Επίθεση Πολάκη με απειλές σε ΑνδρουλάκηΣε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμπτης στο Action 24, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε αρνητικά στον Παύλο Πολάκη. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση για το προοδευτικό μέτωπο που προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε: «Προοδευτικό μέτωπο με ποιους; Με τον Πολάκη;»

«Μας κατηγορούν περί ίσων αποστάσεων. Εμείς πολιτευόμαστε αξιακά, με θέσεις. Δεν θέλουν αποστάσεις από εμάς, μας θέλουν δεκανίκι τους, και ο κ. Τσιπρας και ο κ. Μητσοτάκης. Τελείωσε αυτό. Η παράταξη επέστρεψε δυναμικά, βλέπουμε αυτήν την πολεμική εναντίον μας, η οποία θα κριθεί στις εκλογές. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η παράταξή μας θα πάρει καλό ποσοστό γιατί κουράστηκε ο κόσμος από τον τοξικό δικομματισμό ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο κύριος Τσίπρας λέει για προοδευτικό μέτωπο. Προοδευτικό μέτωπο με ποιους; Με τον Πολάκη; Ακούστε. Εμείς, έχουμε αξιακές διαφορές. Θα δεχόμουν εγώ στο κόμμα μου, να είχα στελέχη, που μιλάνε με τα εργαλεία του Όρμπαν και του Κατσίνσκι στην Πολωνία, που έβγαλε απόφαση το Ευρωπαϊκό δικαστήριο. Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο έβγαλε μια απόφαση κατά της Ουγγαρίας και της Πολωνίας, γιατί; Γιατί έκαναν αυτά που προτείνει ο κύριος Πολάκης να κάνουν όταν θα γίνουν κυβέρνηση. Είναι αυτό προοδευτικό μέτωπο;»

Ο κ. Πολάκης σχολίασε σε ανάρτησή του στο Twitter:


«Η απάντησή μου στο Νίκο Ανδρουλάκη: Οι ίσες αποστάσεις σου δεν έχουν σχέση με προοδευτική κατεύθυνση αλλά με διακυβέρνηση Σημίτη.», ενώ σε ανάρτησή του στο Facebook σημείωσε:

«Νίκο Ανδρουλάκη, όταν στην προσπάθειά σου να ισορροπήσεις στην τακτική που σου έχουν υποδείξει οι επικοινωνιολόγοι περί «ίσων αποστάσεων», συγκρίνεις τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ μου για την επιτάχυνση της απονομής δικαιοσύνης μέσω ίδρυσης δεύτερης σχολής δικαστών, με την ενοποίηση για τις υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος της προανάκρισης με την κύρια ανάκριση για να οδηγούνται γρήγορα στη δικαστική αίθουσα τα σκάνδαλα ...με τις πρακτικές του Όρμπαν και του Κατσίνσκι, ΕΝΩ δεν έχεις πει ποτέ ούτε λέξη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη..».

Ο κ. Πολάκης καταλήγει: «Αυτό που ευαγγελίζεσαι Νίκο Ανδρουλάκη δεν έχει καμία απολύτως σχέση με προοδευτική κατεύθυνση, αλλά με επάνοδο στο πιο απεχθές πρόσωπο της διακυβέρνησης Σημίτη! ΥΓ: Λόγω του νεαρού της ηλικίας σου και της καταγωγής σου, σήμερα σου απαντώ ευγενικά. Η επόμενη φορά ...θα είναι ΑΛΛΙΩΣ!!»

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης ανέβασε και άρθρο της εφημερίδας «Αυγή», η οποία επιτίθεται στον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, με τίτλο «Του Ανδρουλάκη του φταίει ο Πολάκης».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη