάλιστα, με τη μια από τις δυο καταγγέλλουσες που τώρα είναι 20 ετών, διατηρούσε μέχρι πρότινος σχέση, πριν η κοπέλα πάρει απόφαση να ανοίξει στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασιας Ανηλίκων το στόμα της και να ξεδιπλώσει τον εφιάλτη που ζούσε.

Οι αξιωματικοί του Ανηλίκων που τους τελευταίους δυο μήνες ψάχνουν την υπόθεση, εντόπισαν και δεύτερο θύμα του σάτυρου καθηγητή του τένις. Μάλιστα, στη δεύτερη περίπτωση το κοριτσάκι, μίλησε στους γονείς της και ο πατέρας της ήταν το πρόσωπο με το οποίο πήγαν μαζι στην Ασφάλεια και περιέγραψαν τα όσα φρικτά βίωνε η μικρή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη