«Κάνε ό,τι σου λέμε γιατί θα σε σφάξουμε»: Λήστεψαν την Διονυσία Κουκίου


Στιγμές αγωνίας βίωσε η Διονυσία Κουκίου στη Γλυφάδα, καθώς έπεσε θύμα ληστείας, με τους τρεις κουκουλοφόρους να την απειλούν πως θα τη σφάξουν, αν μιλήσει.

Οπως σημειώνεται στο Mega, η πρώην Σταρ Ελλάς έπεσε θύμα ληστών που της είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της, αναγκάζοντάς τη να τους ανοίξει την πόρτα.

Οι δράστες φορούσαν κουκούλες για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μόλις είδαν τη γυναίκα να βγαίνει από το σπίτι, την ακινητοποίησαν και την υποχρέωσαν να τους ανοίξει την πόρτα, ενώ αποχώρησαν αφού πήραν χρήματα και κοσμήματα.

«Μπήκα στο αυτοκίνητό μου, κοίταξα δεξιά και αριστερά και δεν υπήρχε κάτι. Την ώρα που πήγα να τραβήξω την πόρτα να κλείσει, βρέθηκε κάποιος από πάνω μου και μου είπε: Μη μιλάς, κάνε ό,τι σου λέμε, γιατί θα σε σφάξουμε», δήλωσε η ίδια στις κάμερες.

Στη συνέχεια, περιέγραψε πως την έπιασαν από τις μασχάλες, βγάζοντάς τη από το όχημα και δίνοντάς της τα κλειδιά στα χέρια της, ώστε να ξεκλειδώσει τις πόρτες. «Μπήκα μέσα στο σπίτι και μου ζητούσαν συγκεκριμένα πράγματα και μου έλεγαν ''θα σε σφάξουμε, δώσε τα πράγματα''».

Όπως ανέφερε η κυρία Κουκίου, «στην τσάντα μου είχα τους μισθούς για να πληρώσω τα παιδιά από το μαγαζί, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Και εφόσον τους έδωσα αυτά, είπα ότι δεν έχω κάτι άλλο. Μου έβγαλαν ό,τι είχα στα χέρια μου, κοσμήματα αξίας, τα πήραν», σημειώνοντας πως μιλούσαν άπταιστα ελληνικά, διότι «έκανα διάλογο μαζί τους».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη