Απόστολος Γκλέτσος: «Στηρίζω ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές»


Απόστολος Γκλέτσος : «Στηρίζω ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές»

O Απόστολος Γκλέτσος μιλάει για όλους και για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε. Δείχνει πως έχει έτοιμο το πλάνο του, για τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν…

Στο πλαίσιο της έντονης παραφιλολογίας του τελευταίου διαστήματος -αν και ακόμη νωρίς – για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, ο Απόστολος Γκλέτσος ανοίγει τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα. Mετά τον Κώστα Μαρκόπουλο που αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του την επόμενη εβδομάδα, ο επικεφαλής της “Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης” αποκάλυψε για πρώτη φορά δημοσίως, θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο lamianow.gr ήταν άκρως επιθετικός και κατέκρινε το έργο της τωρινής περιφερειακής αρχής κάνοντας φουλ επίθεση στον Φάνη Σπανό, λέγοντας πως αν ήταν στη θέση του και του επέβαλλαν τον Μπένο θα είχε παραιτηθεί.

Συν τις άλλοις κατέθεσε την άποψη του για τον σύντομα-υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Μαρκόπουλο, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό λέγοντας χαρακτηριστικά πως: “όσο πιο γρήγορα φύγει ο Μητσοτάκης, τόσο το καλύτερο”. Δεν έκρυψε ότι στην κεντρική πολιτική σκηνή στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μίλησε και για την ενδεχόμενη στήριξη του δεύτερου στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές.

«Όσο πιο γρήγορα φύγει ο Μητσοτάκης, τόσο καλύτερα για την Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε και παρέλαβε καμμένη γη. Χοντρικά θα στα πω. Είπε, κανά δύο μεγάλες κουβέντες, δεν γινόταν να μην της πει, δεν θα έπαιρνε τις εκλογές. Παρέλαβε καμένη γη, άδεια ταμεία. Παρέδωσε 37 δις στα ταμεία και μια Ελλάδα εκτός μνημονίων.»


Συνομιλίες του Απόστολου Γκλέτσου με τον λιμενικό που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών είδαν το φως της δημοσιότητας.

Οι συνομιλίες μάλιστα προβλήθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα.
Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα συνομιλίας από το μεσημέρι της 19ης Ιουνίου, μεταξύ του αξιωματικού και του Απόστολου Γκλέτσου


Λιμενικός: «Έλα, μεγάλε μου».
Ηθοποιός: «Έλα, αγόρι μου».
Λ.: «Τι κάνεις; Πώς είσαι; Καλά;».
Ηθ.: «Θέλω δύο (2) τώρα, αλλά είναι η μάνα μου στο μπαλκόνι. Μπορείς να κάνεις κάτι να μη σε δει;».
Λ.: «Ναι. Θα το φροντίσω. Θα το κοιτάξω».
Ηθ.: «Ε, να σου πω, δεν θα αφήσω λεφτά απέξω, θα στα δώσω μέχρι την Πέμπτη το αργότερο, εντάξει;».
Λ.: «Έγινε, έγινε…».
Ηθ.: «Εντάξει;».
Λ.: «Έγινε, έγινε…».
Ηθ.: «Μη σε δει, μη σε δει, χάθηκα, χάθηκα».
Λ.: «Όχι, όχι, θα το κοιτάξω, θα το κοιτάξω».
Ηθ.: «Εντάξει; Σε πόση ώρα;».
Λ.: «Ε, κάτσε να τον πάρω λίγο τηλέφωνο, να δω πού είναι κι αυτός».
Ηθ.: «Εντάξει;».
Λ.: «Και θα το … Έγινε, θα σε πάρω».
Η: «Πάρε με τηλέφωνο, γεια».

Δείτε ακόμα:  Πάνος Νάτσης: Ο συγκινητικός επικήδειος του Γιώργου Καπουτζίδη με τρεμάμενη φωνή! Δεν άντεξε η δημοσιογράφος
Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε μία εκ των συνηγόρων του Απόστολου Γκλέτσου, Λίνα Αγγελοπούλου, η οποία διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει ποινική εμπλοκή του ηθοποιού στην υπόθεση αλλά και ότι δεν έχει κληθεί ο ηθοποιός για να δώσει κατάθεση.

«Διαρρέουν υποτιθέμενα στοιχεία μιας υπόθεσης. Ο κ. Γκλέτσος δεν έχει κληθεί από κανέναν αυτή τη στιγμή με καμία ιδιότητα. Όλη αυτή η αθλιότητα να έχει γίνει από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων… Είναι συγκεκριμένοι αυτοί που πρέπει να διαφυλάξουν την μυστικότητα της διαδικασίας. Ο κ. Γκλέτσος οφείλει να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή του. Οι διάλογοι που διαρρέουν δεν γνωρίζουμε καν αν βρίσκονται μέσα στη δικογραφία».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη