48χρονη υποδυόταν την 22χρονη κόρη της και έβγαινε με νεαρούς

48χρονη υποδυόταν την 22χρονη κόρη της και έβγαινε με νεαρούς
Μια γυναίκα στο Μιζούρι των ΗΠΑ ομολόγησε την ενοχή της για απάτη, αφότου πέρασε δύο χρόνια υποδυόμενη την 22χρονη κόρη της.

Το 2016, η Λόρα Όγκλεσμπι έκανε αίτηση για κάρτα κοινωνικής ασφάλισης στο όνομα της κόρης της Λόρεν Άσλεϊ Χέις, η οποία ήταν τότε 22 ετών, και την οποία έλαβε ταχυδρομικώς. Από εκείνο το σημείο και μετά, η Όγκλεσμπι – η οποία καταγόταν από το Αρκάνσας και ήταν τότε 43 ετών, πήρε την ταυτότητα της κόρης της, λέγοντας πως το όνομά της ήταν Λόρεν Χέις και πως ήταν μόλις 22 ετών.

Αποπλανούσε νεαρούς άνδρες - Όλοι πίστευαν ότι ήταν 22 ετών
Η απατεώνας άρχισε ακόμη και να αποπλανεί ανυποψίαστους νεαρούς, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα πως ήταν τουλάχιστον 20 χρόνια μεγαλύτερη από όσο έλεγε. «Όλοι το πίστεψαν. Είχε ακόμη και συντρόφους που πίστευαν ότι ήταν 22 ετών» δήλωσε στους New York Times, ο αρχηγός της αστυνομίας του Μάουντεν Βιου, Τζέιμι Πέρκινς.

H 48χρονη ντυνόταν και φερόταν σαν να ήταν 22 χρονών
Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το δίκτυο του Μιζούρι KY3 φαίνεται να δείχνουν πως η Όγκλεσμπι είχε ακόμη και δικό της λογαριασμό στο Snapchat όπου προσποιούνταν πως ήταν η κόρη της και πόζαρε με μια σειρά από νεανικά φίλτρα στο πρόσωπό της.
«Είχε υιοθετήσει εντελώς έναν τρόπο ζωής νέου: ρούχα, μακιγιάζ και προσωπικότητα. Είχε αρχίσει να πιστεύει και η ίδια πως ήταν πολύ νεότερη» είπε ο ντετέκτιβ Στέτσον Σβίεν, στο τοπικό ABC.

Η Όγκλεσμπι είχε μετακομίσει με το ντόπιο ζευγάρι Έιβερι και Γουέντι Πάρκερ, ένα ζευγάρι φαινομενικά αγνώστων στο Μάουντεν Βιου που πίστευαν πως η νεαρή γυναίκα είχε δραπετεύσει από μια κατάσταση ενδοοικογενειακής βίας. Τους είπε πως το όνομά της ήταν Λόρεν Χέις και συνέχισε να ζει μαζί τους για σχεδόν δύο χρόνια.

Πήρε δάνεια στο όνομα της κόρης της
Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, η Όγκλεσμπι έκανε αίτηση για δίπλωμα οδήγησης στο Μιζούρι, στο όνομα της κόρης της προτού εγγραφεί και στο πανεπιστήμιο. Αιτήθηκε για δάνειο και έλαβε 9.400 δολάρια σε ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια, 5.920 δολάρια σε επιχορηγήσεις και 1.836 δολάρια για χρηματοοικονομικά έξοδα. Επίσης, εργαζόταν και στην τοπική βιβλιοθήκη όπου όλοι την γνώριζαν ως Λόρεν Χέις.

Στο λογαριασμό της στο Snapchat χρησιμοποιούσε φίλτρα για να δείχνει πολύ νεότερη.
Ωστόσο, μετά από περισσότερα από δύο χρόνια, η περίτεχνη απάτη της κατέρρευσε τον Αύγουστο του 2018. Οι αρχές στο Αρκάνσας επικοινώνησαν με την αστυνομία του Μιζούρι, πιστεύοντας πως είχε διαπράξει οικονομική απάτη χρησιμοποιώντας το όνομα της κόρης της.
Αρχικά η ίδια αρνήθηκε στις αρχές ότι έκλεψε την ταυτότητα της κόρης της, ωστόσο στη συνέχεια παραδέχθηκε την ενοχή της και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με πέντε χρόνια φυλάκιση, κατηγορούμενη για σκόπιμη παροχήψευδών πληροφοριών στη Διοίκηση Κοινωνικής Ασφάλισης.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας της για ένσταση, πρέπει επίσης να καταβάλει 17.521 δολάρια ως αποζημίωση στο πανεπιστήμιο στο Μιζούρι αλλά και στην κόρη της.
Η πραγματική Λόρεν Χέις δεν έχει μιλήσει ακόμη για την απάτη της μαμάς της — ή για το πώς η σχέση τους επιδεινώθηκε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη