Εφοδος της ΟΠΚΕ σε παιδότοπο, που είχε μετατραπεί σε μπουζούκια


Ιδιοκτήτης παιδικού σταθμού στην Αργυρούπολη Αττικής, τον μετέτρεψε σε κρυφό μπουζουξίδικο με μουσική και λουλούδια.
Όμως, φρένο στα… φιλόδοξα και έκνομα, επιχειρηματικά του σχέδια, έβαλε τα ξημερώματα της Κυριακης η ΔΙΜΕΑ του υπουργείου Ανάπτυξης, όπου με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ σε μια συντονισμένη επιχείρηση, πραγματοποίησαν έφοδο στο παράνομο νυχτερινό κέντρο και έδωσαν τέλος στο πάρτι που είχε στηθεί με λαικά και λουλούδια.

Η έφοδος έγινε, πρώτες πρωινές ώρες. Μετά από έρευνα και αξιοποιώντας πληροφορίες που περιήλθαν στην ΔΙΜΕΑ, εντοπίστηκαν, στην περιοχή της Αργυρούπολης κατάστημα (παιδότοπος) στον όροφο του οποίου είχε διαμορφωθεί κατάλληλος χώρος διασκέδασης με μουσική και καλλιτέχνες. Οι πελάτες έμπαιναν κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη του παιδότοπου από τον ισόγειο χώρο αυτού που ήταν σκοτεινός ώστε να μη γίνονται αντιληπτοί και κατόπιν ανέβαιναν στο όροφο (πατάρι) όπου υπήρχαν καναπέδες, ποτά, λουλούδια κλπ.


Το κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ και με την συνδρομή ΟΠΚΕ της Ασφάλειας Αττικής εισήλθε στον ανωτέρω χώρο, διαπίστωσε την λειτουργία του και προέβη στον καταλογισμό των κυρώσεων που προβλέπονται ήτοι στον μεν ιδιοκτήτη του παιδότοπου διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15ημερη αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης, στο δε προσωπικό και πελάτες διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα για παραβίαση μέτρων κατά της εξάπλωσης COVID-19.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη