Δύο μήνες από τον χαμό της κόρης της, έψαχνε "ταβερνάκια για φαγητό, μαγαζιά για χαλαρό ποτάκι"


Στο βαρύ κλίμα των ημερών γύρω από την υπόθεση του τραγικού θανάτου τριών κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα προστίθενται συνεχώς νέες πληροφορίες σχετικά με την ψυχολογία και της κινήσεις της οικογένειας.

Μάλιστα χθες, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. άφησε πολλά ερωτηματικά ανοιχτά με τη δήλωσή του ότι «Θεωρώ ότι πρέπει να είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εγκληματική ενέργεια».

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν και οι κινήσεις της οικογένειας από την Πάτρα, και φυσικά της μητέρας η οποία ήταν ενεργή στα σόσιαλ και μάλιστα μέλος για χρόνια σε μία ομάδα με μαμάδες όπου έμπαινε συχνά για να λύσει απορίες που είχε, από το πώς θα έπαιρνε το επίδομα γέννησης μέχρι ποια ταινία να δει.
Ερωτηματικά γεννούν κινήσεις της που προκύπτουν από τις αναρτήσεις της γυναίκας από την Πάτρα, στα social media, μόλις δύο μήνες μετά τον χαμό της Μαλένας, του πρώτου της κοριτσιού. Δύο μήνες αφότου την έχασε, η μητέρα ζητούσε συμβουλές για ταβερνάκια στην Καστοριά, όπου θα πήγαινε τριήμερο.

Συγκεκριμένα, στις 12 Ιουνίου 2019, να υπενθυμίσουμε ότι η Μαλένα πέθανε στις 13 Απριλίου 2019, η μητέρα από την Πάτρα φεύγει για τριήμερο. Μέσω του γκρουπ στα σόσιαλ ζητά πληροφορίες για το πού μπορεί να βρει ταβερνάκια και μαγαζιά για ένα χαλαρό ποτό στην Καστοριά, όπως παρουσίασε η εκπομπή TLive του Alpha. Γράφει συγκεκριμένα «Καλησπέρα σας, στις 21 του μήνα μέχρι 23 θα πάω στην Καστοριά. Υπάρχουν μανούλες από εκεί να μου προτείνουν μαγαζάκια για φαγητό, ταβερνάκια και για χαλαρό ποτάκι; Σας ευχαριστώ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη