Κινηματογραφική απαγωγή επιχειρηματία, τα ξημερώματα σήμερα Τετάρτη

Κινηματογραφική απαγωγή επιχειρηματία, τα ξημερώματα σήμερα Τετάρτη 
Μια κινηματογραφική απαγωγή ενός επιχειρηματία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28.12.2021) έξω από το σπίτι του στο Ντράφι Αττικής, όταν εκείνος γυρνούσε από βραδινή έξοδο. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας βρισκόταν στο Ίλιον σε ταβέρνα. Όταν γυρνούσε σπίτι του, δεν κατάφερε να μπει σε αυτό ποτέ καθώς τον περίμεναν οι δράστες έξω από αυτό και έτσι έπεσε θύμα απαγωγής. Μάλιστα, η εξαφάνισή του δηλώθηκε άμεσα από τους οικείους του και οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Από τις έρευνες εντοπίστηκαν και 2 καμμένα αυτοκίνητα έξω από τον οικισμό «Φοίνικας» στα Σπάτα, τα οποία πιθανόν να χρησιμοποιήθηκαν από τους φερόμενους ως απαγωγείς του επιχειρηματία και μετά εγκαταλείφθηκαν ώστε να εξαφανιστούν τα ίχνη τους.

Ήδη έχουν καταθέσει στην Ασφάλεια ο αδερφός και η γυναίκα του θύματος. Σημειώνεται πως ο επιχειρηματίας διατηρεί με τον αδερφό του κατάστημα με ανταλλακτικά σε περιοχή της δυτικής Αττικής και το 2020 είχαν καταγγείλει απόπειρα ληστείας αφού είχαν δεχθεί επίθεση με πυροβολισμούς.
Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη