Σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Κανάκη, από την Τζούλη Αγοράκη


Την ώρα που οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας, η Τζούλη Αγοράκη έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο με τίτλο «Μια πολύ βρώμικη Αρβύλα -Γεμάτη σεeξισμό και χυδαιότητα», στο οποίο αποκαλύπτει τι συνέβη όταν βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον Αντώνη Κανάκη.
Ιδιαίτερη εντύπωση βέβαια κάνει ο χρόνος ο οποίος επιλέχθηκε να δημοσιευτεί το κείμενο, τη στιγμή δηλαδή της χιονοστιβάδας των αποκαλύψεων σχετικά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.
Η συγγραφέας του κειμένου κάνει λόγο για ένα γεγονός το οποίο συνέβη πριν 10 χρόνια περίπου, σύμφωνα με την δική της περιγραφή.
Δέκα χρόνια μετά λοιπόν ανακάλεσε στη μνήμη της το περιστατικό, το οποίο για άγνωστους λόγους είχε παραπέσει ανάμεσα στις χιλιάδες εμπειρίες της, όσον αφορά τις lifestyle παρέες που συμμετείχε, παρουσιάζοντας  ένα γεγονός όπως το επιθυμεί.
Δεν παραλείπονται οι περίεργοι χαρακτηρισμοί όπως "Θεσσαλονικιώτικη αξάν" και "Ελληνάρας", κάτι που ξενίζει τον αναγνώστη του κειμένου και τον κάνει να διερωτάται, γιατί αυτή η ανάμνηση δεν ήλθε στην δημοσιότητα λίγες μέρες, βδομάδες, μήνες ή και χρόνια πριν, όταν ο κ. Κανάκης βρίσκονταν σε θέση ισχύος.
Η περίεργη επίθεση γίνεται την στιγμή που ο κ. Κανάκης προσπαθεί να αντιμετωπίσει μία απίθανη κατάσταση, μετά τις αποκαλύψεις για τον συνεργάτη του.
Η αναζήτηση δημοσιότητας από τα "λιμά του lifestyle" και τα χτυπήματα κάτω από την ζώνη για ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολή θέση, καθώς και η προσβολή των κατοίκων της Θεσσαλονίκης με την περίεργη προφορά, σύμφωνα με την κ. Αγοράκη, είναι δείγματα που δεν τιμούν τον χαρακτήρα και την ποιότητα του ανθρώπου που τα πράττει.
Η δημοσιογράφος και συγγραφέας γράφει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα bovary.gr:

«Πάει περισσότερο από δεκαετία που βρέθηκα σε ένα κοινό τραπέζι με τον Κανάκη, είχε έρθει μόλις από Θεσσαλονίκη, ήρθε αργοπορημένος, παρήγγειλε το φιλέτο του, έλεγε τα χωρατά του, γελούσε και κάποια στιγμή βλέπει όρθιες κάτι νόστιμες κοπελίτσες και αρχίζει τα χυδαία και σeξιστικά αστεία, αδιαφορώντας για εμάς που ήμασταν στο τραπέζι. Ήταν τόσο χυδαίος ο λόγος του, που αναγκάστηκα να τον συνετίσω, γιατί η βραδιά είχε πάρει μια δυσάρεστη τροπή. Και τότε με κοιτάει με ύφος μπλαζέ και περιπαιχτικό και μου λέει με τη θεσσαλονικιώτικη αξάν του: “Κούκλα μου μάλλον θα έχεις πολύ καιρό να κάνεις σeξ”. Το είπε ακόμα πιο χυδαία» σημειώνει η Τζούλη Αγοράκη.

«Μπορεί ο άνθρωπος να έχει δεκάδες αρετές, αλλά στο δικό μου μυαλό έτσι κλείδωσε. Για μένα, αυτός και η κομπανία του έχουν μια κοινή αισθητική. Δεν τα βάζω βέβαια στο ίδιο τσουβάλι. Άλλο πράγμα λέω σeξιστικά αστεία και άλλο ανεβάζω πορνογραφικό υλικό. Αλλά αδυνατώ να πιστέψω την πλήρη άγνοιά τους… επί του θέματος. Νομίζω, μαζί σαν ψηφιδωτό ο ένας δίπλα στον άλλο συνθέτουν αυτό το μωσαϊκό του “Ελληνάρα”, που ενώ τεντώνει το χέρι του και τόσο φτάνει, κάνει ένα άλμα και αρπάζει άτσαλα ό,τι βρει μπροστά του, λερώνοντας το» καταλήγει, μεταξύ άλλων η Τζούλη Αγοράκη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη