Σε μονόκλινο δωμάτιο νοσηλευόταν οι αδελφές που πέθαναν στην Πάτρα



Η έρευνα για τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα συνεχίζεται και οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση, αισιοδοξούν πως σύντομα θα πέσει άπλετο φως, στα αίτια που οδήγησαν τα αγγελούδια στον θάνατο. Θα έχουν στοιχεία και απαντήσεις, που πρώτοι από όλους περιμένουν οι γονείς. Η 33χρονη μητέρα και ο 30χρονος πατέρας, οι οποίοι με διαδοχικές συνεντεύξεις τις τελευταίες μέρες, επαναλαμβάνουν πως έκαναν τα πάντα για να βοηθήσουν τα αδερφάκια αλλά δεν τα κατάφεραν. 
Στη σεναριολογία που αναπτύχθηκε από ορισμένους για εκείνους, απαντούν με ένα στόμα, πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Όλα αυτά την ώρα που ένας από τους πιο γνωστούς καρδιοχειρουργούς της χώρας, που γνωρίζει την υπόθεση, εμφανίζεται στο Βήμα της Κυριακής, έκπληκτος από τους θανάτους. 
Όπως λέει κανένα από τα τρία κορίτσια δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα που να δικαιολογεί αυτό που συνέβη. 
Σημειώνει ότι ποτέ δεν ήταν άρρωστα ταυτόχρονα δύο από τα παιδιά της οικογένειας και μιλάει για ένα τρομακτικό παράδοξο και ένα μοτίβο θανάτου που πρέπει να διερευνηθεί. «Μοιάζει σαν να δίνει τη σκυτάλη του θανάτου, το ένα στο άλλο» τονίζει.

«Τα παιδιά δεν είχαν κανένα πρόβλημα όταν πέθαναν και πρέπει να διερευνηθεί αν είναι θέμα σύμπτωσης» αναφέρει. Ο αστυνομικός συντάκτης του Mega, Βασίλης Λαμπρόπουλος, τονίζει από την πλευρά του, πως η έρευνα της αστυνομίας θα ξεκινήσει με μεγάλη ένταση από την ερχόμενη Δευτέρα (21-02-2022) και μεταξύ άλλων θα εστιάσει στο πώς τα παιδιά τοποθετούνταν πάντα σε μονόκλινα δωμάτια, στα νοσοκομεία που νοσηλεύονταν. 
Υπενθυμίζεται πως δύο από αυτά, πέθαναν αιφνιδιαστικά, στο μονόκλινο που νοσηλεύονταν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη