Γιαγιά και μητέρα σκότωσαν βρέφος, στο μπάνιο με καυτό νερό


Νεκρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων ένα βρέφος ενός έτους και για τον θάνατό του έγιναν δύο συλλήψεις.
Το άτυχο κοριτσάκι συνοδεία της γιαγιάς του διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ λίγο μετά κατέφθασε στο νοσοκομείο και η μητέρα του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα και η γιαγιά του βρέφους έκαναν μπάνιο πριν από τρεις ημέρες το κοριτσάκι, χρησιμοποιώντας ωστόσο καυτό νερό, προκαλώντας του εγκαύματα. 

Στην συνέχεια, και προφανώς λόγω των τραυμάτων που είχε, χθες, Πέμπτη το μετέφεραν σε ιδιώτη παιδίατρο ο οποίος αφότου το εξέτασε κάλεσε ο ίδιος το ΕΚΑΒ στις 19:25. Ο ιατρός, περιέγραψε το περιστατικό ως λιποθυμία βρέφους και κυάνωση. Στις 19:30 βρέθηκε στο ιατρείο πλήρωμα του ΕΚΑΒ το οποίο αφότου είδε το περιστατικό, κάλεσε ασθενοφόρο το οποίο με την σειρά του έφτασε στο σημείο στις 19:40. Το βρέφος βρισκόταν στο νοσοκομείο Παίδων στις 19:59.

Κατά την παραλαβή του από τους εφημερεύοντες ιατρούς διαπιστώθηκε πως το βρέφος ήταν νεκρό, ωστόσο κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Για το περιστατικό έχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή.
Η πιθανότερη εκδοχή για τον θάνατό του είναι η ανακοπή καρδιάς.

Η αστυνομία συνέλαβε τη μητέρα και τη γιαγιά του κοριτσιού που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη