Στο πλευρό των αγροτών και πάνω στα τρακτέρ ο Αλέξης Τσίπρας


Στο πλευρό των αγροτών και πάνω στα τρακτέρ ο Αλέξης Τσίπρας
Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από τη Θεσσαλία ο Αλέξης Τσίπρας, που συναντήθηκε με εκπροσώπους των αγροτών και τάχθηκε υπέρ της άμεσης αντιμετώπισης των αιτημάτων τους.

Για συντονισμένο αποκλεισμό των αγροτικών κινητοποιήσεων από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στη Θεσσαλία.

«Καλώ τον πρωθυπουργό να σταματήσει αυτήν την πολιτική, την καθεστωτική, να προσπαθεί να κρύψει τη φωνή των ανθρώπων που αγωνίζονται και διεκδικούν», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την κεντρική πλατεία της Αγιάς, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ανησυχία του για την ακρίβεια και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.
«Εμφανίζεται ως φίλος των αγροτών στα λόγια, όχι στην πράξη. Οι ιδέες του έχουν σκουριάσει και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», δηλώσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Στις συνάντήσεις του με αγρότες και κτηνοτρόφους o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί και στη διαγραφή Κύρτσου.

«Σήμερα είναι και μια μέρα που διεγράφη ένας βουλευτής της ΝΔ που έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ότι κινδυνεύουμε να γίνουμε όπως η Ουγγαρία και η Πολωνία», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.
Την ίδια ώρα, το Κίνημα Αλλαγής ξεκινά διαδικτυακή καμπάνια ενημέρωσης για την ακρίβεια.

Mετά από παρέμβαση του Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος επικοινώνησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συμφωνήθηκε οι εκπρόσωποι της πανελλήνιας επιτροπής των μπλόκων να συναντηθούν με κυβερνητικό κλιμάκιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη