Oργισμένος ο Αλέξης Τσίπρας, διέγραψε τον Kουρουμπλή


Έντονοι εσωκομματικοί τριγμοί προκλήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αναφορές που έκανε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μέσα στην Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αποκάλεσε «δολοφόνους» τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, με αφορμή την αντιμετώπιση της πανδημίας και το ζήτημα με τους θανάτους εντός κι εκτός ΜΕΘ.

O Αλέξης Τσίπρας, οργισμένος με τον βουλευτή του, του ζήτησε να ανακαλέσει τα όσα είπε.

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Υπάρχουν ευθύνες αλλά εμείς δεν στοχοποιούμε τον αντίπαλό μας», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως άφηνε να εννοηθεί ακόμα και το ενδεχόμενο διαγραφής του βουλευτή αν δεν ανακαλέσει.

Κάτι τελικά το οποίο και έγινε, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, με την οποία γνωστοποιεί πως ο κ. Κουρουμπλής διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, γνωστοποίησε πως ο κ. Κουρουμπλής τίθεται εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.
Νωρίτερα, ο κ. Κουρουμπλής εμφανίζονταν αμετακίνητος στο ενδεχόμενο να ανακαλέσει, με τις εξελίξεις τελικά να είναι ταχύτατες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε όσα είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη