40χρονος, έδωσε εντολή σε σκυλί να επιτεθεί σε Αστυνομικούς


Απίστευτο περιστατικό στη Νίκαια, όταν πενηντάχρονη γυναίκα πήγε στο Τμήμα και κατήγγειλε οτι ο 40χρονος σύζυγος της, της επιτέθηκε για να τη φιμώσει και να τη χτυπήσει και οταν οι δυο αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν, βγήκε έξω με ένα πίτμπουλ και έδωσε εντολή να «φάει» τους ένστολους.

Ο άγριος σκύλος όρμησε στον έναν και του δάγκωσε το πόδι, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο συνάδελφός του. Τελικά ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης λίγο μετά τις 10:30. Μετά από έναν καυγά, η 50χρονη, έφυγε από το σπίτι της στην οδό Μαινάνδρου και μετέβη στο τοπικό Α.Τ. όπου κατέθεσε μήνυση εναντίον του συζύγου της λέγοντας στους αστυνομικους οτι της επιτέθηκε, πήγε να την φιμώσει και να τη χτυπήσει.

Όταν οι δυο αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι για να του περάσουν χειροπέδες, αυτός βγήκε έξω με τον σκύλο του φωνάζοντας στο πιτ μπουλ «φα' τους!» Το σκυλί υπάκουσε και επιτέθηκε στον έναν ένστολο δαγκώνοντάς τον στον αστράγαλο. Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά και ο δεύτερος αστυνομικός, με αμφότερους να οδηγούνται στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη