Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε την κόρη του, καθώς την πέρασε για διαρρήκτη, στο Οχάιο των ΗΠΑ


Τραγωδία στο Οχάιο των ΗΠΑ με έναν πατέρα να πυροβολεί και να σκοτώνει την ίδια του την κόρη καθώς την πέρασε για διαρρήκτη.

Τραγωδία στο Οχάιο των ΗΠΑ με έναν πατέρα να πυροβολεί και να σκοτώνει την ίδια του την κόρη καθώς την πέρασε για διαρρήκτη.


Το τραγικό συμβάν έγινε χθες γύρω στις 04.30 το πρωί τοπική ώρα όταν μια γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια: Η Τζενέι, η 16χρονη κόρη της, είχε τραυματιστεί σοβαρά από σφαίρες μέσα στο γκαράζ σε μια συνοικία του Οχάιο των ΗΠΑ.

Ο πατέρας ήταν εκείνος που την πυροβόλησε, καθώς νόμιζε ότι ήταν εισβολέας.
Εν αναμονή της αστυνομίας, οι δύο γονείς εκλιπαρούσαν την κόρη τους να σηκωθεί, περιγράφει η τοπική εφημερίδα Columbus Dispatch, στην κατοχή της οποίας περιήλθε καταγραφή του τηλεφωνήματος.

Το κορίτσι, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά του μία ώρα αργότερα.
«Σε κάθε περίπτωση, εάν είστε αυτοί που θα τραβήξετε τη σκανδάλη, είναι πραγματικά σημαντικό να γνωρίζετε ποιος είναι ο στόχος σας», είπε ένας Αστυνομικός διευθυντής.

Αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC6 του Κολόμπους, της πρωτεύουσας της πολιτείας του Οχάιο, στο βόρειο τμήμα της χώρας :
«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για αυτήν την τραγική απώλεια και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να στηρίξουμε τους μαθητές και τις οικογένειές τους», έγραψε το σχολείο της Τζενέι, σε μια επιστολή στους γονείς, που αναδημοσίευσε ο τοπικός Τύπος.

Σε απόσταση μικρότερη των 2 χιλιομέτρων από την περιοχή, σε μια ένοπλη επίθεση, στις 7 Δεκεμβρίου, έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, 6,9 και 22 ετών. Τα δύο παιδιά πήγαιναν στο ίδιο σχολείο με την 16χρονη Τζενέι.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας του Κολόμπους, πρόκειται για τη 202η ανθρωποκτονία το 2021 σε αυτόν τον οικισμό των περίπου 2 εκατομμυρίων κατοίκων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη