Φοιτητής ο άτυχος νεαρός, θύμα τραγικού δυστυχήματος, όταν κατέρρευσε τοίχος πάνω του


Συγκλονίζει ο πατέρας του 22χρονου Χανιώτη φοιτητή που σκοτώθηκε στη Λάρισα.
Το τραγικό περιστατικό που του στοίχησε τόσο άδικα την ζωή συνέβη το πρωί της Κυριακής στην Λάρισα.
Ο άτυχος 22χρονος λίγο πριν το συμβάν διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής και επιστρέφοντας στο σπίτι του για άγνωστο λόγο κλώτσησε την μεταλλική πόρτα ενός σπιτιού και το τοιχίο που στήριζε την πόρτα, κατέρρευσε και τον χτύπησε στο κεφάλι. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος...

Ο πατέρας του 22χρονου μίλησε στην εκπομπή "TLive" του Alpha. O ίδιος προφανώς, συγκλονισμένος, ανήμπορος να εξηγήσει τι συνέβη...
"Ήταν ένας ετοιμόρροπος τοίχος και καταπλάκωσε το παιδί. Μόνο αυτή την ενημέρωση έχω από τους φίλους του που ήταν μαζί του. Δεν ξέρω τίποτα άλλο", είπε αρχικά ο πατέρας του 22χρονου Χανιώτη φοιτητή.

"Δεν ξέρω, δεν μπορώ να έχω εικόνα τι συνέβη. Εγώ είμαι στην Κρήτη και το παιδί μου στη Λάρισα. Το πρωί με πήρε η αστυνομία και μου είπε ότι είχε συμβεί κάτι. Στη συνέχεια πήρα τηλέφωνο έναν φίλο του και μου είπε ότι το παιδί είχε "φύγει", συνεχίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου 22χρονου.

Ένα εγκαταλελειμμένο και ετοιμόρροπο κτήριο, πήρε ουσιαστικά τη ζωή από τον 22χρονο Χανιώτη. "Παλεύουν από το 2019 να το γκρεμίσουν", λέει ένας φίλος του αδικοχαμένου Νίκου.
Ο 22χρονος σπούδαζε τα τελευταία 3 χρόνια στη Λάρισα και σε έναν χρόνο θα ολοκλήρωνε τις σπουδές του για να επιστρέψει στα Χανιά.
"Όταν ηρεμήσω, θα τα κυνηγήσω όλα. Θα διαλύσω τον κόσμο όλο. Δεν θα μείνει έτσι!, Το παιδί δεν θα φύγει άδικα. Θα ζω μόνο για αυτό", αναφέρει κλείνοντας ο πατέρας του 22χρονου Νίκου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη