12χρονο αγόρι ορφανό - Ο κορωναϊός του πήρε τους γονείς


Συγκλονίζει η ιστορία του 12χρονου μαθητή της πρώτης Γυμνασίου από το Βαρθολομιό της Ηλείας, που μέσα σε 20 ημέρες έχασε και τους δυο θετούς του γονείς. Πρώτη από τη ζωή έφυγε η 59χρονη μητέρα του, Τούλα, ενώ χθες έγινε η κηδεία του 67χρονου θετού πατέρα του Δημήτρη ο οποίος διατηρούσε για δεκαετίες επιχείρηση στην περιοχή.

Το παιδί έρχεται να παραλάβει από τον Καναδά ο θείος του και αδελφός του 67χρονου, ο οποίος αναμένεται στο Βαρθολομιό από μέρα σε μέρα, καθώς εξαιτίας δυσκολιών δεν κατάφερε να ταξιδέψει νωρίτερα, ώστε να είναι παρών στις κηδείες των δικών του ανθρώπων.

Θείος και ανιψιός διατηρούν άψογες σχέσεις, με τον 12χρονο Χρήστο να αγαπά πολύ τον πρώτο. Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που μαζί με τους θετούς του γονείς, το παιδί είχε επισκεφτεί στον Καναδά τον θείο του. Εκεί ο 12χρονος έμεινε μαζί με την οικογένεια του για ένα μήνα.

Γείτονας της οικογένειας, το παιδί μεγάλωσε με μεγάλη αγάπη και από τους δυο γονείς, ενώ γνώριζε πως ήταν υιοθετημένο από μικρή ηλικία:


«Το παιδί ήταν υιοθετημένο από μικρή ηλικία. Δεν γνωρίζω αν πριν ζούσε σε ορφανοτροφείο, πάντως εδώ ήρθε μωρό. Εγώ ξέρω ότι είχε γίνει υιοθεσία τίποτα περισσότερο. Το παιδί και οι δυο θετοί γονείς το μεγάλωσαν με μεγάλη αγάπη σαν βιολογικό τους».

Ο γείτονας αποκαλύπτει, ακόμη, πως και οι δυο θετοί γονείς παρέμεναν ανεμβολίαστοι. «Δυστυχώς ακολούθησαν λανθασμένες συμβουλές και παρέμεναν ανεμβολίαστοι μέχρι που νόσησαν. Από τον Δεκέμβρη είχαν νοσήσει και οι δυο μαζί γύρω στις 10 του μήνα ήταν, αν θυμάμαι καλά. Ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ, ενώ στη συνέχεια εξαιτίας επιπλοκών που παρουσιάστηκαν στην υγεία τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Και οι δυο νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου και κατέληξαν. Πρώτα η 57χρονη μητέρα η κηδεία της οποίας έγινε πριν από 20 μέρες και μετά ο 67χρονος που τον χωματίσαμε εχθές. Η 57χρονη, όπως έγινε γνωστό δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και ο 67χρονος είχε ζάχαρο, αλλά το είχε ρυθμίσει δεν είχε κάτι σοβαρό».

Η οικογένεια είναι γνωστή στο Βαρθολομιό και ιδιαίτερα αγαπητή ενώ ο 67χρονος για πολλά χρόνια διατηρούσε μανάβικο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη