Νέες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων


Η Ολυμπία Οδός ανακοίνωσε πως από την πρώτη μέρα του 2022, θα αρχίσουν να ισχύουν νέες αυξημένες τιμές στους σταθμούς διοδίων της.

Αύξηση στις τιμές των διοδίων της Ολυμπίας Οδού το 2022Σε αναπροσαρμογή των τιμών των διοδίων από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021 προς Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 προχωρά η Ολυμπία Οδός. Όπως συνέβη και με τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, οι τιμές των διοδίων το 2022 θα είναι αυξημένες.

Αυτοκίνητα: 0,10 λεπτά ακριβότερα τα διόδια σε τέσσερις σταθμούς.
Ρίχνοντας μια ματιά, μπορούμε να διαπιστώσουμε πως στην κατηγορία 2 που περιλαμβάνει οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος έως 2,20μ. (τα περισσότερα αυτοκίνητα δηλαδή), οι τιμές αυξάνονται κατά 0,10 λεπτά του ευρώ στους σταθμούς διοδίων σε Κιάτο, Καλάβρυτα, Ελαιώνα και Ρίο.

Οι αυξήσεις για μοτοσυκλέτες και φορτηγάΌσον αφορά στα δίκυκλα και τρίκυκλα (κατηγορία 1), οι αυξήσεις ξανά δεν ξεπερνούν τα 0,10 λεπτά του ευρώ στους σταθμούς διοδίων σε Ελευσίνα, Καλάβρυτα, Ελαιώνα και Ρίο. Στην κατηγορία 3 (Οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ.), οι τιμές αυξάνονται κατά 0,10 λεπτά σε όλους τους σταθμούς εκτός από αυτόν της Πάχης, ενώ για την κατηγορία 4 (Οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ) οι αυξήσεις είναι είναι 0,10 ή 0,20 λεπτά του ευρώ σε όλους τους σταθμούς εκτός από αυτόν στους Αγίους Θεοδώρους.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη