"Στον αρραβώνα που με κάλεσαν δεν χόρτασα, έφαγα μόνον σαλάτες και τυράκια"


Στον Άγιο Κωνσταντίνο στη Φθιώτιδα, όπου αρραβωνιάστηκε το αγαπημένο ζευγάρι, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα!
Οι προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει από νωρίς, με αρνιά, κοκορέτσια, αλλά και πολύ άγχος!

Τόσο ο Μαυρίκιος όσο και η Ιλάειρα ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι και χαρούμενοι, ενώ από τον αρραβώνα δεν έλειψαν τα ευτράπελα, αφού για κάποια ώρα οι βέρες του ζευγαριού αγνοούνταν! Τέλος καλό, όλα καλά, αφού οι βέρες βρέθηκαν εγκαίρως!

Φυσικά δεν έλειψε και το χρύσωμα των μελλόνυμφων, οι χοροί, και οι ευχές για ό,τι καλύτερο!

«Ψήνονται 10 αρνιά και έχουμε και αν χρειαστούν και άλλα», είπε ο πατέρας της Ιλάειρας, Τριαντάφυλλος Ζήσης.

«Νιώθουμε μεγάλη συγκίνηση και χαρά. Είναι ένα μπουμπούκι η νύφη μας. Ταιριάξαμε πλήρως με τους συμπέθερους, από τις πρώτες κουβέντες που κάναμε. Το γιο μου τον συμβούλεψα να αγαπά τη γυναίκα του», ανέφερε από την πλευρά του ο πατέρας του Μαυρίκιου, Γιώργος, ενώ η μητέρα του, Στέλλα, αποκάλυψε ότι «Τον ρωτούσα πότε θα παντρευτεί. Ξαφνικά μια μέρα μας είπε ότι ερωτεύτηκε. Μετά έμαθα ότι σοβαρολογούσε και μου είπε ότι θα κάνει πρόταση γάμου».

«Ο Μαυρίκιος είναι πολύ ευγενικό παιδί και τον συμπαθώ πάρα πολύ», είπε η μητέρα της Ιλάειρας.

Στον αρραβώνα βρέθηκε και ο Σπύρος Μπιμπίλας.
«Δεν ήταν αναμενόμενος ο τόσο γρήγορος αρραβώνας, για αυτό και έβαλα γραβάτα για το απίστευτο του πράγματος!», είπε στην κάμερα του MEGA, ενώ η Τέτα Καμπουρέλη ευχήθηκε στο ζευγάρι βίο ανθόσπαρτο, το ίδιο και ο Πέτρος Ξεκούκης, που είπε ότι τους εύχεται «Να είναι ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα».

«Χαιρόμαστε που ταίριαξαν τα παιδιά και εμείς οι γονείς. Έχω αγαπήσει το συμπέθερό μου από την πρώτη στιγμή που τον είδα», είπε ο πατέρας του Μαυρίκιου.

Ο Γιώργος Τσούκαλης ανέφερε από την πλευρά του ότι «Ο Μαυρίκιος σα γνήσιος καλλιτέχνης και μεγάλο ταλέντο, βρήκε μια τεράστια πηγή έμπνευσης στην Ιλάειρα».

Τη χαρά τους εξέφρασαν και τα αδέρφια του Μαυρίκιου Μαυρικίου, με τον αδερφό του να αναφέρει ότι «Περνάμε πολύ ωραία και χαιρόμαστε. Δε μας ενδιαφέρουν όσα γράφονται».

«Για να είμαι ειλικρινής ο Μαυρίκιος περίμενα να παντρευτεί τελευταίος από τους τρεις μας, αλλά μας έκανε την έκπληξη», είπε η αδερφή του.

Η επόμενη μέρα: Η ρομαντική βόλτα στην παραλία & η δοκιμασία του ψησίματος!
Η επόμενη μέρα βρήκε το ζευγάρι σε μια ρομαντική βόλτα στην παραλία, ενώ ακολούθησε φαγητό με ψάρια που ψάρεψε ο πεθερός του Μαυρίκιου!

Ωστόσο, οι δοκιμασίες για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου δεν είχαν τελειώσει, αφού ο πεθερός του τον πέρασε από τη δοκιμασία του ψησίματος, με τον ίδιο να ανταποκρίνεται με χαρά, φορώντας μάλιστα το χρυσό του σακάκι και αστειευόμενος για τη στυλιστική επιλογή του!

Πεινασμένος όπως φαίνεται έφυγε από τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλαέριας Ζήση ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μιλώντας στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών αποκάλυψε με χιούμορ πώς δεν χόρτασε στο γλέντι, καθώς δεν τρώει ούτε αρνί ούτε κοκορέτσι.

«Δεν τρώω ούτε αρνί ούτε κοκορέτσι. Στον αρραβώνα του Μαυρίκιου έφαγα μόνο σαλάτες και τυράκια, δεν χόρτασα. Φυσικά και πήρα και την μπομπονιέρα για ενθύμιο, αλλά δεν θα στολίσω το σπίτι μου με αυτή. Θα συμβούλευα τον Μαυρίκιο ότι όλο αυτό πρέπει να κοπάσει.

Είναι υπερέκθεση, έχει αρχίσει να γίνεται κάτι αντίστροφο από αυτό που θα ήθελε, οπότε θέλει πολλή προσοχή. Όταν κάτι φτάνει να γίνει ακραίο ή πλάκα, τότε παύει να είναι σοβαρό», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη