Τάσος Ξιαρχό : " Η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια "


Ο Τάσος Ξιαρχό φαίνεται αμετανόητος και συνεχίζει με απίστευτες δηλώσεις. Ενδεικτικό μάλιστα είναι ότι στο μήνυμα που έστειλε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του, στην τελευταία πρόταση γράφει: “Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια”.

Με ένα βίντεο στο TikTok το οποίο μετά από λίγο «κατέβασε», εμφανίστηκε ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος, όποιος επιβεβαίωσε πως πήρε όντως 50 χάπια για να αυτοκτονήσει αλλά «θέλει κότσια». Είπε πως ήταν σε θάμνους- τη στιγμή που ο πατέρας του, η αστυνομία και το ΕΚΑΒ ήταν έξω από το σπίτι του στο Μενίδι- και είδε «ωραία πράγματα», ενώ επεσήμανε πως κάνει λάθη και πως όλοι αυτοί που του έστειλαν να πεθάνει να σκεφτούν αν αξίζει ή αν πρέπει να έχουν κάποιον να τους χαϊδέψει στην πλάτη.

Έκλεισε πάντως το «μήνυμά» του κατά του Κοκλώνη και με το απαράδεκτο «ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

«Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είμαι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη.

;Oταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή «Εύχομαι να πεθάνεις» τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Οταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω.

Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για να τον λυπηθούν. Ε τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα. Οσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και την στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές.

Για τέλος θα ζητήσω από τα πρωινά που έβγαιναν με ριγέ μπλούζες και χαμογελούσαν και αυτούς που έβαλαν το ριγέ σήμερα, φωτογραφίζοντάς το, να αναλογιστούν πως είναι να χλευάζεις και να δημιουργείς μίσος και φόβο, αντί να μιλήσουν και να πουν τι θα κάνουμε.

Ο κ. Κοκλώνης σήμερα με έκραξε όπως και πολλοί διάσημοι. Χάρηκαν με το λάθος μου. Να είστε καλά φίλοι μου.


Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη