Κατάστημα στην Θεσσαλονίκη διατηρεί ο επιχειρηματίας που απήχθη


Το βράδυ της Τρίτης, ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης, που διατηρεί καταστήματα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, στη Νέα Ευκαρπία, επέστρεφε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην οδό Γραβιάς, στη Βάρη Αττικής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του μιλούσε με βιντεοκλήση με έναν φίλο του, ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει ότι είδε live τη στιγμή που οι δράστες του επιτέθηκαν, τον ακινητοποίησαν και τον απήγαγαν. Ο φίλος του επιχειρηματία τηλεφώνησε αμέσως έντρομος στην σύντροφό του, ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε και την αστυνομία.

Στην περιοχή Φοίνικας στα Σπάτα, έχουν βρεθεί δύο καμένα αυτοκίνητα και η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι το πιο πιθανόν είναι να σχετίζονται άμεσα με την υπόθεση. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, λαμβάνοντας ήδη καταθέσεις από το στενό περιβάλλον του επιχειρηματία.
Σημειώνεται πως τον Αύγουστο του 2020 είχε σημειωθεί επίθεση με πυροβολισμούς στο κατάστημα με ανταλλακτικά που διατηρεί ο επιχειρηματίας στο Μενίδι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη